AKTUÁLNE SNÍMKY OBLOHY (CHEMTRAILS TN 26.12.2021 13:13) / SKY WATCH SLOVAKIA TRENCIN (SK, ENG) (AKTUALIZOVANÉ 4x / UPDATED 4x) Osoby zo SHMÚ, Polície a Úradu na ochranu ovzdušia by mali byť pre nečinnosť a prizeranie sa na genocídu chemtrails vo väzení!

26.12.2021 13:14

AKTUALIZÁCIA / UPDATE 27.1.2021 - všetky snímky zo včera / all SUN photos:

CHEMTRAILS TN: 26.1.2021 13 -15:00:

https://uloz.to/tamhle/wk7U631oW4QG/name/Nahrano-27-12-2021-v-13-10-01?view=gallery&sort=exif_date#!ZJV2BQR2A2Z3AmIvZTVjMJDmBJWuZRqEASqXZP1ED0glYJD4Lt==

-   -   -

Aktuálne snímky oblohy / skywatch 26.12.2021 13:13:

CHEMTRAILS TRENCIN 26.12.2021 13:13 - all clouds here are mostly chemtrails, only in the lower right corner we see a part of normal cloud. Right after the chemtrais spraying, the normal clouds are being mashed into a grey blanket! The chemtrails fibers are absorbing the moisture, that's why we see normal clouds being deformed. Sometimes there's a permanet haze all in the air, everywhere and all day! According to our observations, the fibers will turn into a small black dots when the moisture is present. (or these dots inside will appear in a large amount). Dust from dissolved chemtrails is an ideal condesation nuclei, absorbing moisture, killing clouds and creating a permanent haze in the air all day after it fall down in dolnom rohu môžeme pozorovať, ako sa normálne oblaky rozpadávajú a deformujú do odpornej sivej kaše. Chemtrails vlákna absobujú vlhkosť, preto vidíme normálne oblaky po násype chemtrails odporne deformované až nakoniec splynú do súvislej pokrývky, ktorá zakrýva Slnko. Zbytok "oparu" je absorbovaná vlhkosť naviazaná na vlákna chemtrails, ktoré sa rozpadnú vplyvom vlhkosti podľa našich pozorovaní na drobný čierny prach, čo je vlastne ideálne kondenzačné jadro. Vysvetľuje to aj častokrát permanentne zahmlené dni, aj cez deň býva všade vo vzduchu akoby nadymené, vlastne sa nás rozhodli vydymiť ako potkany... Toto svinstvo dýchame, je to otrava, ktorá zasahuje vprvomrade pľúca a nejaké svine namiesto skutočného vyšetrovania razia nejakú teóriu o víruse! Je na každom z vás čo budete robiť, vo vlastnom záujme si môžete urobiť vlastný výskum, na biblik.sk je toho veľa, stačí, ak napíšete do hľadania chemtrails. A mali by ste každý poslať aspoň jeden list a podať aspoň jedno trestné oznámenie a nielen sa prizerať na to, ako nás postupne zabíjajú. Im píšte maily, listy a žiadajte od nich nápravu!

Osoby zo SHMÚ, Polície a Úradu na ochranu ovzdušia by mali byť pre nečinnosť a prizeranie sa na genocídu chemtrails vo väzení! Už teraz sú zodpovední za poškodenie zdravia aj úmrtia mnohých ľudí, pretože ignorovali a zosmiešňovali rozprašovanie chemtrails!

JE ČAS POSTAVIŤ SA NA ODPOR!

-   -   -

NEUPRAVENÉ SNÍMKY / UNTOUCHED RAW PICTURES:

CHEMTRAILS TN 26.12.2021 13:13:

https://uloz.to/file/wk5BsmNSjYHU/chemtrails-tn-26-12-2021-13-13-zip#!ZGpmBQR2A2R3LwWxZzWxMTZkZwyzZIIVJJchHKIUHKIapGOwAN==

- hlavne nezabudnite podávať daňové priznania na živenie parazitov z Úradu na ochranu ovzdušia, Polície a SHMÚ. Vzuch je kontaminovaný syntetickými vláknami, dnes tvoria väčšinu prachu. V domácnosti je dobre na bielom povrchu vidieť drobné čierne a červené vlákna. V prírode nachádzame aj celé chuchvalce. Vo vnútri týchto chuchvalcov je vo zväzku čierne a čevené vlákno. Sú potiahnuté bielym svetloreflexným materiálom, ktorý momentálne vidíte na oblohe ako väčšinu oblakov.

Zastieranie Slnka, otrávenie ovzdušia a následná kontaminácia vody a pôdy. Následkom chronickej otravy a nedostatku Slnka a tým pádom aj vit. D majú ľudia rôzne ochorenia. Tzv. vírusový zápal pľúc je ako prvý následok  jedov v ovzduší , aké obrovské množstvo je týchto vláken vo vzduchu si môžete pozrieť tu. Verili by ste, keď vláda povie, že je tu nejaký nový vírus? 

 

ENGLISH: Don't forget to pay taxes to help survive your skywatch bureaus, Police and meteorologists. They f*ck their duty, their just watching how our air is being contaminated and than they say: "VIRUS, VIRUS!"

Liars and criminals! Do you think do you have duty to pay taxes? I don't think so! Your duty is to get rid of them, resist and say NO!

You have to do something! Or you want to watch global holocaust by contaminating you air? They should be in jail! Your politicians, scienstists and other criminals pushing NWO, "the pandemy scenario" and the global climatic disaster by ignoring chemtrails, just watching and waiting diseases, deaths and collapse.

 

____________________________________________________________________________________________________________________________

PODPRORUJTE ŠÍRENIE TÝCHTO PRAVDIVÝCH INFORMÁCIÍ, ZDIEĽAJTE A PODPORUJTE NÁS AJ FINANČNE na č. účtu:

SK8583300000002101425963

SWIFT/BIC: FIOZSKBAXXX

Support publishing these kind of informations, share and support us

THANK YOU / ĎAKUJEME!