NA MUDr. PETRA LIPTÁKA PRUDKO ÚTOČIA VYVRACAČI HOAXOV

18.12.2020 10:27

"Nezisťujú infekčnosť, ale prítomnosť RNA

Lipták mimo iného píše, že spomedzi pozitívnych PCR testov je 90 percent a viac v skutočnosti negatívnych na živý vírus. „Dokonca obrovská štúdia vo Wuhane, kolíske covidu, v máji a júni 2020 preukázala, že z 300 pozitívne testovaných bolo všetkých 300 v skutočnosti negatívnych, teda v 100 percentách bolo preukázané, že nemajú v sebe živý vírus a nie sú vôbec infekční. Takže Číňania zistili 100 percentnú chybovosť, falošnosť PCR testov,” napísal Lipták." Viac tu:

https://www.ta3.com/clanok/1199017/siri-bludy-a-klamstva-policia-upozornuje-na-znameho-lekara.html

Účet Polície na fb, ktorý zase niečo "vyvracia":

https://www.facebook.com/hoaxPZ/posts/869781717183030?__tn__=K-R

 

status Petra Liptáka:

 

 

https://www.facebook.com/peter.liptak.357

Poznámka Biblik: MUDr. Peter Lipták je zástanca očkovania, hovorí o ruskej vakcíne, ale my nesúhlasíme ani s ruskou vakcínou. Zatiaľ je aj ruská vakcína jeden veľký experiment a je predčasné vyhlásiť, že je účinná a bezpečná! Možno, ruská vakcína je iba menšie zlo, možno... Ale Rusi sa takisto nechcú dávať očkovať, svojej vláde neveria!

Ako by sa dala táto korona-fraška nejakým spôsobom vedecky odôvodniť? Ak by mikroskopické častice vírusovej DNA, príp. RNA rozprašovali napr. z lietadiel, v skutočnosti by bolo pozitívne pri určitom zväčšení úplne všetko! A samozrejme, vedci by mohli elektrónovými mikroskopmi aj vidieť ten vírus, resp. jeho fragmenty! Tento takzvaný koronavírus, je to podľa niektorých  špičkových vedcov  umelý výtvor. Oficiálne tvrdenia sú, že vraj to odkiaľsi uniklo - a s tým by sme sa mali akože uspokojiť, bez akéhokoľvek vyšetrovania a vyvodenia zodpovednosti! Lebo ak niekto nejaký vírus vypustil raz, môže to urobiť zas, a zas a všetky vlády ho kľudne nechávajú ďalej, žiadny medzinárodný zatykač, žiadne pátranie, žiadne vyšetrovanie, zaujímavé! Týmto by sa mala každá zodpovedná vláda zaoberať, ak to nerobí, o žiadnu ochranu ľudí tu nejde, skôr naopak... (buď sami neveria v existenciu vírusu, alebo sú možno väčšina z nich spolupáchatelia. Spolupáchateľstvo väčšiny vlád národných štátov na novej genocíde a vytváraní chaosu, ktorým chcú docieliť nový svetový poriadok nemožno vylúčiť. Koronaopatrenia sú niečo ako bombardovanie, kedy cudzie firmy prevezmú novú výstavbu kompletne vypálenej, rozbombardovanej a zničenej krajiny)

Ak by sa vírusy alebo jedy rozprašovali z lietadiel, zopár ľudí (a možno aj tretina ľudstva) by mohla aj skutočne vážne ochorieť, možno aj zomrieť v závislosti od intenzity rozprašovania. No a ďalšiu tretinu by skosila vakcína... Mohla by takto prebehnúť slušná redukcia populácie. Ak by tomu nejaká vláda alebo nejaký vedec chcel zabrániť, mal by skúmať, či náhodou vírusová DNA nie je rozprašovaná do ovzdušia, zobrať vzorky chemtrails (skúmať bežný domáci prach vo vnútri) a skúmať vetvy stromov z vonku a začať vlastné vyšetrovanie!

Materiál, ktorý rozprašujú sa dokonale hodí ako obal biologickej zbrane, viac tu (umelé vlákna v prírode) a spektrálna analýza vláken tu

Oheň, ktorý ľudí trávi, živia sami - dodržiavaním opatrení a podrobovaním sa testom a očkovaniu... Takto vlastne šírite požiar pandémie, ktorá tu doteraz nebola, dávate jej energiu a pomáhate ju vyrábať reálnou - každé nasadenie rúška je palivo pre plamene na vašu hranicu!

Od skutočných problémov ľudia radšej odhliadajú, podrezávajú si sami dodržiavaním nariadení konár, na ktorom sedia, ľudia sami vo svojej chorobnej pasivite sú vykonávatelia zločinov, ktoré im nariaďujú! To je spolupáchateľstvo a iba ťažko môže ostať bez trestu! V ich pasivite*, v tejto až zdobytčelej pasivite (spôsobenej očkovaniami, stravou a výchovou) je pre ľudí ľahšie veriť, že vláda robí správne a že by tak strašne neklamala, veď asi by sa na to prišlo, na niečo tak veľké... (zabudli ste? "Čím väčšia lož, tým hlasnejšie ju treba kričať do sveta!" J.Goebbels - fašist a vodca propagandy)

 

 

* aj Černobyl nechali pracovníci vybuchnúť preto, že sa podriadili svojmu šéfovi, ktorý vydával životu nebezpečné rozkazy, video tu:

https://www.youtube.com/watch?v=skmTH11cteI