KRAJČÍ SVOJIM VYHLÁSENÍM O NEÚČINNOSTI VAKCÍN ZREJME POMOHOL ZACHRÁNIŤ ŽIVOTY TISÍCOK OBČANOV

18.02.2021 10:05

Minister zdravotníctva MUDr. Marek Krajčí vysvetlil dôvody, prečo vakcína nebude účinkovať:

https://www.facebook.com/magdalena.urbanova.1/videos/2126010517534306/?t=0

Poznámka Biblik: Očkovanie všade kde sa objaví (a je to tak odjakživa) prináša utrpenie, choroby a smrť. Chcel byť za toto nejaký lekár zodpovený? Očkovaním sa bežne človeku podáva choroba a poškodzuje sa imunitný systém, to je pravý zmysel očkovania - degenerácia väčšiny, aby satanistická elita mohla vládnuť bez odporu. (napr. židia sa nedávali očkovať vôbec, viac tu)

Situácia je veľmi vážna aj v prípade detských vakcín, očkovacie programy by mali skončiť, rozhodujú o tom ľudia svojou ochotou sa očkovať.

V prípade tzv. koronavírusu, už testovanie formou tyčiniek je vlastne vakcinácia. Veľmi pravdepodobné je, že sa patogén zaviedol ľuďom cez nos. Čím viac testov, tým viac chorôb a platí to samozrejme aj pre vakcíny. (o očkovaní Dr. Mikovits tu, o vakcíne proti Covidu hovoria vedci a lekári  tu )

Lekári a vedci o vakcíne proti Covidu hovoria, že to vlastne ani nie je vakcína, že je to navrhnuté tak, aby ste ochoreli. [zdroj] A prax to potvrdzuje. Kto propaguje očkovací program, nesie zodpovednosť za choroby a úmrtia! (beda celebritám ak robia reklamu na vakcíny)

Pred ľuďmi sa hrá scénár na ochranu pred vírusom a novými mutáciami vírusu. Mikrobioločka Soňa Peková tvrdí, že tu vypúšťajú nové varianty, nejde o žiadne mutácie:

"Súčasný „britský“ koronavírus je nový. Je to iný kmeň. Nie je to mutácia toho pôvodného. Je umelo modifikovaný. „Zatvorte tú jaskyňu, z ktorej to vylieta. Zatvorte jej zamestnancov a manažment“ Viac tu: https://www.biblik.sk/news/mikrobiologicka-pekova-si-mysli-ze-nove-kmene-koronavirusu-su-umelo-vyrobene-a-ockovanie-nebude-fungovat/

Vlády terorizujú ľudí rôznymi opatreniami, ktoré sami o sebe sú choroboplodné. V rúškach sa množia baktérie a plesne, ľudia z nich môžu ochorieť. Psychologické dopady lockdownov, izolácie a zahalených tvári sú takisto pokusom o vyvolanie naozaj núdzového stavu. Zdravý vzduch, čistá voda, zdravé kvalitné potraviny - sú to priority štátu? Alebo len plošné testy a plošné vakcíny, pričom vzduch je zamorený elektromagnetickým žiarením a chemtrails, ktoré škodlivé účinky žiarenia zrejme posilujú. A podľa videa sa hodia ako ideálny nosič vírusov:

https://www.biblik.sk/news/spektral-analysis-of-chemtrail-fibers/

- v tomto červenom linku ↑ je video, v ktorom môžete zároveň vidieť, ako vyzerá ovzdušie, keď sa na vzduch pozriete kvalitným optickým priblížením. (je to vidieť aj tu, piloti, vedci a meteorológovia hovoria o tom   tu  ) Do vzduchu sú z lietadiel rozprašované vlákna, ktoré dnes v domácnostiach tvoria už väčšinu prachu. (ak sa pozriete bližšie vo vnútri na obyčajný prach, väčšinu už tvoria čierne a červené vlákna) Ak chce vláda naozaj chrániť ľudí, tak je v prvomrade potrebné zamerať sa na čistotu ovzdušia. A je pravdepodobné, že takto sa do vzduchu okrem rôznych chemikálií rozprašujú aj vírusy:

https://www.youtube.com/watch?v=2q-BZxl-Zxk