KTO NÁS V PRÍPADE ÚTOKU UTEČENCOV OCHRÁNI? / WHO WILL PROTECT SLOVAKIA AGAINST MIGRANTS? (SK, ENG)

19.06.2020 10:53

Na Slovensku nemáme armádu, ktorá by nás dokázala ochrániť. Pár tisíc dobre ozbrojených utečencov môže odstrániť akúkoľvek vládu. Máme viac ako 5 miliónov obyvateľov, ale iba 13.000 vojakov a 22.000 policajtov. Ako ich poznám, tí vojaci, to nie sú skutoční vojaci, sú to mladí chalani a dievčatá, čo si chceli len trochu privyrobiť. Tí nás jednoducho nemôžu obrániť. Bolo ťažkým zločinom nechať štát v tak bezbrannej pozícii bez skutočnej armády.

Profesionálna armáda=odzbrojenie štátu. Naši skorumpovaní politici to urobili, vlastne odstránili našu armádu. Myslia si snáď, že ich NATO ochráni? Teraz sú utečenci hrozbou, kto ochráni Slovensko, životy a majetok Slovákov? Teraz by sme si mali ísť pýtať od tohoto skorumpovaného štátu povolenie na to, či môžeme vlastniť plnoautomatickú pušku? Vidíte, aká je situácia vo svete. Ako dopadli obchody v USA? Ostali nevyrabované iba tie, kde sa postavili ľudia so zbraňami. Tam kde boli zbrane a sila v rukách občanov, tam ostal zachovaný poriadok. Nezdá sa vám choré zavolať nejakého žoldniera alebo policajta keď by ste sa potrebovali brániť? Veď na to niekedy ani nemusí byť čas! Prečo má bežne každý Švajčiar doma plnú vojenskú výzbroj? Ako je vôbec možné, že Slováci nie sú ozbrojení? Ako si berieme príklad z vyspelých štátov? Kto iný ako Vy bude bojovať za vás, za vašu rodinu a váš majetok, za Váš život? Chcete to nechať na niekoho iného? Tam, kde boli ľudia ozbrojení, napr. pri demonštráciách, bránilo to násiliu na obidvoch stranách.

Polícia nebola schopná zabrániť veľkému chaosu a rabovaniu! Policajti aj demonštranti ak majú zbrane vo svojich rukách sú všetci oveľa opatrnejší. (so súčasnými 9mm pištoľami policajti častokrát ublížia sami sebe, mali by mať bežne pri sebe zbrane, ktoré majú lepší zastavovací účinok! Ako častokrát vidíte z videí, kde sa policajti snažia zastaviť útočníka, 9mm pištoľ na obranu nie je nič moc, útočník má obvykle ešte zopár sekúnd, kým ľahne) Pri rabovaní v USA, tam kde sa postavili ozbrojené komunity ľudí nepadol ani jeden výstrel a zdravie, život a majetok ostali zachované - veď na to sú zbrane. zBRÁŇ - brániť sa násilu a útlaku v prípade potreby. V USA sa stáva, že ozbrojení ľudia s útočnými puškami chránia demonštrantov pred policajtami!

Záber z pokojnej demonštrácie v USA

Chráň Pán Boh aby sme sa tu strieľali, ale čo je to prosím vás za tuposť prenechať zodpovednosť za ochranu svojho majetku a života týmto zločincom a ich prisluhovačom? Veď sa pozrite na všetky ich kroky - vedú k postupnému odstraňovaniu poriadku v štáte. Odstránili armádu, odstránili menu a odstraňujú všetko čo je zdravé a normálne. Šíria homosexualizmus, koronapropagandu a tvrdia nám, že "hodnoty" neoliberálov z EU a vrahov z NATO sú tie jediné správne - samozrejme, pre tých, ktorí chcú pochovať svoj štát! Členstvo v EU a NATO je pakt s diablom. Bez nich by to bolo zlé, s nimi je to však ešte oveľa horšie. Oni sú ilúzia stability a bezpečnosti, v skutočnosti robia pravý opak: destabilizujú národné štáty vnášaním satanských hodnôt neoliberalizmu, odstránili kontrolu nad vlastnou menou, okupantská vlajka EU visí na každom úrade a teraz, keď sa zdalo, že sú problémy, žiadna EU nám nevedela pomôcť. Rovnako by sa zachovalo aj NATO - ak by tu bol skutočný bordel, oni by nás neprišli zachraňovať. Nechali by to tu celkom zničiť, nepokoje a bordel by ešte podporovali, aby mohli ísť ich firmy potom stavať a obnovovať. Videli sme to - oni zbombardovali a zničili štáty, podporovali terorizmus a deštrukciu aby ich firmy, ktoré išli stavať a budovať mali čo robiť. Členské štáty NATO sú určitým spôsobom za utrpenie ľudí a deštrukciu spoluzodpovedné, skorumpovaní politici nás vlastne zatiahli do vojen NATO, potom aká bezpečnosť? Každá neoprávnená vojna znamená pre obyvateľov členského štátu NATO karmický dlh a nebezpečenstvo určitej, hoci aj jednotlivej odvety! V minulosti som mal kolegu-ajťáka moslima. Tvrdil mi už pred viac ako desiatimi rokmi, že oni sa sem nasťahujú, a určite sa za to násilie a vojny pomstia, že oni to určite nikdy nenechajú len tak! Členstvo v NATO je veľmi nebezpečné!

