MUDr. IGOR BUKOVSKÝ: RESPIRÁTOR FFP2 JE SYMBOL NEZMYSLU A PSYCHICKÉHO NÁSILIA (+Poznámka Biblik) RÚŠKA A RESPIRÁTORY SÚ SYMBOLOM POSLUŠNOSTI SATANOVI

16.03.2021 16:57

https://www.youtube.com/watch?v=Quzx90PBL3w

Poznámka Biblik:

Právo normálne dýchať si musíte vedieť vydupať. Postupne sa tu pod zámienkou "ochrany" proti vírusu vážne poškodzujú ľudia. Rúška nestačili, v celku takéto opatrenie nebolo nič platné, po novom vraj proti covidu treba bojovať respirátormi a čo je ďalej, povinné letné covidové tábory? Začalo to rúškami! A pokračuje to respirátormi, v ktorých sa takmer nedá dýchať. Nakoľko sa tu dusí väčšina, považuje sa autosufokácia za normálny akt... (podobne, ako by sa za normálne začalo považovať nosenie nočníka na hlave, ak by to v telke vyhlasovali odborníci...) Lekár by povedal, že vás bez nočníka nevyšetrí, predavačka vás bez nočníka neobslúži... A do práce môžu ísť len tí, čo si nasadia  na hlavu plný nočník aspoň raz za týždeň - to je test lojality voči vládnym nariadeniam!

Už súčasná rúškovacia situácia hraničí s premenou väčšiny ľudí na úplných idiotov! Zrejme je to aj následkom nedostatočne okysličeného mozgového tkaniva, jednoducho väčšina ľudí následkom dlhodobého nosenia rúšok nemá mozog v poriadku. Následkom vdychovaného CO2, vlastných splodín a chemikálií z rúšok a respirátorov dochádza k intoxikácii, ktorá môže byť spočiatku príjemná, ale následky budú katastrofálne, samozrejme, keď ľudia následkom samointoxikácie ochorejú, ihneď sa povie Covid-19! Takzvaná pandémia sa tu vyrába priamo pred očami - testovaním, rúškovaním a očkovaním. Vyzerá to tak, že za pandémiu sú zodpovení dodržiavači opatrení, ale nechcú a nechú tomu veriť, lebo v telke hovoria, že práve to je spôsob boja proti pandémii... Ak by proti "pandémii" nebojovali, nebolo by nepriateľa! Takto sa tu vytvára monštrum, takto podobne zrejme vzklíčili tyranské režimy, fašizmus, vojny, 9/11, ZHN Irak... Niekto vzbudil v ľuďoch pocit ohrozenia, niekto, kto chcel vojnu alebo dosiahnuť svoj cieľ, vyfabuloval nepriateľa, aby mohol zapriahnuť ľudí ako kone do voza, ktorý ho do cieľa bude ťahať!

Ako vidíte, je jedno, či je nepriateľ alebo zámienka pre vojnu skutočná, stačí, aby masy verili, že existuje. Jediným problémom je tu pár jedincov a kresťania, medzi nimi aj MUDr. Igor Bukovský. Skutočne veriaci ľudia a praví kresťania len tak nebudú veriť na nového boha "Covid-19", pred ktorým by sme sa tu mali akože všetci klaňať, fuj! Rúško resp. zakrývanie tváre je symbolom uctievania tohto krvilačného molocha! Praví kresťania a praví veriaci nie sú vyznávačmi primitívnej sekty "Svedkov covidových".

Bez jasných dôkazov žerú hru na pandémiu iba ľudia, v ktorých je zakorenený autodeštrukčný program, predpokladám, že v nich prevláda satanská tendencia a súd sami nad sebou dodržiavaním opatrení vyriekajú sami. Týrajú sa, dusia sa, ako zhovadilí behajú po lese s handrami na xichte a keď vidia niekoho, kto je iný ako oni, šahajú si na tvár, či majú dobre utesnený symbol teroru alebo sa vás rovno snažia prinútiť obliekať sa ako oni. Hneď ako majú príležitosť komandovať, sú na koni! Chcú, aby ste boli ako oni, o ochranu tu nejde, chcú aby ste sa klaňali ich zgrcanému bohu! Nosením rúšok či respirátorov vás nútia nosiť symbol poslušnosti ich pánovi, ktorým je satan! Rúška a respirátory sú klaňanie sa diablovi! Vyznávači sekty Svedkov covidových panikária, ak vás vidia v obchode alebo v budove oblečeného ináč, ako v IDIOKRACII, keď lekár zbadal, že človek nemá tetovanie s čiarovým kódom:

https://www.youtube.com/watch?v=r3Yiiphkrqw&t=1m37

 

LINK ULOZTO NA CELÝ FILM IDIOKRACIA - CZ dabing:

https://ulozto.sk/file/vSRsX5bnLsYf/absurdistan-navrat-z-doby-ladovej-idiocracy-2006-cz-avi