FAŠIZMUS (JÁN BARÁNEK BLOG)

05.05.2021 09:53

"Pred pár týždňami ma nesmierne rozčúlilo, keď Youtube vymazal moje video s MUDr. Törökom, jedným z najlepších aristov na Slovensku, autorom patentov na pľúcne ventilácie vyrábané na Slovensku. MUDr. Török mi vo videu rozprával o protokole, ktorým liečia chorých na Covid, ktorého je spoluautorom. V protokole je aj liek Ivermectin. Toto bolo aj dôvodom vymazania videa s arogantným a až výsmešným vysvetlením, že vo videu sú zavádzajúce zdravotnícke informácie. Inak povedané, nejaký trotl, zaplatený neviem kým, iba tuším, skrátka video nahlasoval až ho zmazali. Lebo Ivermectin. Je lacný, nie je chránený už patentom a lieči. Nemám totiž ani jeden dôvod neveriť MUDr. Törökovi. Ako by ste to nazvali? Ja to nazývam fašizmus. Asi nepresne. Inak ale neviem. Lebo ako mám nazvať počínanie, keď kvôli nejakým, s najväčšou pravdepodobnosťou finančným záujmom, niekto pracuje na tom, aby sa verejnosť nedostala k lieku, ktorý pomáha, ale je lacný? Čo je to? Rozhodne nie liberálna demokracia. Ani demokracia. Ani socializmus, ani konzervativizmus, ani nič podobné. Toto je fašizmus. Priatelia, fašizmus je zlý, musíme proti nemu bojovať." Viac tu: https://www.webnoviny.sk/blog/fasizmus-jan-baranek-blog/

Poznámka Biblik: scénár s pandémiou je odzačiatku vyfabulovaný, je to podvod, ktorý má za úlohu čo najviac prispieť k chaosu, utrpeniu, chorobám a úmrtiam. Efektívna liečba antimalariká hydroxychloroquin (Plaquenil) a antiparazitiká (Ivermectin) je potláčaná a lekári, ktorí sa vyjadria k nežiadúcim účinkom vakcín alebo o neúčinnosti toľko propagovaného očkovania, sú diskreditovaní. Nikdy nebolo treba robiť poplach, lekári tvrdia, že chorých vedia liečiť a normálny spôsob života mohol od začiatku ostať zachovaný. (a to je vlastne pre celkové zdravie ľudí to najpotrebnejšie)

Potom, ak tu niekto násilne blokuje liečbu, propaguje nebezpečné testy a experimentálne vakcíny, ako môže niekto veriť opatreniam a bezpečnosti testov a vakcín? Bohužiaľ, kto kedy strčil nos do okienka alebo sa nechal vyšpárovať, riskoval zdravie a život a s vakcínami detto. Tí "zodpovední" prispeli najviac k šíreniu chaosu, pretože sa nechali oklamať diablom. Ľudia, ktorí nemajú Ducha Božieho neboli varovaní pred nebezpečenstvom testov a vakcín, neverili, že by bol niekto schopný zámerne šíriť utrpenie, choroby a smrť, bohužiaľ, mnohí to poznali na vlastnej koži. "Dva krát zaočkovaná a dostala Covid!" bavia sa susedia... a čakali ste niečo iné? Veď predsa o tom, aby tu bolo čo najviac chorôb, chaosu a utrpenia - o tom je celé Matovičove "vládnutie" a celý trápny scénár s pandémiou je postavený výlučne na dôvere ľudí v túto frašku. Ani  pohrebníctva  ani najskôr nikto z vás nezaznamenal ani zvýšenú chorobnosť ani zvýšený počet úmrtí. Médiá však zámerne šírili paniku a dezinformácie. Je obrovský predpoklad, že dokonca aj rúška môžu byť nakazené, resp. pri výrobe môžu byť zámerne používané jedovaté chemikálie (rúška/respirátory samé o sebe sú rizikové). Testy sú na vyvolávanie chorôb a aj vakcíny sú  cielene vyvinuté, aby pôsobili choroby a smrť . Podvod s pandémiou sa musí začať vyšetrovať a ak vôbec existuje nejaký Covid-19, tak by sa každý štát mal zaoberať tým, čo ho spôsobilo. Genetické inžinerstvo, chemtrails, rúška, testy alebo vakcíny? Prispievajú k oslabeniu imunity nové 5G siete? 5G je experiment na ľuďoch, jednoducho vysielače postupne navyšujú frekvencie a čo to urobí s ľuďmi to sa pozoruje... Takisto ako sa pozoruje, čo s ľuďmi spravia opatrenia, testy a experimentálne vakcíny. Je viac než isté, že niekto tu na nás robí experimenty a či nás poškodí alebo koľko ľudí zomrie, o to sa nestarajú. Táto vláda týmto chrapúňom slúžila, sú to spolupáchatelia genocídy a sú zodpovední za teror, fašizmus a odstraňovanie demokratického poriadku. Tak ako Hitler povedal, že židia sú zlí, táto vláda reve, zlý je akýsi vírus! Ich fašistickými opatreniami a lockdownami nám postupne rozbombardovali krajinu, títo fašisti! Priatelia, fašizmus je zlý, musíme proti nemu bojovať!