OFICIÁLNE HLÁSANÉ PRAVDY SÚ ČASTOKRÁT NEBEZPEČNÉ BLUDY (2xDOPLNENÉ+ZVÝRAZNENÉ DÔLEŽITÉ VECI)

14.07.2021 11:15

V minulosti vedci verili, že cholera sa šíri smradom a robili protismradové opatrenia. Išli ukrižovať každého, kto si dovolil spochybniť ich oficiálne závery. Avšak, šéf vtedajších vedcov ako hrdý anglický šľachtic nakoniec verejne priznal, že sa mýlili... https://www.biblik.sk/news/sedem-divov-technickej-civilizacie-ked-sa-vedci-pomylia/

Ak dnes upozorníte na riziká očkovania, alebo dokonca spochybňujete očkovanie ako také, automatická odpoveď pozeračov televízie je, že to sú všetko konšpirácie. Ok. Podľa mňa je košpirácia všetko, čo hlásajú v telke. Obráťme si ich správy o 180 stupňov a častokrát sme oveľa bližšie pravde. Videli sme, ako informujú napr. o 9/11 aj to, že vlády neváhajú pre dosiahnutie svojich cieľov bezohľadne vraždiť svojich občanov. Je teraz situácia iná?

Počul som, že v minulosti na ovládnutie štátov poslali nakazených morom prezlečených za kráľov. Dnes je možné vyrobiť scénár s pandémiou a oklamať ľudí tak, aby prijali injekciu, ktorá sama o sebe je zdrojom nákazy. Či je to na vás silná káva? Neboli by toho títo hajzli schopní? Čo urobili na rozpútanie vojen vo Vietname, v Juhoslávii, Iraku, Afganistane, Lýbii a ďalších štátoch? Vymysleli si falošnú zámienku, ktorú sami zinscenovali, aby nabehli s riešením, ktoré zloží krajinu na kolená. Teraz priatelia vidíme to isté, akurát od ničenia jednotlivých štátov bombami sa pristúpilo k bombardovaniu vakcínami. Prekvapilo by ma, ak by následky ich satanských skurvených riešení, ktoré bohužiaľ nevedomé masy príjímajú, boli iné ako totálna deštrukcia krajiny, ktorá je vďaka prijatiu ich riešení úplne na kolenách. Potom sa na oslabenú korisť vrhli ako predátori so všetkých strán, vyciciavať krv (nerastné zdroje) a zarábať na obnove a výstavbe rozbombardovaných štátov. (Možno teraz by sa im oplatilo napr. cez chemtrails vyvolať ekologickú haváriu a ísť potom obnovovať, zároveň všetky semená by boli od nich a GMO, z ktorých sa ale nedá sadiť ďalšia úroda, teda mohli by úplne ovládnuť potraviny a ostávalo by iba kupovať osivo od nich). Čo sa týka tzv. pandémie, myslíme si, že choroboplodné zárodky rozprašujú z lietadiel, rozprašované vlákna chemtrails majú UV absorbčné vlastnosti, hodia sa ako nosič biologickej zbrane: https://www.biblik.sk/news/spektral-analysis-of-chemtrail-fibers/

(hneď v úvode videa kvalitným optickým priblížením vidieť, čo dýchame, takto vážení vyzerá vzduch, to je tan materiál, čo na nás rozprašujú. Je úplne isté, že ľudia sú chorí aj z toho a títo hajzli vás klamú s nejakými vakcínami. Ak sa toto bude diať, problémy s dýchaním by bolo skôr zvláštne, ak by ich ľudia nemali, určite z toho budú zápaly pľúc a choroby, ktorým sa teraz, aby sa nemuseli hľadať príčiny hovorí: "Covid" a vymýšľajú si historky o úniku niečoho z laboratória, pričom na nás rozprašujú takmer úplne každý deň z lietadiel už celé roky to najväčšie svinstvo, čo len vedia vyrobiť a mnohé choroby aj chrípkové epidémie predtým sú aj boli podľa nás následok rozprašovania chemtrails a ustavične sa zosilňujúcich elektromagnetických polí. Snáď jediná vec, ako sa chrániť je čo najlepšie sa starať o telesné zdravie aj o dušu, byť čistý navonok aj zvnútra a keď prší, chrániť sa pred dažďom, pretože cieľom je dostať chemtrails na zem a otráviť aj rastliny a stromy, dážď je podľa nás niekedy veľmi nebezpečný. možno existuje aj súvislosť rastu tzv. covid následkom daždivého počasia, pretože množstvo chemtrails rovnomerne rozprášených vo vzduchu sa náhle spadne na úroveň zeme)

Závisí od každého jednotlivca, či má správne informácie, alebo skôr určité množstvo lásky v duši aspoň k sebe a svojim deťom. Ich vakcíny sú experiment. My Biblik.sk už celých 5 rokov varujeme ľudí pred akýmikoľvek vakcínami! Každá dnešná vakcína je hazard so zdravím aj so životom. Za našu prácu si zalúžime aj vašu podporu, ak nás čítate a máte nejaký príjem alebo peniaze, prosíme vás podporujte nás:

č. účtu:

SK8583300000002101425963

Ďakujeme.