COVID AKO NOVÝ SYSTÉM ŠACHU?

08.01.2021 23:08

Pracovné podmienky ošetrovateľov s platom 3,50 na hodinu a nútenie k 12 hodinovým smenám považujem za ohrozovanie života človeka! Smeny, kde sa musíte 12 hodín cez deň (alebo dokonca aj v noci) sústrediť a podávať nejaký výkon nie sú ničím iným ako novodobým otroctvom! Kto by chcel robiť ošetrovateľa v nemocnici? Veď aj bez tzv. Covidu človek v nemocnici pracuje vlastne na rizikovom pracovisku, častokrát za úbohých platových podmienok, a ešte aj na nekonečných 12 hodinových smenách! Okrem toho, 12 hodinová smena vlastne človeku úplne zlikviduje deň. Chceme, aby sa človek obetoval a otročil pre prácu, alebo chceme, aby bola práca pre človeka? Pretože ak človek pracuje s ľuďmi a nie je spokojný, má to samozrejme vplyv aj na kvalitu služieb, 12 hodinové smeny môžu byť veľmi vyčerpávajúce a v nemocniciach ohrozujú aj životy ľudí, niekedy zrejme aj životy samotných pacientov.

Na Slovensku však niektorí zamestnávatelia po dohode bežne chcú, aby človek robil 16 alebo niekedy aj 24 hodín denne! Žiadne zákony tu nikto už dlho nedodržiava, v podstate si tu každý, kto mal trochu moci a peňazí robil čo chcel - na druhého nebral ohľad a hľadali ako využiť človeka ako ľudský zdroj! Štát toto vykorisťovanie podporoval.

To, čo by mal riadiť štát, riadia súkromné banky. A prácu ľuďom namiesto štátu dávajú pochybní zamestnávatelia, ktorým štát platí za to, že vytvoria pracovné miesto a dotuje ich určitým spôsobom prakticky donekonečna. Vo väčšine prípadov je zahraničný investor pre mňa skrátka obyčajný parazit, otrokár a vykorisťovateľ.

V zdravotníctve, kde by sa mohlo zamestnať 2x toľko personálu, to už štát nezaujíma, ak zisk z vytvorenia pracovného miesta nejde do súkromných vreciek! (ošetrovatelia by napríklad mohli robiť 6 hodín za ten istý plat, bolo by to ešte stále neadekvátne ohodnotenie, zvlášť v tejto situácii. A ak by bola vojna, čo v podstate aj je, zdravotná sestra môže byť každý vojak. Ale aj z najlepších ošetrovateľov, ktorí sa chcú vzdelávať a samozrejme zarábať viac - by sme mohli rýchlo vyškoliť zdravotné sestry! Ale školy vraj treba zavreť lebo Covid a keď školy zavrete, nemocnice kolabujú pre Covid). Komu kolaps, resp. dokázanie neschopnosti štátnych inštitúcií a neschopnosti vlád riešiť dlhodobú krízu vyhovuje? Hrozil by tu tiež nejaký kolaps, ak by nemocnice boli súkromné, plne v rukách globálnych hráčov? Iba ak by to oni z nejakého dôvodu sami chceli! Ináč tu súčasná zapredaná vláda ničí všetko štátne a ničí aj súkromné vlastníctvo slovenských občanov - ktoré budú musieť nahradiť, prípadne lacno odkúpiť...GLOBÁLNE KORPORÁCIE)

Aj základné služby - voda, elektrika, plyn dodáva nejaký súkromný dodávateľ! (pre privatizáciu strategických podnikov bola použitá iná zámienka ako Covid - zhovadilí občania ignorovali  referendum o neprivatizácii strategických podnikov, verili oficiálnej Miklošovej teórii, že štát je zlý vlastník, uverili "odborníkovi" Miklošovi, že Vladimír Mečiar, ktorého strana HZDS bola iniciátorom referenda tu aj tak len bačoval, a uverili diablovmu sluhovi Miklošovi, že Ján Ľupták, čo tieto podniky tiež silno nechce privatizovať, je vraj nevzdelaný! Uveriť tej Miklošovej stokrát opakovanej lži nás dodnes vychádza poriadne draho! Prehľad referend na Slovensku ukazuje, kto je nevzdelaný a kto tu vlastne po celý čas vo svojom štáte bačoval. Týmto ďakujeme hŕstke statočných ľudí, ktorí boli proti vstupu Slovenska do EU - v jedinom úspešnom referende)

