GRIGORIJ PETROVIČ GRABOVOJ: PRAVOVERNÍ NIČITELIA (odpoveď predstaviteľom oficiálnej vedy)

30.03.2022 13:21

Grigorij Petrovič Grabovoj - ruský vedec, jasnovidec a fenomenálny liečiteľ

"Keď hovoríme o pavede, je predovšetkým nutné sa zorientovať v súčasných prehláseniach prívržencov "pravosti" vedy. Komisia Ruskej akadémie vied pre boj s pavedou tvrdí, že práve oni sú tými prívržencami "čistých a objektívnych znalostí". Ale výsledkom je, že ich veda, to sú technológie barbarsky prevádzanej jadrovej syntézy, zacielenej na globálne ničenie. Ale pokiaľ vieme, že nám hrozí globálne zničenie, staviame nespoľahlivé jadrové reaktory a chodíme na ostrí britvy, tak prečo teda klamať a tvrdiť, že táto nebezpečná veda je "pravá"!? V takom prípade naopak dochádza k tomu, že keď vychádzame z konečných cieľov, ku ktorým nás vedú tak horliví bojovníci za pravdivosť, predstavujú nám v tom najjasnejšom svetle pavedu (orig. lživedu), pretože ekonomika a technológie, ktoré tvoria, balansujú stále na hranici zničenia sveta a neumožňujú kľudný spánok bez myšlienok na to, aby sa s ich reaktormi nič nestalo, nič nevybuchlo a neznečistilo Zem rádioaktívnou špinou. A nakoľko je to reálny strach z ortodoxných systémov jadrových výskumov, z akýchsi dôvodov ho neoznačujú ako lživedu, nehľadiac na to, že vedú celosvetové spoločenstvo do slepej uličky jadrového zničenia. Ale v takom prípade je najvyšší čas sa zjednotiť a prehlásiť všetky jadrové výskumy za pavedu (lživedu), pre celý svet neprijateľnú a nebezpečnú! To, že je nutné také výskumy kôli nebezpečenstvu globálneho zničenia zakázať, je pre mnohých ľudí v našej zemi i za hranicami nezvratnou voľbou. A podľa mňa by to bol najlepší spôsob boja so lživedou, a to i v prípade, ak by takáto veda smerovala nie iba ku globálnemu, ale len k lokálnemu zničeniu. A vôbec, stálo by za to tiež kriticky vzhliadnuť na základné tézy ortodoxnej časti vedy. Veď i Carnotov cyklus a "neotrasiteľný" druhý termodynamický zákon patria rovnako v masovom povedomí k najviac naspamäť naučeným omylom, popísaných pre uzavreté systémy. Ale ak v netradičnej energetike skúmame otvorené cykly, je tu nevyhnutné priznať klamlivosť ortodoxných tvrdení. A už noosférové mnohoúrovňové princípy vzájomného pôsobenia energií a reakcií nám dávajú právo tvrdiť, že takzvané otvorené systémy nielenže skrátka existujú, ale mohli by sa tiež úspešne vyvíjať, ak by na ne paveda totálne netlačila ako veda ničenia." Grigorij Petrovič Grabovoj, článok v novinách Prognóza (č.3 mar 2002, článok Pravoverní ničitelia), článok je citát z knihy Arkadij Petrov, Stvorenie sveta III. https://www.biblik.sk/arkadij-petrov/

-   -   -

Poznámka Biblik: "Prekonávanie chorôb alternatívna medicína 24% vs. oficiálna 7,5%. Percento vyliečenia chorých (tzv. beznádejné prípady) alt. medicína 10,4% vs. oficiálna medicína iba 0,2%. Percento šarlatánstva a nekompetentnosti 12,5% alt. medicína vs. 12,6% oficiálna medicína. Alternatívna medicína je cca o 80% lacnejšia ako tradičná." ZDROJ: Louis Ortega IV. medzinárodný kongres Ľudová medicína Ruska (aug. 2000)

- smutné je, že sa tu umelo navodzuje dojem akejsi "svätosti" oficiálnej vedy a medicíny, podobne, ako si predstaviteľna oficiálnej cirkvi, židia a zločinci hovoria "Svätý otec" a nazývajú sa rôznymi titulmi a dokonca, robia sa zástupcami Boha na Zemi! Je to ľahké, nakoľko nemajú nad sebou žiadnu kontrolu, pretože sa rozhodli plniť si svoje vlastné ciele. Najohavnejšie je skrývať sa za masku Boha, podobné je to aj vo vede a v medicíne - navliekajú na seba kostým pravdy, pričom ich znalosti sú čiastkové, obmedzené a niekedy spôsobujú pacientovi i ľudstvu ohromné škody! Kto sú tí, ktorí majú naschvál doširoka zatvorené oči, držiac v ruke žezlo patentu "jedinej pravdy" a prečo ustavične blokujú vývoj nových technológií a skutočný pokrok? Nie sú náhodou podobne ako tí šašovia oblečení ako celebrity a predvádzajúci sa po chrámoch prekážkou na ceste k Pravde, k Bohu a k Nebeskému kráľovstvu na Zemi? Komu slúžia oficiálni vedci - boriči mýtov a lovci šarlatánov s tou ich vedou a medicínou, ktorá priviedla ľudstvo do najvyššej chorobnosti a na samú hranicu totálneho zničenia?

Zaujímavé - našli sme tieto kódy, nadpis niesol meno pána Grigorija Petroviča Grabovoja:

https://www.biblik.sk/news/healing-codes-liecive-kody/

Súvisiace články / related articles:

Quantum HEALING CODES and How to Use Them

LIEČIVÉ KÓDY A AKO ICH POUŽÍVAŤ (ENG)

https://www.youtube.com/watch?v=UEONtF91tjU

TOP COMMENT:

How to TRICK Your Brain into MANIFESTING What You Want!

https://www.youtube.com/watch?v=J88iMb2b6ms

NA STIAHNUTIE / download (pravým "uložiť ako" / right click "Save as")

GRIGORIJ GRABOVOJ - KÓDY - nové - vyskúšané, z tých čo sa testovali všetky 100- ok.odt

DIVINE HEALING CODES - nevyskúšané.odt

DIVINE HEALING CODES AND HOW TO USE THEM / BOŽSKÉ LIEČIVÉ KÓDY A AKO ICH POUŽÍVAŤ (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/divine-healing-codes-and-how-to-use-them/

ZDRAVIE: KÓDY GRIGORIJ PETROVIČ GRABOVOJ / HEALING CODES: GRIGORI PETROVICH GRABOVOI (SK, CZ, ENG) DOPLNENÉ
https://www.biblik.sk/news/zdravie-kody-grigorij-petrovic-grabovoj-healing-codes-grigori-petrovich-grabovoi/

Dr. ARKADIJ PETROV: OČISTA OD PARAZITOV (+Poznámka Biblik: IVERMECTIN AKO POMOC PRI LIEČBE CELEJ PALETY CHRONICKÝCH CHORÔB I KOŽNÝCH OCHORENÍ) (SK)
https://www.biblik.sk/news/dr-arkadij-petrov-ocista-od-parazitov/


Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU