OD TEJTO FAŠISTICKEJ VLÁDY SA EŠTE NIKTO VEREJNE NEDIŠTANCOVAL

22.07.2021 10:42

Čaputová pri ctení Ústavy:

https://www.biblik.sk/obrazky/

Ku skládkovej prezidentke, nepriateľke slovenského ľudu, zapredanej prostitútke v službách diablových - k tejto takzvanej prezidentke Zuzane Čaputovej sa najlepšie vyjadril JUDr. Ján Drgnonec:

"Svinský krok zo strany prezidentky. Uvažujem ako by som sa mohol vzdať takej hlavy štátu, reaguje Drgonec na Čaputovej rozhodnutie obrátiť sa s referendom na Ústavný súd." https://www.infovojna.sk/article/svinsky-krok-zo-strany-prezidentky-uvazujem-ako-by-som-sa-mohol-vzdat-takej-hlavy-statu-reaguje-drgonec-na-caputovej-rozhodnutie-obratit-sa-s-referendom-na-ustavny-sud

Existuje vôbec jediný Slovák, ktorému by z Čaputovej nebolo na zvracanie? Väčšieho odpadu ako Čaputová v úrade prezidenta Slovensko ešte nemalo! Že sa táto slizká vretenica preslávila kauzou "Pezinská skládka" tiež o niečom svedčí, Čaputová je odpad, nepriateľ Slovenska, pijavica a odporný hmyz, fuj! Toto ešte Slováci platia zo svojich daní, takú Čaputovú!?? Dokážete sa vôbec na toto niekto pozerať? Nepríde vám z toho zle, ako z nahnitého kontajnera? Čo tento zhnitý odpad ešte robí v úrade prezidenta?

(P)resident (D)evil _resident_evil - dosadené zlo, marioneta v rukách satanistov dosadená na odstránenie demokracie, likvidáciu národa a vytvorenie fašistického superštátu. Slováci sa musia čo najskôr zobudiť a zastaviť zločincov a propagáciu fašizmu a vakcinacizmu, ináč tu bude čoskoro Ein volk, Ein Reich, Ein Führer a obete II. sv. vojny v porovnaní s tým, čo vytvárajú títo budú len malé percento, tentokrát sa tu režíruje globálny holokaust a Čaputová, Matovič, Sulík a Boris Kollár sú na Slovensku jeho hlavní vykonávatelia. Je jedno, že Goebbels mal možno trochu iný názor ako Hitler, ale bol jeden z hlavných predstaviteľov fašistickej vlády!

Fašistická vláda psychopata Matoviča, eurohujera Sulíka a pochybného podnikateľa Borisa Kollára vytvára všetky podmienky na masové krviprelievanie. Od týchto zločincov a fašistov sa zatiaľ nikto verejne nedištancoval, stále sú vo vláde, krok za krokom budujú nacistický superštát! Tentokrát sa fašizmus netýka iba zopár štátov v Európe, ale celej EU, Ruska, USA a vlastne iba zopár štátov a štátnikov neterorizuje svoje obyvateľstvo. Aj Putin hrá túto hru a vyzýva na genocídu vlastného národa:

https://www.infovojna.sk/article/putin-vyzval-na-urychlenie-vakcinacie-obyvatelstva-ale-bez-nutenia-ludi-dat-sa-ockovat

Každý sa ukazuje, čo je zač, ak je prevzatá správa pravdivá, tak aj Putin je spoluzodpovedný za globálny holokaust a bude súdený ako vojnový zločinec. Prečo by nikto nemal vyzývať na očkovanie? Pretože všetky vakcíny majú nežiadúce účinky a môžu spôsobiť poškodenie zdravia a smrť, ochrana vakcínou je vždy len teoretická, očkovanie ako také je podvod a nástroj globalistov (viď a rozumej Matúš 9:12) a aj ruská a americká vakcína je totálny experiment, pokus na ľuďoch ako na zvieratách! Tí, ktorí očkovanie a vakcíny akýmkoľvek spôsobom propagujú, ponesú následky a vinu za smrť a poškodenie zdravia mnohých ľudí! Propagátori vakcín a očkovania budú pomerne rýchlo odprataní, dnes, nakoľko karmické procesy sú urýchlené, životnosť propagátorov vakcín a propagátorov akéhokoľvek očkovania v tom najlepšom prípade odhadujem na niekoľko rokov!

Priatelia, zdá sa, že svet čaká taká očista, aká tu ešte nebola. Ako ľudia, nakoľko nemáme zbrane, musíme preferovať aktívny nenásilný odpor, odmietnuť spoluprácu so všetkými úradmi tejto fašistickej zločineckej vlády!

VZOR NÁŠHO SPÔSOBU BOJA: GÁNDHÍ, M. LUTHER KING:

https://www.biblik.sk/news/tip-na-film-mahatma-gandhi/

https://www.biblik.sk/news/tip-na-film-rivali-martin-luther-king-vs-malcolm-x/

KAŽDÝ SLOVÁK SA MUSÍ VEREJNE DIŠTANCOVAŤ OD TEJTO FAŠISTICKEJ VLÁDY! Spolupráca s týmto režimom je vojnový zločin, súdení budú každý úradník, každý policajt aj každá osoba v obchode, ktorá podporuje tento zločinecký fašistický režim! Ľudská spodina na čele s Čaputovou, Matovičom Sulíkom a Kollárom - hlavní predstavitelia zločineckého fašistického režimu a nepriatelia štátu! SLOVÁCI VYKYDNIME TENTO HNOJ, UKÁŽME IM, ŽE NA SLOVENSKU SÚ ČAPUTOVÁ, MATOVIČ, SULÍK A KOLLÁR PERSONA NON GRATA! O čom sa tu chceme baviť, akú legitimitu majú zločinci, ktorí spoluvytvárajú fašizmus na Slovensku? Sú to nebezpeční vrahovia, je úplne isté, že ich kroky prinesú obete na životoch. Je isté, že nie je záujem o prežitie národných štátov, preto čím väčší blázon a čím väčší zvrhlík v čele štátu, tým je to pre ich chlebodarcov lepšie, ale títo zločinci sú platení tiež z každej hodiny, ktorú odpracujete, preto ich treba zastaviť! PREČ S FAŠISTICKOU VLÁDOU, ODPRACTE KOLLÁRA, ODPRACTE MATOVIČA S ČAPUTOVOU, ODPRACTE SULÍKA! PREČ S FAŠISTICKÝM HNOJOM! ODPRACTE TENTO FAŠISTICKÝ HNOJ, ODPRACTE TÚTO FAŠISTICKÚ VLÁDU, ODPRACTE ZAPREDANÚ PREZIDENTKU ZO SLOVENSKA ! PRACTE SA FAŠISTI! SULÍK, KOLLÁR, ČAPUTOVÁ, MATOVIČ - FAŠISTI, VRAHOVIA A VOJNOVÍ ZLOČINCI!