Novak Djokovič: Nastal čas, aby sme sa všetci spojili. Všetci sme JEDNO. Pracujte na svojom vnútri, modlite sa, meditujte a zamerajte sa na dobré myšlienky

22.03.2020 19:04

www.infovojna.sk

Svetoznámy srbský tenista zverejnil na sociálnej sieti výzvu všetkým ľuďom na planéte.

Srbský tenista Novak Djokovič poprosil fanúšikov, aby počas pandémie koronavírusu zostali doma a dodržiavali nastavené pravidlá. Na svojom oficiálnom profile na sociálnej sieti Facebook zverejnil výzvu v rodnom jazyku i angličtine a pripojil fotografiu s manželkou Jelenou a dvoma deťmi.

„Modlím sa za zdravie a uzdravenie vás všetkých. Nech Boh uzdraví každú chorobu, fyzickú, mentálnu a spirituálnu. Nech vám dá zdravie, energiu a radosť,“ píše v úvode svetoznámy tenista.

"Prosím, zostaňte doma. V týchto hektických časoch sa treba na chvíľu zastaviť. Snažme sa prežiť čas s našimi rodinami a tešiť sa aj z maličkostí," napísal 32-ročný Srb a vyzdvihol prácu zdravotníkov v boji s vírusom.

„Veľmi náročné časy pre všetkých. Posielam podporu a modlitby. Zostaňte doma v karanténe a pomôžte zdravotníkom v prvej línii, aby pomohli všetkým infikovaným a strádajúcim. Nezaťažujte ich v týchto kritických časoch viac, ako už teraz nesú na svojich pleciach. Žijeme v rýchlym tempom moderného života.

Neustále na cestách. Zriedkakedy sa zastavíme a premýšľame o našich životoch. Stali sme sa závislí na predstave, že vždy musíme byť niekde inde a robiť niečo produktívne.

Sám som produktívny a aktívny, ale v harmónii, mieri a s porozumením našej skutočnej podstaty.

Nemôžeme byť zdraví, ak náš svet nie je zdravý.

Nastal čas, aby sme sa všetci spojili a zjednotili. Pokúsme sa plnohodnotne stráviť čas s našou rodinou doma a užiť si maličkosti v našom živote. Snažme sa smiať, milovať a venovať čas vnútornej práci na sebe. Modlite sa, meditujte, jedzte zdravo, hrajte na hudobné nástroje, spievajte, tancujte, čítajte, píšte, cvičte, dobre spite, trénujte svoje mozgy zameraním na dobré myšlienky ...

Teraz je na to skvelá príležitosť. Tým, že sme doma nielenže pomôžeme spomaliť šírenie tohto vírusu, ale máme tiež šancu pracovať na emóciách a podvedomých programoch, ktoré boli potláčené a ignorované.

Teraz musíme ísť hlboko do vlastného dovnútra a obrodiť sa na každej úrovni nášho bytia. Iba tak dokážeme zvýšiť svoju vlastnú vibráciu a pomôcť našej Matke Zemi uzdraviť sa rýchlejšie.

Všetci sme JEDNO. Všetci žijeme v rovnakom svete. Zaobchádzajte s ľuďmi a prírodou tak, ako by ste sa správali k sebe. Boh vám všetkým žehnaj. Som si istý, že budeme silnejší a jednotnejší.“

https://www.infovojna.sk/article/novak-djokovic-nastal-cas-aby-sme-sa-vsetci-spojili-vsetci-sme-jedno-pracujte-na-svojom-vnutri-modlite-sa-meditujte-a-zamerajte-sa-na-dobre-myslienky

-   -   -

Always working to improve!!

Stále na sebe pracujem, aby som sa/niečo zlepšil.

Novak Djokovic