PO ZRUŠENÍ OČKOVANIA CHOROBNOSŤ KLESÁ

21.09.2017 21:31

 Zuzana S.1 month ago 

MUDr. Jaroslava Orosová, primárka Kliniky detskej pneumológie a ftizeológie Univerzitnej nemocnice v Bratislave, o zrušení očkovania proti tuberkulóze povedala, že: ...BCG Vaccine SSI (posledná u nás používaná vakcína proti tuberkulóze) mala mimoriadne veľa nežiaducich účinkov (zrejme tie predtým používané vakcíny boli lepšie znášané): "Najťažšie komplikácie samozrejme boli rozšírenie tejto vakcíny, teda kmeňa, ktorým sa očkuje, do všetkých uzlín v organizme vtedy, keď dieťa malo vrodenú poruchu imunity, o ktorej sme, samozrejme, na 4. deň po narodení, keď sa očkovalo, nemohli vedieť. To boli veľmi ťažké stavy, kedy deti vyžadovali transplantáciu kostnej drene. Dlho sa liečili, rok-dva-päť 7-kombináciou liekov. To prinášalo samozrejme ďalšie problémy so sebou, ako poškodenie pečene atď. ... Denne sme sa stretávali s 10-15 komplikáciami na klinike, ktoré sme museli riešiť. Videli sme, ako boli rodičia nahnevaní. Samozrejme boli, pretože sa im narodilo (podľa nich) zdravé dieťa, aj v podstate zdravé bolo, a vlastne choroba sa im zaniesla tou očkovacou látkou. Museli chodiť do nemocnice, museli podstupovať niekedy chirurgické zákroky a vôbec liečbu. ... sme toto očkovanie zrušili. Je zrušené zhruba rok a treba povedať, že za ten rok nepozorujeme nárast tuberkulózy na Slovensku. Nemali sme ani jedno dieťa, ktoré je nezaočkované, že by malo tuberkulózu." (Výpoveď MUDr. Orosovej bola zaznamenaná v r.2012, t.j. k dnešnému dňu sú to 4 roky od zrušenia povinného očkovania novorodencov proti TBC, výskyt TBC v populácii stále klesá) .......................................................

Tuberkulózy v ČR ubývá i poté, co bylo zrušeno plošné očkování ... ČTK to řekl předseda České pneumologické a ftizeologické společnosti Vítězslav Kolek. Reagoval na kritiku, že neočkované děti jsou s přílivem cizinců ze zemí zasažených TBC zbytečně vystaveny riziku. Podle Kolka ale tuberkulózy i bez očkování ve vyspělých zemích ubývá - ubylo jí například i v USA, kde se plošně nikdy neočkovalo. Hlavní vliv podle něj mají včasné vyhledání a izolace nemocných a účinná léčba. (Prof. MUDr. Vítězslav Kolek, DrSc.)

- - -

 OTÁZKA Biblik.sk: 

KEĎ JEDNA VAKCÍNA NA JEDNEJ KLINIKE V BRATISLAVE POŠKODÍ 10-15 DETÍ DENNE, ČO TIE OSTATNÉ VAKCÍNY????

"Keby ste zmiešali ortuť, fosfát hlinitý, sulfát amonný a formaldehyd s vírusmi, dali to do injekčnej striekačky a pichli do vašeho dieťaťa, tak vás pošlú do väzenia.

Prečo je to teda legálne pre doktorov?

A prečo im to dovoľujeme?" prof. Boyd Haley, univerzita Kentucky

 

"Poškodenie spôsobené vakcínami je obrovské... Je vačšie ako poškodenie azbestom, väčšie než poškodenie tabakom, väčšie než čokoľvek, čo ste kedy videli!" Mark Blaxill, MBA, SafeMinds, www.safeminds.org

 

PLNÍ SA PROROCTVO Z PROROCTVO PÁNA JEŽIŠA KRISTA ZO SVÄTEJ BIBLIE:

"Lebo nič nie je tak skryté, čo by nemalo byť zjavené, ani nebolo ukryté, ale tiež iba nato, aby vyšlo na javo. Ak má niekto uši nato, aby počul, nech počuje!" (Svätá Biblia Roháček, Marek 4:22-23)

 

Ak poznáte Protokoly sionských mudrcov: "Musíme rozoštvať celý svet hádkami, nepriateľstvom, zápasmi, nenávisťou vrcholiacou v popravách, hladom a očkovaním chorôb takže Gojimom potom ostane jediné východisko: túžba po našich peniazoch a po našej vláde."

