MATOVIČ SÁM O SEBE (+Poznámka Biblik, doplnené: NOC POKROČILA, A DEŇ SA PRIBLÍŽIL!

12.01.2022 22:36

Ak by ste hľadali video, kde sa vyjadruje čo je zač, tak nájde ho tu:

https://www.youtube.com/watch?v=X2WTOiYUXnA&t=50s

___________________________________________

Podporujte šírenie dôležitých informácií na biblik.sk/clanky
ináč budeme nútení výrobu článkov prerušiť alebo ukončiť, ďakujeme!
č. nášho účtu:
SK8583300000002101425963
Ď A K U J E M E !
Biblik.sk



Viac tu: https://www.biblik.sk/news/stefan-harabin-k-rozhodnutiu-us-mikasove-vyhlasky-su-nulitne-tych-co-stat-obmedzoval-maju-pravo-na-nahradu-skody/

Poznámka Biblik: bohužiaľ, od jeho nástupu začalo šalieť takmer celé Slovensko, to, čo bolo predtým nemysliteľné, zrazu sa stalo v očiach podobne vyžarujúcich normálne... Ktorý človek by mohol do niekoho skákať, aby sa obliekal ako on chce, lebo si myslí, že ste povinní ho chrániť pred vírusom? Dobrovoľnou izoláciou, rúškami atď. sa pred klamdémiou chránili iba tí, ktorí boli presvedčení, že sú ohrození, nikdy nebolo mysliteľné, aby voľajakí rakovinári sa zrazu začali domáhať, že ich máte chrániť! Bol by to prípad pre psychiatra, ale ak v telke podsúvali možnosť, že niekto údajne má právo druhého terorizovať, aby ho chránil rúškom, zrazu sa "legalizovala" odporná zvrhlosť, ale v skutočnosti nikdy nebola legálna ani normálna, podobne ako pokusy o právnu legalizáciu homosexuality, resp. vyhlasovať muža a muža alebo ženu a ženu za manželov, to je totálne choré! Tzv. "pandémiou" sa zvrhlosti iba začali aplikovať v masovom merítku, stvorilo sa rúškovacie náboženstvo* a násilím niektorí porušení ľudia nútili svoje okolie konvertovať! To, čo ste si dovoľovali vynucovaním rúška je zločin, ak nie ste psychicky v poriadku, to môže byť iba poľahčujúca okolnosť, ale nemyslite si, že ste niekedy mali právo od druhého žiadať nasadovanie rúšok! Nakoniec, najvyšší účet príde tým, ktorí opatrenia vynucovali alebo dodržiavali -  plesne na pľúcach z nosenia rúšok  a respiračné infekcie kôli vdychovaniu vlastných splodín a ďalšie následky zabraňovania prístupu kyslíka... A nakoniec, v každom prípade aj trestné stíhanie pohlavárov a kolaborantov nacistického režimu, je tiež iba otázkou času! Každý tyranský režim nakoniec zvrhol sám seba, takto dokonale sú nastavené Božie zákony!

-     -     -

*covid ideológia, predtým gender ideológia, aj tie ich doktríny o človekom vyrábanom otepľovaní Zeme a ďalšie bludy viac neobstoja VO SVETLE PRAVDY! Pretože:

"Noc pokročila, a deň sa priblížil!" Rimanom 13:12

(celý verš: "Noc pokročila, a deň sa priblížil. Složme tedy skutky temnosti a oblečme si zbrane svetla." Rim 13:12)

Aj tento ich symbol treba zložiť!

(A muži nech sa obliekajú ako muži a ženy ako ženy! A nie ženy poobliekané ako prostitútky, ani muži nie poobliekaní ako priteplení hybridi a mutanti, to sú tiež "nové mutácie", ktorých šírenie môže zastaviť jedine ten, koho sa to týka...)

Boh chce, aby sme boli normálni, prosíme vás aspoň o snahu, ďakujeme!

___________________________________________
Podporujte šírenie dôležitých informácií na biblik.sk/clanky
ináč budeme nútení výrobu článkov prerušiť alebo ukončiť, ďakujeme!
č. nášho účtu:
SK8583300000002101425963
Ď A K U J E M E !
Biblik.sk