FAŠIZMU ZO STRANY NIEKTORÝCH LEKÁROV SÚ OPAKOVANE VYSTAVOVANÍ STÁLE ĎALŠÍ PACIENTI

17.06.2021 09:02

"FAŠISTI NEZAVIEDLI FAŠIZMUS! NA TO ICH NEBOLO DOSŤ! FAŠIZMUS V ŠTÁTE ZAVEDÚ OBČANIA, KTORÍ S FAŠISTAMI SPOLUPRACUJÚ!" David Icke

-      -      -

!     !     !

Keď mi lekárka povedala, že ma nevyšetrí, keď si nedám rúško, povedal som jej, že to radšej zomriem. Privolanej polícii oznámila, že ona najskôr musí zistiť, či som v život ohrozujúcom stave, ale môj život ju nezaujímal vôbec. Keď polícia odišla, poslala ma preč. Mal som vážne problémy s dýchaním a to také, že som si musel nájsť úľavovú polohu, aby som sa nezadusil. Boli dni, kedy som rozmýšľal, že si zavolám sanitku. Vďaka Pánovi Ježišovi Kristovi a modlitbám som ešte tu. Neskôr som vypozoroval, s čím problémy s dýchaním súvisia a zrejme to súvisí najviac s jedlom. Čím dlhšie nejedávam lepok, tým vážnejšie problémy sa niekedy objavili po zjedení jedla s obsahom lepku. Ale môže to byť aj niečim iným, neviem, pretože aj rtg. pľúc mi fašistické hovädo, ktoré sa tiež predstavilo ako lekár odmietlo spraviť, ak si nedám rúško! Úplne základné úkony sú podmieňované vydieraním, konečne pravda vyplýva na povrch, mnohých lekárov pacient a jeho zdravie nezaujímali vôbec! Chceli len komandovať, prisluhovači a udavači, ako za bývalého režimu, fuj! Poslal som preč všetkých fašistických psychopatov, tak ako vynucujú rúška, môžu vynucovať aj vakcíny a to bolo mnohým ľuďom odzačiatku jasné! Vydieranie, svinstvo, nátlak a hrubý fašismus sa ospravedlňuje odvolávaním sa na akési nariadenia. Niekedy sa vydiera spôsobom, že kôli ostatným sa musíte podrobiť očividnej zhovädilosti - a rúška sú očividná zhovädilosť, lebo každý, kto chce, si môže obliecť skafander alebo respirátor. Nikdy nebolo treba práve kôli ochrane zdravia nikoho nútiť do nosenia rúšok - išlo tu odzačiatku o niečo iné! Sme radi, že mnohí tomu rozumiete.  BOJUJTE PROTI FAŠISTOM! BOJUJTE ZA SLOBODU! TU MUSÍ BYŤ NOVÉ SLOVENSKÉ NÁRODNÉ POVSTANIE!

Príbeh ďalšieho pacienta vyšiel aj tu, ako vždy je zaujímavá aj diskusia:

https://www.hlavnespravy.sk/je-toto-vobec-mozne-pribeh-z-ordinacie-obvodneho-lekara-ktory-sa-moze-stat-aj-vam-ak-nemate-ockovanie-alebo-test/2579788

TOP KOMENTY Z DISKUSIE NA HLAVNESPRAVY:

Ak ľudia akceptovali rúška, nútili ich k testom, ak akceptovali testy, nútili ich k očkovaniu.
"Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety." Benjamin Franklin
"Tí čo sú ochotní obetovať základné práva aby dostali trošku dočasného bezpečia si nezaslúžia ani slobodu ani bezpečnosť." Benjamin Franklin
Platí to aj na tých čo rúška nosia ale hlavne na tých, ktorí rúška vyžadovali.
Ako teraz primitívnym fašistickým spôsobom banda covidistov a im poplatní spolupracovníci systému (aj mnohí lekári) vyžadovali a nútili ľudí na rúška, teraz vnucujú vakcíny. Keď som hovoril, že pre toto je treba odmietnuť okamžite aj tie rúška, že to hrozí väčším terorom, nikto tomu nechcel veriť!

