OPATRENIA NA PODPORU EKONOMIKY, NA ZLEPŠENIE ŽIVOTA A PREDCHÁDZANIE NEZAMESTNANOSTI (DOPLNENÉ) AKTUALIZÁCIA 23.9.2021

09.09.2021 12:22

"SLÚŽIŤ ZNAMENÁ VLÁDNUŤ!" Abd-ru-shin, POSOLSTVO GRÁLU

https://www.biblik.sk/knihy/abd-ru-shin/

-   -   -

1.) Urýchlenie bankových prevodov tak, aby peniaze boli pripísané na účet okamžite! (môže výrazne pomôcť malým a stredným podnikom, koľkokrát čakáte na peniaze a ďalší obchod realizujete až potom? Ak je oneskorenie 1 deň, v prípade 10.000 firiem je to oneskorenie 10.000 dní!!!) Ako je možné, že čakáme na peniaze pri prevode alebo z dobierok niekedy aj niekoľko dní? Kto je ten, ktorý sa takto nezákonne obohacuje a vlastne blokuje miliardy, aby s nimi mohol sám disponovať?

2.) Výplaty zamestnancov každý týždeň - určite pomôže zvýšiť dynamiku objednávok e-shopov, podpora služieb, urýchlenie cash flow = rozvoj. Prečo to stále niekto blokuje? Prečo jeden z najvyspelejších a najbohatších štátov - Veľká Británia má výplaty každý týždeň? O čo je potom takýto štát rýchlejší v obchode a vo vývoji produktov a služieb???

3.) Podpora zdravia, života a vzdelávania - mnoho ľudí môže byť na dlážke, už teraz by mali byť motivovaní, nečakať, správne využívať čas (napr. denný plán) motivovať sa aj sám a aj sami podnikať kroky k zvýšeniu kvalifikácie, nájdenie svojho povolania a pracovať na tom. Súčasná situácia je zároveň aj príležitosť! Napr. ak chcete e-shop, môžete sa poradiť s úspešnými a skúsenými, naučiť sa tvoriť webové stránky, odpremýšľať projekt, stanoviť si ciele vrátane vášho životného cieľa. Pracovné alebo podnikateľské aktivity musia byť v rovnováhe s oddychom a čím vyšší životný štandard, tým väčší ohľad by sa mal brať na zachovanie zdravia - vyradenie zlých sklonov, závislostí, zvýšenie efektivity práce tak, aby ostával čas na oddych a sebarozvoj - môžu vyučovať takí podnikatelia, ktorí to majú zvládnuté a kľudne sami pripravovať kurzy! Ak manažérov vychovávajú ľudia, ktorí nikdy nemali firmu, tak iba zopár ľudí zvládne vybudovať vlastný podnik tak, aby bol postavený na pevnom základe, berúc v úvahu vlastné zdravie a harmóniu s vesmírom:

Dom na skale a dom na piesku.

Každého tedy, kto čuje tieto moje slová a činí ich, pripodobním rozumnému človekovi, ktorý postavil svoj dom na skale. A spustil sa lejak, a prišly rieky, a zavialy vetry a oborily sa na ten dom, a nepadnul, pretože bol založený na skale. A každý, kto čuje tieto moje slová a nečiní ich, bude pripodobnený človeku bláznovi, ktorý vystavil svoj dom na piesku. A spustil sa lejak a prišly rieky, a zavialy vetry a zavadily o ten dom, a padnul a jeho pád bol veliký. A stalo sa, keď dokončil Ježiš tieto reči, že žasly zástupy nad jeho učením, lebo ich učil ako taký, ktorý má právo a moc, a nie ako ich zákonníci.

(záver Kázne na Vrchu, Matúš kapitoly 5., 6., 7.)

 

_________________________________________________________________________________________

 

Prosíme Vás podporujte Biblik.sk aj finančne, ďakujeme.

Podporou Biblik.sk podporujete šírenie dôležitých a užitočných informácií. Už 5 rokov pracujeme a uverejnili sme viac ako 2000 článkov a mnohé zaujímavé veci. Takto sa aj vy môžete spolupodielať:

č. nášho účtu:

SK8583300000002101425963

ĎAKUJEME!

______________________________________________________________________


 

aké opatrenia by ste navrhli vy? napíšte nám:

 

AKTUALIZÁCIA 23.9.2021 12:16: Možno kľúčová vec bude vlastná čistá voda a vlastné potraviny. Vzhľadom na rozprašovanie chemtrails preferujeme kvalitné domáce skleníkové potraviny. Čo sa týka vody, môžete mať akékoľvek filtre, prírodu nenahradíte. Voda na dlhodobé pitie si myslím, že musí byť čistá, pramenitá, čerstvá, živá! Aspoň občas je dobré podľa mojich skúseností napiť sa niečoho čerstvého, živého, takej dobrej čerstvej vody!

Je zaujímavé, že na tejto planéte chodia ľudia do roboty, kde dostávajú peniaze, za ktoré si kupujú jedlo a vodu, ktoré nám Boh skrze Zem dáva normálne! Pri súčasných strojoch by sme už nemuseli byť celý deň na poli a ak by sme mali čisté životné prostredie, mali by sme komplexné, zdravé potraviny plné energie a vitamínov a zdravú čistú vodu! Zaujímavý názor z knihy ANASTASIA od VLADIMÍR MEGRE - že človek potrebuje čerstvú prírodnú vodu kôli tvorbe nových buniek