ANTIKONCEPCIA

03.10.2017 00:14

Predpisovanie hormonálnej antikoncepcie mladým dievčatám, ktoré ešte nemali deti je v súlade s globálnym cieľom redukcie populácie. V minulosti podľa mojich informácií lekár predpísal antikoncepciu žene až vtedy, keď už nechcela mať ďalšie deti. Ženy ktoré predtým užívali antikoncepciu nielen že môžu mať problém otehotnieť, ale hormonálna antikoncepcia im aj poškodzuje črevnú flóru, čo môže mať katastrofálne dôsledky na imunitný systém. Žena odovzdáva svoju črevnú flóru dieťaťu, pokiaľ sa poškodzuje antikoncepciou, najskôr aj jej dieťa bude vykazovať známky poškodenia črevnej flóry. (známky poškodenia črevnej flóry: ekzém, astma, alergie, poruchy učenia a správania cit. Dr. Natasha Campbell McBride kniha SYNDRÓM TRÁVENIA A PSYCHOLÓGIE)

Nielen že je hormonálna antikoncepia neprirodzeným zásahom do hormonálneho systému ženy, okrem poškodzovania črevnej flóry takisto poškodzuje aj vaginálnu flóru podobným spôsobom ako antibiotiká. Antikoncepčné tabletky sú obvykle steroidy, ktoré majú schopnosť potlačiť  imunitnú sústavu a zmeniť zloženie telesnej flóry. (Z dievčat, o ktorých viem, že dlhodobo užívajú antikoncepciu mám pocit, akoby zmužneli. Ich ženskosť je po istom čase zatlačená do úzadia) V prípadoch, ak sa žena nechá sterilizovať (konkrétne hovorím o podviazaní vaječníkov) často krát dochádza k psychickým poruchám a rozvinutiu neprirodzenej sexuálnej aktivity, ktorá žene začína prekážať. Preto si myslím, že podobné následky nesie každý typ neprirodzeného zásahu do reprodukčného systému organizmu, aj sterilizácia, aj vnútromaternicové teliesko a iné. Organizmus akoby to riešil protivlnou. Z duchovného hľadiska je antikoncepcia deformáciou duše ženy a následky ponesie ako lekár, tak aj samotná žena a jej budúce deti, alebo aj muž, ktorý žene antikoncepciu schválil. Najskôr budú mať problém deti počať, pretože prirodzené Zákony Vesmíru sú užívaním antikoncepcie porušované.

Vlastne dnes tu máme niečo podobné ako Sodoma a Gomora, totálne zvrátenosti sa propagujú a praktizujú pod maskou vedy, napr. očkovanie, antikoncepcia, lieky na znižovanie cholesterolu a podobne. A potom, keď globálna katastrofa klope na dvere budete sa čudovať? Ako je možné, že žena klesla tak hlboko, že svoje pudy uprednostňuje pred zdravím svojím i zdravím svojho dieťaťa? Ona nevie, aké následky môže mať hormonálna antikonciepcia? NIE! Ona to ani nechce vedieť, podobne ako naivné mamičky nechcú vedieť, čo obsahujú očkovacie látky! Slepá dôvera k lekárom a k tomu, čo si myslíte, že je veda, vás môže vyjsť draho! Veda je dnes slúžkou priemyslu a je takisto špinavá, morálne zvrátená a sebecká, rovnako ako priemerný charakter človeka. Bohužiaľ aj lekár je dnes odchovanec farmaceutických korporácií - slepá dôvera k lekárovi je takisto hlúpa ako úplná oddanosť guruovi nejakej sekty. Treba si dávať pozor aj na doktorov a vedcov, tak ako im na jednej strane ako odborníkom musíme veriť, tak na strane druhej musíme zároveň o nich ako o obyčajných ľuďoch zásadne pochybovať!

"ZDRAVÍ NEPOTREBUJÚ LEKÁRA ALE NEMOCNÍ" Hovorí Pán Ježiš Kristus. (Mat 9:12)

Ak zdravý človek vyhľadá lekára za účelom očkovania alebo predpisovania tabletiek, mal by sa nad sebou zamyslieť. Ani na chorobu sa nesmieme pozerať ako na špinu, ktorú treba upratať. Z vyššieho hľadiska choroba súvisí so stavom duše a je to vlastne pomoc! Má právo lekár pomáhať žene tak, že zabíja a mrzačí jej budúce deti? Neznalosť Vesmírnych Zákonov neospravedlňuje, preto sa lekári dožívajú najnižšieho veku a páchajú najviac samovrážd, v tomto rebríčku z lekárov jednoznačne vedú psychiatri. Beda každému, kto sa im dostane do rúk a nehľadá príčinu prečo ochorel!

 

Dobre. Ďalšia najrozšírenejšia forma antikoncepcie je kondóm. Bežne kondóm obsahuje propylénglykol, ktorý je oficiálne na zozname karcinogénov. Práve pre svoje rakovinotvorné účinky sa propylénglykol používa aj ako náplň do elektronických cigariet, ako zvlhčovadlo v kozmetike a iných výrobkoch, a najmä v kodómoch a lubrikačných géloch. Ak už teda kondóm, tak bez lubrikantu, resp. treba nájsť prirodzené formy lubrikácie, napr. sliny, najlepšie tie partnerkine alebo prírodné čistené oleje z lekárne. V návodoch od kondómov býva napísané, že pri dlhodobom používaní môžu znížiť prirodzenú sekréciu pošvy a na príčine je predovšetkým lubrikant. Uvedomte si prosím vás, že užívať syntetické prípravky vnútorne je takisto hazard so zdravím. Propylénglykol nemá v kondómoch čo hľadať, dostáva sa cez sliznice do krvi! Ak už teda kondóm, nájdite radšej kondómy so silikónovým olejom (tiež chémia, možno o niečo lepšia ako propylénglykol) alebo použite nelubrikované, resp. nájdite formu prirodzeného lubrikantu, aby ste predišli problémom.

 

"Filantrop" Bill Gates hovorí:

"...tak teraz tu máme populáciu. na svete je dnes 6.8 miliardy ľudí a už to smeruje k 9 miliardám, a ak odvedieme skutočne dobrú robotu na nových vakcínach, ''starostlivosti'' o zdravie a službách reprodukčnej medicíny mohli by sme ''to'' znížiť možno až o 10 aj 15%"

Bill Gates to hovorí v tomto videu tu:

https://www.youtube.com/watch?v=6WQtRI7A064&t=1m59s

(reprodukčná medicína v poňatí Billa Gatesa=potraty, antikoncepcia, odkladanie tehotenstva, pozn. Biblik)