PREPLACHOVANIE NOSA SLANOU VODOU AKO FORMA DETOXIKÁCIE

09.03.2021 11:09

"... Vstaňte a nebojte sa!" Matúš 17:7

-   -   -

V týchto dňoch je treba dbať na posilnenie imunity a  na vnútornú aj vonkajšiu čistotu. Čistota tela aj myšlienok. Tak ako si dávame pozor na to, čo jeme a pijeme, dávajme si pozor aj na to, čo si myslíme. Skutočnosť je taká aká je. Využívajme energiu správne a sústreďme sa na to, čo môžeme robiť dobré.

Pokiaľ ste doma a nechodíte do práce, nájdite si nejakú činnosť. Môžete si každý deň aj písomne naplánovať, aby ste vedeli, čo budete robiť. Určite neopúšťajte kázeň, chodievajte normálne spať a normálne vstávajte. Potom, ak si ľudia rozhodia režim, býva zložité dať si to doporiadku. A ponocovanie imunite a celkovej fyzickej a duševnej vitalite tiež neprospieva. Stanovte si sami nejaké zmysluplné ciele a dajte si pravidlá, hranice a zaveďte do svojho života poriadok. Vypľnte deň zmysluplnými úvahami, vhodnou činnosťou a dobrými myšlienkami. Robíte to v prvomrade kôli sebe, ale určite to má vplyv na celý svet. Zmýšľajte o sebe aj o ostatných dobre a sústreďte sa na niečo pekné, nie len na nejaký "vírus". Nedávajte sa strhnúť väčšinou, ktorá je demoralizovaná a ustráchaná. Nebojte sa!

"Ale Ježiš hneď prehovoril k nim a povedal: Dúfajte, ja som, nebojte sa!" Matúš 14:27

Špina, ktorá sa dlho hromadila na Zemi, práve vychádza na povrch. Je to Očista Zeme, a keď sa začína od nás, zrejme to bude veľká očista... Snáď to prežijeme a ak by aj naše telo zahynulo, buďme ešte viac pripravení na smrť, teda na zrodenie sa do nového sveta. Smrť je súčasťou pozemského života, ak by aj ľudia okolo umierali, nemáme sa čoho báť. Nie je však od veci občas sa pomodliť za dobrú smrť. Ďakujme Bohu, že žijeme, že sme zdraví a že zatiaľ väčšina z nás má hojnosť, dobré jedlo, bývanie aj vodu.

Ak máte sklony k depresiám, pomôcť môže TRYPTOFAN  (vl. skúsenosť postupne 1, potom 2x denne po 2 tabl - príp. si pozrite terapeutické dávky) Zaujímavá vec zvlášť pri liečbe depresií a psych. chorôb je  PICAMILON . Na jar môže byť vhodné pomôcť s detox. pečene - ostropestrec mariánsky (vhodné pomlieť) Na detox. pečene napr. doplnok LIV 52. Očista čriev napr. klystír, VARISARA. Úprava stravy môže byť vhodná pre každého - jesť pomaly a v kľude je rovnako dôležité ako kvalita potravín. V byte udržiavajte čistotu a poriadok, je to veľmi dôležité NAJMÄ V KUCHYNI a tam, kde jete a varíte!

Vhodná forma detoxikácie môže byť preplachovanie nosa slanou vodou. Po niekoľkých dňoch príp. týždňoch môžete pocítiť výsledky. Veľmi to môže ovplyvniť celé telo. Do čistej vody pridajte čistú soľ bez prísad (napr. morská soľ) zo začiatku mierne, neskôr môžete zvyšovať slanosť.