ISRAELI PROFESSOR RETSEF LEVI ABOUT COVID VACCINES: 25% INCREASE IN CARDIAC ARRESTS, 83% INCREASE IN HEART ATTACKS / IZRAELSKÝ PROFESOR RETSEF LEVI O COVID VAKCÍNACH: ZÁSTAVA SRDCA 25% NÁRAST, INFARKT AŽ 83% NÁRAST (SK, ENG)

17.08.2021 16:29

New concerning results (Prof. Retsef Levi): Retsef collaborated with Magen David Adom (MDA) in Israel and found that the number of emergency calls at the first half of 2021 was perturbingly high:

25% increase in Cardiac arrests & Heart attacks (16-29).

83% increase in Heart attacks (Women 20-29).

According to his study, this increase was correlated with Pfizer-Israel's new roll-out operation.

Prof. Retsef Levi 27072021 - MDA Emergency calls (2021): Increase in Cardiac arrests & Heart attacks: "

"THIS VACCINE IS UNAPPROVED. IT’S ONLY FOR EMERGENCY USE AUTHORIZATION."

"VACCINATED PEOPLE CAN GET INFECTED AND INFECT OTHERS..."

"...WE'RE OVERACTIVATING THEIR IMMUNE SYSTEM..."

"...THAT COULD CAUSE MORE HARM THAN BRINGING ANY BENEFIT."

Prof. Retsef Levi_VIDEO ENGLISH +CC subs:

https://www.youtube.com/watch?v=5NZ9Y4kD2qk

LINK ULOZTO:

https://ulozto.net/file/yAtplhbwkIqF/prof-retsef-levi-27072021-mda-emergency-calls-2021-increase-in-cardiac-arrests-heart-attacks-mp4#!ZGSvZmR2AQt3BQZjBGuyBGyvAJR2LxMkFJf4Imu+BSWIrQp5Aj==

SLOVENSKY:

Naše video hore je s titulkami (CC), prof. Retsef Levi je zástanca vakcín, tvrdí však, že bežný proces na overenie liekov a vakcín je 4 až 5 rokov! (v podstate očkovaní sú predmetom štúdie, ako laboratórne zvieratá!) Presné následky takéhoto očkovacieho experimentu nikto netuší... Ide o totálny hazard so zdravím podporovaný politicky, z čoho je tušiť enormný vplyv korporácií na vlády - v podstate oni sú vláda, a väčšina polikov sú vykonávatelia ich vôle... V súčanosti prebieha jeden z najväčších kriminálnych prípadov na svete - propagácia experimetálnych vakcín a vyzývanie na vystavenie ľudského tela na potenciálne smrtiaci pokus.

Zodpovení ponesú následky, či už to bude svetský súd alebo ich zasiahne Zákon zvratného pôsobenia, súdu neujdú!

Situácia je veľmi vážna, následky vakcinácie môžu byť masové umieranie alebo globálna pandémia - zavedenie patogénu do ľudského tela priamo cez testy/vakcíny, resp. pozmenenie imunitného systému, ktoré povedie k chorobám a smrti.

Slovenský článok vyšiel aj tu:

https://www.hlavnespravy.sk/profesor-z-mit-varuje-pred-ockovanim-deti-data-z-izraela-ukazuju-ohromny-narast-infarktov-a-srdcovych-chorob-u-mladych/2643730

_______________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, navrhujem pravú ruskú červenú vlajku, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto spoločnou červenou slovanskou vlajkou je, bol a definitívne aj bude fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!*
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

 

*Ale o to, aby sme sa ich zbavili sa musíme postarať my, lebo vám garantujem, že oni sa postarajú o to, ako sa zbaviť každého slobodného človeka a pokiaľ aj teraz ostanete pasívni, život na Slovensku bude horší než smrť! Každý rozhoduje o živote a smrti: povstanie, pohyb, aktivita, akýkoľvek na úrovni prejav odporu proti fašistickému režimu=život. Pasivita, vzdávanie sa, ničnerobenie pre zmenu situácie na Slovensku=smrť.