ODPOVEĎ: OČKOVAŤ NIE!

- - -

 

Zuzana S.1 month ago

Predseda Českej pneumologickej a ftizeologickej spoločnosti Vítězslav Kolek vlani v decembri ubezpečil, že v Česku nie je situácia nijako dramatická. „Česko patrí medzi krajiny s najnižším výskytom TBC na svete. Vlani bolo hlásených 611 nových ochorení, to je 5,8 prípadu na 100-tisíc obyvateľov. Najčastejšie ochorejú ľudia nad 75 rokov, len päť ochorení bolo u detí do 14 rokov,“ povedal Kolek. Výskyt tuberkulózy klesá aj na Slovensku. Vlani bolo do Národného registra TBC nahlásených 345 prípadov. V 298 prípadoch išlo o pľúcnu formu TBC, počet novo zistených prípadov bol 292. Incidencia výskytu TBC na Slovensku sa tak znížila na 6,35 prípadu na 100-tisíc obyvateľov. V detskej populácii TBC zaregistrovali v 19 prípadoch, všetky zaznamenané prípady boli v rómskych osadách. Celkovo na TBC umrelo päť pacientov. https://vat.pravda.sk/clovek/clanok/312540-lekari-upozornuju-na-sirenie-novej-formy-tuberkulozy/

 

Jozef Hetényi2 years ago

Urobil som právny rozbor situácie čo sa týka očkovania, spolu s návodom ako postupovať, aby zákonný zástupca dieťaťa nemohol byť nijako postihnutý v prípade, že dieťa zaočkovať nedá. viac tu

https://bezvazdravi.webnode.cz/ockovanie/

(je to vynikajúca stránka, pozn. Biblik)

V ČR je situácia obdobná ako v SR, takže postup sa dá uplatniť v oboch štátoch rovnako.

 

rozkvet12 years ago

"Zpravodaj - OBCHOD SE STRACHEM - OČKOVÁNÍ" obsahuje informace, které media hlavního proudu nezveřejňují. Jeho cílem je pomoc rodičům k základní orientaci v problematice očkování. Má mimo jiné kapitoly PRÁVNÍ POHLED NA OČKOVÁNÍ, ZE ZÁKULISÍ VAKCINOLOGŮ V ČR, ODMÍTNUTÍ OČKOVÁNÍ - jak na to - manuály a rady vypracované předními odborníky, atp. Jako první na netu mimo jiné zveřejňuje pravdivě a nejobsáhleji životopis a vědeckou dráhu prof. RNDr. Anny Strunecké, DrSc, její členství v mezinárodních vědeckých organizacích a dílo, Zpravodaj naleznete zde:

https://rozkvet.cz/texty/zpravodajrozkvet032014.htm

 

Martin Rozhoň 2 years ago

https://www.celostnimedicina.cz/ockovani-farmaceuticke-lobby/

 

Toto je diskusia na youtube, pod videom:

"lékaři povinné očkování a tragédie malé Simonky"

link:

https://www.youtube.com/watch?v=KHCaxTVdRwQ

 
Na stiahnutie:
 
 
Súvisiace články / related articles:
 

STEVE KIRSCH: VAKCÍNY SPÔSOBUJÚ AUTIZMUS, MASOVO POŠKODZUJÚ ZDRAVIE A SPÔSOBUJÚ EPIDÉMIU NEUROLOGICKÝCH PORÚCH

https://otevrisvoumysl.cz/steve-kirsch-vakciny-zpusobuji-autismus/

STEVE KIRSCH: VACCINES CAUSE AUTISM
https://stevekirsch.substack.com/p/vaccines-cause-autism

Súvisiace články / related articles - sk, worth to translate all:

PO ZRUŠENÍ OČKOVANIA CHOROBNOSŤ KLESÁ

https://www.biblik.sk/news/ockovanie-zaujimave/

skrátený link / shortened URL: dopice.sk/nza

TESTOVANIE FORMOU ŠPÁROVANIA JE UŽ OČKOVANIE
https://www.biblik.sk/news/testovanie-formou-sparovania-je-uz-ockovanie/

OČKOVANIE - SKÚSENOSTI S OČKOVANÍM - PREHĽAD MEDZIGENERAČNÝCH NÁSLEDKOV:

https://www.biblik.sk/news/ockovanie/
 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!