Ako dopadlo posledné hlasovanie o provokácii Ruska slovenskými vojakmi v okolí ich hraníc? Členstvo v NATO je nebezpečná vec a ohrozovaním štátu! Kto podporil import utečencov? A prečo? Boli v tom obrovské investície. A každý, kto investuje očakáva zisk. Chce niekto globálny majdan, ktorý by vyžadoval potrebu globálneho riešenia? Uvrhnúť svet do chaosu, počkať, kým všetko bude zničené a potom prísť ako spasiteľ so záchranným plánom? K tomu smerujú mnohé kroky globálnej elity - chemtrails môžu vyvolať masové poškodenie zdravia a problémy s počasím a potravinami, alebo aj skutočnú pandémiu. Ak by bola situácia vyhrotená, mohli by nasadiť svoju armádu žoldnierov vydávajúcu sa utečencov a prevziať moc a nastoliť diktatúru v európskych štátoch. Ak by sme mali normálneho ministra a normálnu vládu, mal by sa snažiť zaručiť bezpečnosť štátu - vojenský výcvik a naučiť ľudí používať a odovzdať im domov zbrane. Tak je to napríklad vo Švajčiarsku. Ľudia, ktorí majú zbrane po sebe bežne nestrieľajú. Tam, kde sú zbrane je viac poriadku, pretože každý si uvedomuje, že agresia by mohla byť tým posledným v jeho živote. Chýbajú spoločné cvičenia, ľudia nevedia, kto je ich brat, kto je ich priateľ. Pritom máme spoločný majetok - naše mesto a náš štát, ku ktorému s výnimkou Ruska čím ďalej na východ tým menej ľudia niečo cítia. Častokrát vinou skorumpovaných politikov a pasivity ľudí bohužiaľ aj zhnusenie a nenávisť, čo bolo nepochybne jedným z cieľov globálneho prediktora. Odnárodňovanie, vymazávanie akéhokoľvek národného povedomia. Odstraňovanie všetkých symbolov štátu, meny, armády, vlajky, útok na historické osobnosti, import utečencov a presadzovanie nadpráv menšín, privatizácia štátneho majetku, útok na základné kresťanské hodnoty, aby neostalo vôbec nič, za čo by sa ešte niekto bol ochotný postaviť. Likvidáciu na tejto úrovni sme videli, teraz sa už pristúpilo k likvidácii na fyzickej úrovni.

Povedal by som, že človek si dobre rozmyslí, či zaútočí na niekoho, o kom vie, že vlastní zbraň. Slováci by v dnešnej situácii potrebovali rýchlokurz sebaobrany - akéhokoľvek bojového umenia a samozrejme naučiť sa ako sa zachádza so samopalom. (V počiatočnej fáze, ak by utečenci provokovali, môže tiež pomôcť schopnosť rýchlo utekať, alebo vytrvalostný beh) Kompletná výzbroj by mala byť odovzdaná ľuďom domov aby sa prípadnému násiliu mohli brániť. Ľudia by bežne všetci mali mať zbrane v každom prípade, aj keby tu roky panoval najlepší mier. A každé tri mesiace by mal byť výcvik, alebo ho urobiť súčasťou zamestnania, tak aby človek vedel brániť seba a svoj štát, ak by to niekedy bolo nutné. Pretože vidíte, ako rýchlo môže prísť taká situácia, že to bude naozaj potrebné. Čo ak by sa tu odniekiaľ vyrojilo pár desiatok tisíc ozbrojených utečencov? Môže prísť situácia, že nebude bezpečné vychádzať na ulicu, obchody nemusia byť funkčné. Ľudia si robia zásoby jedla, ale je dobré mať aj zásobu vody. Jedlo, voda a elektrina a zásoby liekov a základného zdravotníckeho materiálu nemusia byť vždy samozrejmosťou. Schopnosť aktívne sa brániť, bdelosť, pripravenosť a kondícia sú veľmi dôležité v každom čase, nielen v tomto, kedy sa niekto snaží uvrhnúť svet do chaosu. Rýchlo prevziať kontrolu nad mestom, kde vlastne takmer nikto nemá ani jeden samopal nie je nepredstaviteľné. Je možné s dobre vycvičnenou armádou žoldnierov rýchlo prevziať kontrolu nad celým štátom, alebo vyvolať chaos? Štát, ktorý by chcel prežiť, by nikdy nenechal svojich ľudí neozbrojených. Aj rodina je vlastne taký malý štát...

 

PODPORUJTE SEBA AJ NÁS:

č. účtu Biblik.sk / account Biblik.sk:

SK8583300000002101425963

SUPPORT YOURSELF & Biblik.sk

ĎAKUJEME. THANK YOU

 

ENGLISH:

"In Slovakia, we don't have army which can protect us. Few thousands well-armed refugees can remove any government. We have over 5 million citizens and only 13.000 soldiers and 22.000 policemen. As I know, soldiers aren't really soldiers, young boys and girls just want to make some money, they simply cannot defend us! Leaving our state in such defenseless position is a crime! Our f*cking corrupted politicians did it, they have removed our army! Do they think, NATO will protect them? Now, the refugees are threat, who will defend us? Shall we now ask this f*cking corrupted state for permission to have full-auto rifle?" 18.6.2020 23:09 https://www.biblik.sk/pomoc-ludom/