LEKÁR ZAVOLAL POLICAJOV A ODMIETOL OŠETRIŤ PACIENTA BEZ RÚŠKA

09.12.2020 10:28

"Štát skončil. Je potreba to vziať na vedomie a začať jednať." MUDr. Jan Hnízdil

- - -

Včera v utorok 8.12.2020 som sa opäť dostavil na chirurgickú ambulanciu v poliklinike v Trenčíne. Čakal som na doktora MUDr. Rudolf S., chirurga, ku ktorému som mal výmenný lístok. Po cca hodine čakania prešiel okolo mňa nejaký lekár s temnými očami - chirurg MUDr. Pavol K., ktorý sa ma začal dopytovať prečo nemám rúško. Dovtedy si ma nikto nevšímal, takisto u väčšiny lekárov ani vo väčšine obchodov si ma kôli nenoseniu rúška obvykle nikto nevšíma. Už minulý piatok (4.12.2020) sa mi nejaký chirurg vyhrážal, že zavolá policajtov. Tentokrát prišla za mnou v sprievode nejakého maskovaného muža maskovaná žena, ktorá sa mi predstavila ako správkyňa budovy. Tiež sa ma začala dopytovať na rúško, žiadala vysvetlenie a zrejme si ma nakrúcala na mobilný telefón. Potom začala pri mne telefonovať, (asi volala políciu) na čo som žiadal, aby odo mňa odstúpila, pretože z aktívnych mobilov mi býva zle. Vzdialil som sa, mysleli si, že chcem utiecť, vďaka Pánu Bohu na mňa nikto nesiahal. Príchodu policajtov som sa neobával, už niekoľko krát ma zastavili pre nenosenie rúška, aj ma predviedli na policajnú stanicu, aj bili a terorizovali - rúško si nedám a to je stanovisko, na ktorom trvám. Potom som v čakárni ďalej čakal na ošetrenie, načo vybehol von aj chirurg Rudolf S. povedal, že ani on ma bez rúška tiež neošetrí!

Som ochotný riskovať život aj zdravie, pretože sú oveľa vyššie hodnoty ako život a zdravie! Dnes vás lekár odmieta ošetriť, pretože nemáte na sebe rúško, zajtra to môže byť odmietnutie ošetrenia lebo nemáte v sebe vakcínu! Verím, že nie som jediný, ktorý si tieto veci dokáže predstaviť a som povinný odmietnuť fašizmus už v zárodku aj za cenu ohrozenia života, bezpečnosti, pohody a zdravia! Nosenie rúška považujem za vyjadrovanie podpory zločineckému režimu, rúško naďalej nosiť odmietam, na vzklíčení fašizmu sa nebudem zúčastňovať prihnojovaním - rúška sú ako hnojivo pre rast fašizmu.  Rúško je určitá forma podpory a kooperácia so zločineckým režimom. Hlupáci povedia: "Veď je to len rúško!" Bohužiaľ ale už aj to rúško je spoluúčasť! 

Samozrejme, môžem mať aj iné vážne dôvody na nenosenie rúška, ale svoje dôvody nie som povinný tiež nikomu vysvetľovať. Zrazu príde nejaký lekár, nejaký správca alebo nejaký policajt a vy - ako nejaký paholok chcete im vysvetľovať, prečo normálne dýchate bez handry na xichte? Ak oni od vás vyžadujú nosenie rúška, je to to isté, ako keby ste vy ich žiadali, aby si oni rúško dali dole! A prestali vás ohrozovať namnoženými plesňami a baktériami a strašiť vás zamaskovaným xichtom! Ak oni veria, že rúško chráni, ja verím, že rúško ohrozuje, preto ho nemám, lebo nebudem ohrozovať ani seba ani ostatných. A oni ho majú, lebo veria, že chráni. Je nariadenie Mikasa nejaký vedecký dôkaz, že rúško naozaj chráni? Mám teraz právo za nimi behať a žiadať ich, aby si oni to rúško dali dole? Takisto oni mňa nemôžu žiadať, aby som si dal nejaký typ oblečenia na tvár, o ktorom som presvedčený, že škodí!

Na krabici od jednorazových rúšok je napísané, že nechránia pred koronavírusom, Dr. Soňa Peková hovorí, že vírus je nanočastica, že medzery v rúškach sú väčšie, teda nielen že rúško nechráni, ale môže spôsobiť respiračné infekcie. K tomuto sa vyjadrilo mnoho lekárov a vedcov - rúška škodia, ochrana rúškom je iluzórna a plošné nosenie rúšok môže mať vážne následky, je to smutný fakt:

https://www.biblik.sk/news/mikrobiologicka-dr-zolobak-chodenie-v-rusku-je-sebaposkodozvanie-a-napomaha-prenikaniu-virusov-do-organizmu/

https://www.biblik.sk/news/nasadili-by-ste-svojmu-dietatu-rusko-aj-keby-ste-vedeli-ze-ho-tym-poskodzujete/

Človek v rúšku sa podobná na teroristu a niektorí sa tak aj správajú. Ani kôli svojim pocitom akejsi domnelej ochrany, ktorá je na úrovni náboženskej povery, nikto od vás nemá právo vyžadovať nosiť rúško. Títo blázni ešte aj pacientov na nosítkach rúškujú - videl som to na vlastné oči, keď ich viezli na röntgen. A včera ešte aj sestrička v čakárni prikazovala babičke, aby si dala rúško až na nos. Možno to myslela dobre, ale mám pocit, že tu zrazu povstali nejakí ľudia, ktorí si myslia, že majú právo vás šikanovať, pretože nejaký Mikas vydal nejaké nariadenie. Na nič iné sa nehľadí, len splniť rozkaz - ako roboti.

Odmietnutie zdravotnej starostlivosti je zločin, ktorý by sa mal vyšetrovať. Môžu byť aj ďalšie dôvody, kedy pacient rúško nemá - problémy s dýchaním, strata rúška, alebo iné - ktoré nie je povinný vysvetľovať nikomu. Ostatní náboženskí fanatici, ktorých viera je rúško, majú vynikajúce možnosti ochrany - FFP3 respirátory, skafandre a pod.

Vyzerá to, že štát skončil - školstvo rozbité, lekári dnes ošetrenie podmieňujú rúškom, zajtra možno vakcínou! Aj tak sme nechceli štát, v ktorom sa z ľudí vychovávajú hovädá! Nechceme vaše školstvo, veríme, že táto situácia môže priniesť zmenu k lepšiemu. A takisto nechceme ani lekárov, ktorí nevedia vyliečiť, ale len liečia. Možno lekári sú dobrí v poúrazových stavoch, v urgentnej medicíne, ale čo sa týka liečby chronických chorôb a vysvetlenia príčin choroby, to ich nikto neučí a tento nefunkčný systém práve kolabuje. Zatiaľ je podlomená činnosť inštitúcií, ktoré človeku neslúžili, ale menili človeka a jeho myseľ tak, aby slúžil im. Tieto inštitúcie končia. A takisto, čochvíľa budú mať problém normálne fungovať všetci ľudia, ktorí idú proti Bohu a Božiemu poriadku. Je úplne jedno, že Boží poriadok a Božie zákony nepoznajú. Veríme, že sme vo fáze generálnej očisty, starý svet sa rozplýva, ak prežijeme, môžeme sa dožiť nového lepšieho sveta:

"Keď sa to teda všetko tak rozplýva, jakí musíte vy byť v svätom obcovaní a v pobožnosti, ktorí očakávate a náhlite príchod Božieho dňa, pre ktorý nebesia horiac rozplynú sa, a živly, rozpálené ohňom, potečú! A nové nebesia a novú zem podľa jeho zasľúbenia čakáme, v ktorých prebýva spravedlivosť."  2.Petrov 3:11-13