POSTAVTE SA FAŠISTOM ČELOM!

28.07.2021 10:18

Server hlavnespravy.sk v tomto článku dnes informoval o tom, že nejaký analytik navrhuje, aby si neočkovaní platili liečbu sami... Toto je iba ďalší pokus pokus o prehĺbenie teroru na všetkých, ktorý odmietajú nové očkovacie náboženstvo! Každého, kto nechce uznať ich Nový svetový poriadok, chcú terorizovať, možno neskôr aj vraždiť, resp. vytvoriť také podmienky, aby život neočkovaných bol úplne neznesiteľný.

Potom si môže liečbu platiť sám každý fajčiar, každý popíjač alkoholu a všetci, ktorí nešportujú aj tí, čo majú miernu nadváhu. Štát toto nemá nárok zisťovať, ani očkovací status.

Viera vo vakcíny je náboženstvo, neexistuje žiadna záruka či konkrétnu osobu konkrétna vakcína nejako chráni, takisto neexistuje záruka, či vás vakcína nepoškodí, alebo rovno nezabije. Celé očkovanie je dogma na úrovni náboženskej povery, očkovanie to je vlastne náboženstvo! Oteraz ale satanisti chcú vnucovať svoje náboženstvo ostatným, aspoň viete, čo sú to za svine. Osobne si myslím, že podľa toho, ako počúvam lekárov a čo všetko možné robí "ten Covid", jedná sa o nejakú chronickú otravu a podľa mňa je to na 100% spôsobené prudkou otravou vzduchu vláknami chemtrails, ktoré sa tu po tonách denne rozsýpajú z lietadiel. (k vyčerpaniu tela prispieva aj EM žiarenie, ktoré kôli obsahu kovových častíc v tele z chemtrails a iných pôsobí oveľa intenzívnejšie) Práškovanie chemtrailsom sa v priebehu 10 rokov postupne zintenzívňovalo, cca od decembra 2019 je na maxime, bežne aj 4 nálety denne, vlastne môžeme sa baviť o zopár výnimočných dňoch, kedy sa nesype. Stačí si všimnúť, ako rozpustia tieto chemikálie oblaky, vlastne normálne nebo už nemáme a vzduch je otrávený. Ak to väčšina zistí, zodpovedných úradníkov a politikov čaká ťažký súd, ak nie rovno lynčovanie na ulici.
K ľuďom, ktorí majú vôbec záujem o prežitie v takomto prostredí - postavte sa fašistom čelom - aj tak to závisí od vás, či sa fašistické nariadenia budú alebo nebudú vykonávať. Závisí to od každého jednotlivca. K celkovému zdraviu v ťažko zamorenom, prudko otrávenom prostredí môže pomôcť zvýšenie duchovnej úrovne, zlé vplyvy budete mať väčšiu šancu bez následkov ustáť. Jediná rada je zvýšiť si vibrácie a čistý vnútorný život na takej úrovni tak, aby ste získali silu. Všetka energia je z Boha, ak by sa ľudia znovunapojili na Zdroj, nebolo by ich možné manipulovať, ale všetka technika aj vakcíny, strava, výchova atď. sú presne na to, aby vás odpojili a viedli iným smerom