To, čo by má prirodzene vlastniť a robiť štát - tvoriť pracovné miesta, poskytovať pôžičky na stavanie domov a bytov, kosenie trávy, odvoz smetí, pestovanie plodín, výroba potravín a pod. robia pochybné súkromné firmy, ktoré ponúkajú služby, ktoré môžeme dodávať aj sami - bez ich "pomoci", ktorá nás v podstate, myslím si, že až vo väčšine prípadov iba vykorisťuje, zotročuje, zdiera a vydiera! Odovzdať určité kľúčové sektory súkromným investorom je vlastne spôsob, ako držať štát v šachu - napríklad takí súkromní smetiari alebo súkromní RZPčkari môžu štát dokonale vydierať! A to ešte niektorí parazitujú na zdrojoch ako napríklad naša voda - desím sa, keď má napríklad úpravu vody na starosti súkromná firma! Napríklad v krajnom prípade môžu otráviť vodu, alebo pridať Covid do vody, ak by štát neskákal ako oni pískajú. Po tom, čo úpravu vody v TN prevzal iný vlastník, sme hlásili, že voda páchne nejakou chemikáliou. Tak prišli nejakí ľudia ovoňali vodu, odišli a tak sme si radšej kúpili filter. A teraz skúste nahlásiť, že nejaká chemikália sa sype nielen do vody, ale aj do vzduchu - zistíte, že úrady vrátane Polície sú tu na to, aby hájili prebiehanie zločinov, genocídy a neobmedzeného konania súkromných záujmov, hoci aj za cenu, že môžu vyhladiť väčšinu ľudstva. Súdy, úrady aj Polícia je tu na to, aby chránila ich! Ako vidíte, niektorí policajti sú ako kkti, pardon, chcel som napísať roboti - idú proti vám ako naprogramované stroje.

Desím sa tej vlády korporácií a súkromného kapitálu, ktorá vlastne nad štátmi prevzala kontrolu a uvrhli ľudí na celom svete do chaosu kedy si zmysleli! Kolaps takéhoto systému je neodvratný, mnohí prijmú otrockú prácu kôli hypotéke alebo kôli prenájmu. Tie ničím nekryté peniaze, ktoré môže byť pre niektorých čoraz ťažšie a niekedy prakticky aj nemožné získať, dnes ľudia využívajú na úplne základnú potrebu človeka - vlastné bývanie - ktoré veľmi dlho (hypotéka) alebo nikdy (prenájmy) ani nie je ich! Do systému cudzích mocností (euro) je vraj treba sa zapojiť, aby ste si vraj mohli postaviť dom! Mne sa normálne nezdá, že na postavenie domu potrebujem cudzie peniaze, resp. systém cudzích mocností! Vlastne hypotékou ľudia bežne podpíšu "šach" na 25 rokov!

Je možné takýmto spôsobom, vytvorením nového systému "šachu" ľudí donútiť napríklad aj k očkovaniu? Zavedením napr. digitálnej meny alebo systému kreditov (ako v Číne) a podmieňovať základné životné potreby hrozbou, že ak neurobíte čo chcú, vypnú vám čip. Takto je každý nútený istým spôsobom k prostitúcii, slobodná vôľa viac vlastne neexistuje - diabol takto môže získať dušu, alebo to najcennejšie, s čím je nezlučiteľne spojený život - sloboda a slobodná vôľa. Ak sa to podarí, v zásade takýto systém skončí, lebo je proti životu a Život ako taký má mechanizmy odstrániť akýkoľvek problém.

Takýto systém, ak sa ho podarí s podporou zhovadilých más nastoliť, v takom svete žiť aj tak nechcem - štát riadený korporáciami a súkromnými firmami, ktoré najviac profitujú z chaosu, kedy sa ponúkajú ako spasitelia - s testami a s vakcínami a to ešte ponúknu riešenie, ktoré im má zabezpečiť totálnu kontrolu a totálne odovzdanie moci.

Už teraz sú ľudia častokrát tlačení k práci s počítačmi a mobilmi, aj keď by ich za normálnych okolností nepotrebovali. Týmto sa dosahuje to, čo predpovedali mnohé sci-fi filmy - totálna závislosť na digitálnych technológiách, ktoré patra Umelej Inteligencii (rozumej diablovi), ktorý chce úplne ovládnuť a zotročiť svet. Naviac, chce k tomu váš súhlas - vašu dušu, aby ste jeho zvrhlé riešenia prijímali ako jedinú spásu. Kôli Covidu nebolo treba robiť žiadnu paniku, všetko mohlo fungovať normálne, aj lekári v tomto videu si myslia, že tu ide o niečo iné - o reset, resp. transformáciu systému na digitálnu fašizokraciu.