 

Čoraz viac očkovaných je pozitívnych na COVID, aj keď majú po 2 dávkach

Hlavný vedecký odborník Britskej vlády – David King upozornil na bližiacu sa ďalšiu vlnu vo Veľkej Británii, ktorá patrí medzi najzaočkovanejšie krajiny sveta. Vakcína nenaplnila predstavy niektorých menej chápavych vedcov vo vedení štátu a tí nečakali taký nárast pozitívnych na COVID-19 po očkovaní. Hlavne, že týmto odborníkom potečú provízie za propagáciu očkovania. Viacero lekárov a vedcov upozorňuje, že práve očkovanie umožňuje vznik nových mutácií.

zdroj : https://www.sibenik.in/svijet/sve-vise-slucajeva-zaraze-kod-osoba-cijepljenih-s-dvije-doze/139470.html

 

"Myslela som si, že ste inteligentný človek, ale vy veríte hoaxom."

Hlavnym rysom vsetkych antihoaxerov je ich nicim nepodlozene, ale mozno prave preto dogmaticky neochvejne presvedcenie o vlastnej inteligencnej nadradenosti nad tymi, ktori sa co len opovazia kriticky uvazovat o inych faktoch, ako su tie im predkladane jedinym zdrojom pravdy.

Fakty alebo teorie neposudzuju podla ich obsahu alebo podla toho, ako zodpovedaju skutocnosti, ale vylucne podla zdroja.

A prave ich "moralna sila" apriori potlacit akekolvek ine nazory ich utvrdzuje v tom, aki su oni inteligentni.”

 

Hlavne antihoaxeri plávajú po prúde a je to tak pre nich pohodlnejšie. Stačí predsa veriť mainstreamu. Byť zbabelcom a veriť fašistickému systému má pre nich mnohé výhody, dočasne a myslia si, že sú preto chytrí.

Nedochádza im, že očkovaní sú určení na porážku, nechcú tomu veriť, hovorí sa tomu, že sú to popierači. Pretože popierajú zjavné fakty a dokazy a mnohí o nich ani nechcú počuť.Nedokážu pochopiť a akceptovať, že vládcovia systému, ktorí rozkazujú svojim sluhom - politikom ich chcú skutočne zavraždiť, aby sa ich zbavili.

 

Lekár Vás nesmie odmietnuť vyšetriť, ani keby ste mali týfus. Je to jeho povinnosť a s v súlade s Hippokratovou prísahou.
Nabudúce sa lekára, ktorý Vás odmietne vyšetriť ,opýtajte, či mu nebude vadiť, ak to rovno nahlásite na Úrad na dohľad nad zdravotnou starostlivosť, prípadne, či Vám to môže zopakovať, aby ste si to nahrali na telefón. Uvidíte, čo sa stane!
Odkúšané, overené, funguje na 100%. Keby nezafungovalo, rovno na chodbe ten Úrad vytočte a nahláste, že Vám bolo odmietnuté vyšetrenie.

Mám živej pamäti, ako som išiel po ulici s manželkou - lekárkou a zbadali sme ležať hnusného, špinavého a dovracaného bezdomovca zrejme v bezvedomí. Nikto mu nepomáhal, ani nevolal záchranku. Moja manželka pozrela a na mňa a povedal len jedno slovo: Musím.
Kľakla na zem, zbežne vyšetrila, tep, dýchanie a musela mu dať aj umelé dýchanie z úst do úst. Bolo to hnusné a odporné, skoro som vracal aj ja, Muž sa rozdýchal (medzitým som volal záchranku) a niekto jej podal fľašku v minerálkou, aby sa poumývala a vypláchla si ústa. A viete čo povedal vodič záchranky? "Pani doktorka, je známa firma, mali ste ho nechať tak, bol by s ním už svätý pokoj". Ďalej nekomentujem.