AKO VYZERÁ ZAPREDANÁ ŠTETKA FARMACEUTICKÝCH KORPORÁCIÍ (DOPLNENÉ - KĽÚČOVÉ FAKTORY NENÁSILNÉHO BOJA: VNÚTORNÁ ČISTOTA, Z KTOREJ PRAMENÍ SILA A VIERA)

13.08.2021 16:41

Tohto maskota dosadili na kreslo premiéra, snáď každý Slovák vie, že to nie je žiadny štátnik, žiadny premiér a najskôr to ani nie je žiadny normálny človek, ak vôbec človek, posúďte sami:

Pobehuje po Slovensku a tvrdí, ako mu zrazu záleží na našom zdraví...

He-he-he-ger!

Zrazu začalo na našom zdraví záležať politikom, predavačkám, kuriérom doručovacích spoločností - všetkým ide len a len o naše zdravie...  Od istej doby zvlášť týmto dvom:

Eduard H. a Igor M. - Ako by ich jedna mater mala... je iróniou, že nastúpil predseda neofašistickej vlády s tvrdým nemeckým menom...

Podľa vás, vyzerajú títo dvaja podozriví na pohľad normálni?

Môže normálny človek verejne vyzývať na očkovanie, ktorého dopady sú zatiaľ vlastne predmetom štúdie? Následky očkovania týmito experimentálnymi vakcínami zatiaľ presne nikto ani len netuší... Možno sú následky tohoto nimi propagovaného očkovania masové umieranie, choroby a globálna pandémia, ktorá tu do dnešného dňa vôbec nebola! Matovič ako sa mi zdá bol opatrnejší, akoby skôr nechcel vyzývať na očkovanie, lebo si možno viac uvedomuje, čo propagátorov vakcín čaká. Fašistom zlomil krk Norimberg, týmto neofašistom zlomí krk propagácia vakcín a možno to je plán satanských elít na odstránenie národných vlád a navrhnutie nového, v očiach plebsu takétho "spravodlivejšieho" riešenia. V hre s diablom si žiadny človek nemôže byť istý, diabol nenávidí človeka a hnusia sa mu aj jeho vlastný služobníci z radov ľudí, pretože sa cítil byť napr. podľa Koránu "vyššou bytosťou". Ak diablovmu zvodu ľudia podľahnú, je to pre neho dôkaz, že sú to bytosti zasluhujúce zničenie a to je hlavným cieľom týchto temných mocností, ktoré z utrpenia, rozkladu a hlavne z prelievania krvi získavajú energiu. Satanské elity budú vždy opovrhovať človekom, možno k niektorým perfektným prechovávajú obdiv, ale aj tak sme pre nich menejcenné bytosti a tak sa k nám aj k svojim prisluhovačom správajú - "THEY DON'T TAKE CARE ABOUT US" - IM NA NÁS NEZÁLEŽÍ, sme pre nich ako hmyz, gójovia, dobytok, zvieratá - nižšší stupeň živočíchov, nad ktorými si myslia, že majú moc. Ani ten najlepší "pes" nikdy preto v skutočnosti nemôže sedieť s nimi za jedným stolom!

-   -   -

Rúška = fašizmus, teror experiment a hazard so zdravím.

Testy = fašizmus, teror, experiment a hazard so zdravím.

Lockdowny = fašizmus, teror a pokus o zničenie živobytia.

Vakcíny - fašizmus, teror a pokus o vraždu.

V hlavnej úlohe kriminálneho filmu "Vakcinacizácia Slovenska" Eduard H., Igor M., Vladimír L., Zuzana Č. a ďalší, obvinení z trestného činu vyzývania na možné sebapoškodzujúce konanie! 

Nemôžete skrátka propagovať či v tomto prípade skôr nátlakovo vnucovať liek, liečivo alebo opatrenie, ktoré môže vyvolať ochorenie, zdravotné komplikácie alebo smrť! Som si úplne istý, že tieto krysy to majú spočítané. A uvidíte priatelia, následky na seba nenechajú dlho čakať, títo ľudia už psychicky v poriadku na prvý pohľad nevyzerajú, je iba otázkou času, kedy ich následky ich konania zmetú z povrchu zemského. To však neznamená, že by sme mali pasívne čakať, prosíme vás stretávajte sa, organizujte a diskutujte ako sa budeme brániť fašistickému teroru! Vzhľadom na to, že sa väčšina z nás nemôže brániť strelnými zbraňami, hľadajte nenásilné riešenie. Študujte M.Luthera Kinga, M. Gándhího a ďalších Veľkých bojovníkov, ktorí porazili ťažko ozbrojeného a opancierovaného Goliáša bez meča! (na príbehu Dávid a Goliáš z Biblie 1.Samuelova 17. kapitola je zaujímavé aj to, že Dávid zoťal Goliáša jeho vlastným mečom!!)

Kľúčovým faktorom týchto veľkých bojovníkov bola ich vnútorná čistota, z ktorej pramení sila a viera!