Takzvaná "pandémia" je horšia tým viac, čím viac jej ľudia veria a čím viac dodržiavajú nariadenia - čím viac sa testujú, čím viac sa očkujú, tým viac je aj pozitívnych prípadov ale aj skutočne chorých! Režiséri koronascénára - tejto hry na pandémiu, oni k svojim akciám ešte stále potrebujú vás, a budú vás potrebovať až do momentu, kým sa nestanú pánmi slobodnej vôle človeka. Zmenu myslenia dokáže spôsobiť elektromagnetické žiarenie, chemikálie vo vode, vo vzduchu, v potrave a samozrejme... vakcíny!

ŽIADNE RÚŠKA! ŽIADNE VAKCÍNY!

Ak sa na ich hre zúčastňujete, vy ju vytvárate, vlastne mohli by sme povedať, že títo diabli reprezentujú najskrytejšie zlé sklony vo vás samých. A pretože ste leniví a túto situáciu nechcete vidieť ani ju začať riešiť, riešenia vám ponúkajú oni. Videli ste, o čom sú ich riešenia - z prakticky neexistujúceho ochorenia vyrobili nástroj na likvidáciu slobody. Slobodu aj energiu ste im dali a mnohí ešte aj dávate nasadením si rúška. Ak máte dostatočné rozumové schopnosti na posúdenie situácie alebo ak ste vnútorne s rúškom nesúhlasili, je treba vždy nájsť spôsob ako si zachovať svoju tvár. Už rúška mohli byť kontaminované! Ďalší ťah na odovzdanie slobody sú testy - tie pravdepodobne podľa mňa boli aj sú kontaminované. A vakcíny? Synonymum pre zločin, jed a poškodenie mozgu a imunity je vakcína! Možno, ak sa toho dožijeme, konečne tu bude tá ich vysnívaná pandémia, pretože podľa mňa je až do dnešného dňa zločin hovoriť o nejakej pandémii a je zločinom túto 100x opakovanú lož o novom smrtiacom víruse akokoľvek podporovať - tým sa stáva pravdou. Je predčasné a veľmi nebezpečné hovoriť o novom smrtiacom víruse, podobne je nebezpečné situáciu zľahčovať a opatrnosť je na mieste. Zatiaľ nevieme... Čo však zatiaľ vieme - štatistiky od MUDr. Igora Bukovského, ktorý si veľmi dáva záležať, aby prezentoval fakty:

AKO SA ZACHOVAŤ, ČO ĎALEJ?

Riešenia je potreba nachádzať už bez štátu - aj čo sa týka liečby ochorení aj všetkého ostatného. Sám za seba hovorím, že takýto život ďalej žiť nechcem, chcem žiť slobodne bez toho, aby ma niekto nútil "chrániť sa" rúškom, odmietam používať výdobytky medicíny ako sú vakcíny a odmietam "nevyhnutnosť" používať digitálne technológie. A samozrejme, chcem žiť bez toho, aby ma tu ešte nejaký mediálnou špinou nakazený jedinec nútil aby som ho chránil nosením rúška! Tým to začalo a rúška som schopný odmietať aj za cenu, že tým v tomto štáte možno už riskujem život.

Ďalší krok, kedy by sa mal jedinec obetovať v záujme ochrany verejného zdravia boli testy (čo bola istým spôsobom už vlastne vakcinácia) a finálny krok je udelenie privilégií - t.j. prirodzených slobôd a možností tým, čo prijmú skutočnú vakcínu. Je najvyšší čas rozmýšľať, ako je možné žiť šťastne bez nutnosti využívať takýto štát. Ako budeme vzdelávať deti, kam pôjdeme, ak ochorieme, ako si zabezpečíme vlastnú čistú vodu, energiu a zdravé potraviny, či budeme ešte ďalej používať ich peniaze, ktoré sa najskôr čochvíľa stanú iba digitálnym kreditom na obrazovke smartfónu!

-   -   -

 

Podporujte biblik.sk/clanky príspevkami na účet č.:

SK8583300000002101425963

ĎAKUJEME.