PREDBEŽNÝ NÁVRH, AKO BY MOHLO VYZERAŤ OBVINENIE A ZATKNUTIE PREDSTAVITEĽOV FAŠISTICKÉHO REŽIMU NA SLOVENSKU

06.03.2022 22:02

1.) Polícii aj prokurátorovi Žilinkovi na základe petície s mnohými podpismi oznámiť ultimátum, aby do 30 dní začali trestné stíhanie zločincov takzvanej slovenskej vlády vrátane fľandry, Mikasa a niektorých poslancov - týchto tzv. DCA pozitívnych poslancov

2.) Občania by nemali na nič čakať! Medzitým by sa mali občania aktívne zapájať a začať vytvárať Slovenskú Národnú Políciu, našu Slovenskú menu a Slovenský Národný Súd, ktorý obviní predstaviteľov fašistického režimu a Slovenská Národná Polícia ich bude zatýkať. Ak Polícia a súdy nekonali v čase "plandémie", resp. prizerali sa alebo kolaborovali so zločineckým režimom, pre občana sú to zbytočné a nebezpečné inštitúcie, ktoré treba buď úplne transformovať, alebo okamžite zrušiť!

3.) ZMYSLOM ŠTRAJKU JE AKTÍVNE SPOLOČNE HĽADAŤ A NÁJSŤ RIEŠENIE, AK BY SME SA VIACERÍ SÚSTREDILI, MOHLI BY SME RIEŠENIE NÁJSŤ! DODNES NIKTO OKREM "ĽUDIA ZVRHNITE TÚTO VLÁDU" ZATIAĽ JASNE NEPOVEDAL, AKO TO MÁME UROBIŤ:

 GENERÁLNY ŠTRAJK 9.3.2022 o 12:00:
Viac tu: https://www.biblik.sk/news/generalny-strajk-9-3-2022-o-12-00-slovensko-za-mier-proti-fasistickej-vlade-slovaci-povedzme-nie-vojne-nie-dodavaniu-zbrani-ukrajine-cez-slovensko/

v skratke: v stredu o 12:00 vypnúť mobily, nechať všetko tak a vyjsť na ulicu aspoň na 30 minút a aktívne hľadať riešenie. Zapnúť mozgové závity, otvoriť srdce a rozmýšľať, čo ďalej. Už nie je čas zbytočne kvákať, ale nájsť konkrétne, v praxi uskutočniteľné riešenie ako ďalej, pretože situácia je ďalej neúnosná. Ak by si ľudia dovolili nerobiť nič alebo uvažovať v starej rovine volieb, petícií, Polície a súdov - t.j. spôsobom "niekto to urobí za nás", potom hrozí, že skončíme ako žobráci, kde na výber bude smrť alebo prijatie NWO = totálna kontrola a otroctvo v putách diablových. To pre človeka život nie je, človek by si mal jasne stanoviť priority, pretože ak chceme život, štát budeme musieť vybudovať na novo, jasné, že to nás teda čaká poriadne veľa práce!

___________________________________________

Biblik.sk

 TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

______________________________________________________________
 Prosíme vás, podporujte šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
Prosíme Vás podporujte nás / please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA