MARIÁN KUFFA: BUDEM VOLIŤ MÔJHO BRATA NA KANDIDÁTKE KOTLEBOVCOV (+ POZNÁMKA BIBLIK)

11.02.2020 20:15

"Kotlebovci sa stali jedinou stranou, ktorá hlasovala za všetky zákony na ochranu života bez ohľadu na to, kto je ich predkladateľom. Takúto históriu nemá nikto a nebyť chýbajúceho hlasu Andreja Danka, mali by sme dnes prijatý zlepšený zákon na ochranu počatého života." Marián Kuffa vždy hovoril, že ľudia majú voliť len tých, ktorí chránia život a rodinu. Je faktom, že neexistuje nikto iný, kto to robil v parlamente intenzívnejšie ako Kotlebovci.

 
Noviny Ľudovej strany NAŠE SLOVENSKO
 
Poznámka Biblik: podľa nás dnes je prakticky každá iná voľba okrem Kotlebovcov zradou Slovenska. Takzvané štandardné politické strany sú napojené na finančné skupiny, ich záujem je biznis a k Bohu a k národu sa nehlásia, majú iné "hodnoty".
S Božou pomocou podľa nás existuje šanca, že s Kotlebovcami Slovensko bude neutrálny štát, pretože k fašistom z NATO sme nikdy nepatrili a americké a liberálne hodnoty sú Slovákom protivné. Je zaujímavé, že tí, čo sú proti Kotlebovcom a akože proti fašizmu, nemajú problém s členstvom Slovenska v zločineckej organizácii NATO! Slovensko nesmie paktovať ani s vrahmi z NATO ani s liberálmi z EU, nech by hoci boli aj pánmi sveta! Z dlhodobého hľadiska je členstvo v týchto zločineckých organizáciách ako ustavičné podávanie jedu do organizmu - čím dlhšie sme členmi EU a NATO tým horšie budú následky. Zdá sa, že iba Británii bolo umožnené včas opustiť zdochýnajúci projekt EU, ktorý so sebou zrejme čoskoro stiahne celú Európu, ak nie celý svet.
Kotlebovci majú v programe aj zrušiť sankcie za odmietnutie očkovania. Očkovanie je genocída národa, zaočkovaný jedinec je vlastne strata, ťažko bude vyvíjať aktivity proti zločinnému systému, ak bude mať poškodený mozog hliníkom a naočkované cudzie geneticky modifikované organizmy. Každý modernými vakcínami očkovaný jedinec je hrozbou pre štát, je potenciálnym nositeľom biologických zbraní - cudzej geneticky modifikovanej DNA a rôznych patogénov a vírusov. Čoraz neschopnejšia, pasívnejšia a ustavične chorá generácia - aj to je zásluha očkovania!
Dnes sú takmer všetky vakcíny geneticky modifikované a očkovanie zdravého človeka je vždy zločin. Mozog očkovaného človeka býva poškodený a jeho genetický kód pozmenený, očkovanie znižuje šance na zdravé potomstvo a vyvoláva degeneráciu národa. Ktorá iná strana je otvorene proti očkovaniu okrem Kotlebovcov? Marián Kotleba je nádej pre Slovensko, jemu a všetkým pravým Kotlebovcom, ktorí to myslia so Slovenskom úprimne nech Boh žehná, aby vo svojej snahe o dobro a čistotu myšlienok kráčali s pokorou vpred a vytrvali až do konca!
 
NECH KAŽDÝ Z VÁS UROBÍ DOBRÉ, SPRÁVNE A MÚDRE ROZHODNUTIE. MAJTE JASNO V TOM, ČI A KOHO PÔJDETE VOLIŤ. TERAZ JE TO VEĽMI DÔLEŽITÉ.
 
-   -   -