MUDr. JÁN LAKOTA: TÍ ĽUDIA, KTORÍ SA VAKCINOVALI SA STÁVAJÚ IMUNODEFICIENTNÝMI, INÝMI SLOVAMI ZAČÍNAJÚ PRIPOMÍNAŤ PACIENTOV, KTORÍ SÚ HIV POZITÍVNI / MUDr. JAN LAKOTA: VACCINATED PEOPLE GET IMMUNODEFICIENCY, THEY LOOK LIKE HIV POSSITIVE PATIENTS (SK, ENG)

09.01.2022 13:36

MUDr. JÁN LAKOTA: TÍ ĽUDIA, KTORÍ SA VAKCINOVALI SA STÁVAJÚ IMUNODEFICIENTNÝMI, INÝMI SLOVAMI ZAČÍNAJÚ PRIPOMÍNAŤ PACIENTOV, KTORÍ SÚ HIV POZITÍVNI:

https://www.youtube.com/watch?v=7R1dwgtLmcA&t=19m

Poznámka Biblik:

Dr. Sean Brooks - očkovaním si nechali vpichnúť látku podobnú HIV:

"80% žien, ktoré dostali vakcínu stratilo plod v 1. trimestri."
"Dali ste si pichnúť látku podobnú HIV..." Dr. Sean Brooks

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/zaujimave-videa-tip-na-film-movies-we-like/

https://www.biblik.sk/news/dr-sean-brooks-o-covid-vakcinach-kratke-video/

Dr. Sean Brooks - Video anglicky:

https://www.facebook.com/anadoluhaberorg/videos/kendisini-dr-shawn-sean-brooks-olarak-tan%C4%B1tan-birisinin-konu%C5%9Fmas%C4%B1-sosyal-medyada/880157302908952/

ENGLISH:

MUDr. Jan Lakota, Researcher (Academic) - Slovak Academy of Sciences

https://publons.com/researcher/1901521/jan-lakota/

"VACCINATED PEOPLE GET IMMUNODEFICIENCY, THEY LOOK LIKE HIV POSSITIVE PATIENTS" MUDr. Jan Lakota, source of quote - slovak:

https://www.youtube.com/watch?v=7R1dwgtLmcA&t=19m

Note Biblik:

Dr. SEAN BROOKS about HIV-similar substance in vaccines - VIDEO ENGLISH:

https://www.facebook.com/anadoluhaberorg/videos/kendisini-dr-shawn-sean-brooks-olarak-tan%C4%B1tan-birisinin-konu%C5%9Fmas%C4%B1-sosyal-medyada/880157302908952/

_______________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, navrhujem pravú ruskú červenú vlajku, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto spoločnou červenou slovanskou vlajkou je, bol a definitívne aj bude fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!*
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

 

*Ale o to, aby sme sa ich zbavili sa musíme postarať my, lebo vám garantujem, že oni sa postarajú o to, ako sa zbaviť každého slobodného človeka a pokiaľ aj teraz ostanete pasívni, život na Slovensku bude horší než smrť! Každý rozhoduje o živote a smrti: povstanie, pohyb, aktivita, akýkoľvek na úrovni prejav odporu proti fašistickému režimu=život. Pasivita, vzdávanie sa, ničnerobenie pre zmenu situácie na Slovensku=smrť.