SATANISTI CHCÚ VAKCÍNAMI POŠKODIŤ VAŠE DETI

16.07.2020 17:35

Server Infovojna priniesol článok, kde ÚvZ vyzýva na očkovanie detí.

Každá vakcína ubližuje človeku. Podľa normy FDA z r. 1980 bezpečná dávka hliníka cez injekcie je 5µg/kg. Hexavakcína obsahuje 830µg hliníka. Podľa očkovacieho kalendára by dieťa do 1 roku veku života malo dostať 3 tieto skurvené vakcíny! Hexavakcína v prípade napr. 5 kilogramov vážiaceho dieťaťa predstavuje dávku hliníka vyššiu až 33x ako normy z roku 1980! Hliník je neurotoxický jed, vyvoláva zápaly orgánov a mozgu, imunitný systém začína napádať vlastné tkanivo. A práve preto dnes takmer každá vakcína obsahuje hliník. Na príbalových letákoch sa píše neobvyklý plač. Dieťa strašne plače, doslova reve, pretože mu vakcína častokrát spôsobí opuch mozgu! To je vizitka hliníka, opuch a poškodenie mozgu, to robia vašim deťom a vyzývajú ľudí, aby boli tak sprostí, že si nechajú sami poškodiť decko! Potom vám hovoria, že ste gójovia, dobytok a ešte viac vami opovrhujú, lebo si neviete brániť ani svoje deti! Perla z príbalového letáku Hexavakcíny je, že "nepoužívajte, ak je vaše dieťa alergické na formaldehyd!!!!" Ako to viete či je alebo nie je alergické na nejakú zložku vakcíny alebo či ho jediná vakcína nezabije alebo vážne nepoškodí?  Chcete to risknúť? Formaldehyd je tiež "dobrota", to si naštudujte aj sami, je to jed a veľmi známy hormonálny disruptor, narušuje činnosť hormónov. Nebezpečné je ho aj vdychovať a oni to vpichujú do detí! Vy ak očkovaniu dávate súhlas, ste spolupáchatelia zločinu! Očkovanie je experiment a obrovské riziko, nikdy neviete, či to zrovna nie je vaše dieťa, ktoré ostane choré alebo poškodené! V každom prípade, očkovanie zdravého človeka je trestný čin, za ktorý budú zodpovední súdení! Zaočkovaný jedinec bude mať pravdepodobne oveľa nižšiu šancu sa množiť a normálne vyvíjať. Ťažko z dieťaťa vyrastie vďaka dnešnému očkovaciemu kalendáru normálny zdravý človek, v každom prípade očkovanie zdravých ľudí je svinstvo odjakživa. Očkovanie je metóda na oslabenie spodiny. Boháči a židia sa očkovať nedávajú! Vedia, že všetky vakcíny sú v princípe svinstvo, vakcíny sú určené pre spodinu, pre gójov! Pozrite si, čo narobili očkovanie proti tuberkulóze - výpoveď MUDr. Jana Orosová, primárka detskej kliniky: https://www.biblik.sk/news/ockovanie-zaujimave/

Vakcíny buď priamo nakazia človeka chorobou, alebo prísady vyvolajú zápaly a poškodenie mozgu, poškodenie vnútorných orgánov, obzvlášť poškodenie pankreasu (cukrovka) a črevnej flóry (základ imunity). Dr. Andrew Wakefield prišiel na to, že každý autista má vírus osýpok v lymf. uzlinách v črevách z MMR vakcíny! A za to ho chceli ukrižovať a vynaložili obrovské úsilie a peniaze aby Dr. Wakefielda znemožnili.

Očkovanie má vplyv na rozvoj porúch správania a psychiatrických chorôb, ktoré vo väčšine prípadov súvisia s poškodením čriev a črevnej flóry

Aj cukrovka diabetická kóma je bežná vec po očkovaní MMR vakcínou. Klamári vám budú tvrdiť, aké sú poškodenia po očkovaní zriedkavé, opak je pravdou. Neexistuje žiadny produkt, ktorý by ľudstvo poškodzoval viac než vakcíny:

“Poškodenie spôsobené vakcínami je obrovské...

Je vačšie ako poškodenie azbestom, väčšie než poškodenie tabakom, väčšie než čokoľvek, čo ste kedy videli!“ Mark Blaxill, MBA, SafeMinds, www.safeminds.org

“Keby ste zmiešali ortuť, fosfát hlinitý, sulfát amonný a formaldehyd s vírusmi, dali to do injekčnej striekačky a pichli do vašeho dieťaťa, tak vás pošlú do väzenia.

Prečo je to teda legálne pre doktorov?

A prečo im to dovoľujeme?“ prof. Boyd Haley, univerzita Kentucky

“Každé očkovanie vyvolá opuch mozgu.“ MUDr. Štofko

Normy robí priemysel a priemyslu je vaše zdravie ukradnuté. Farmaceutický priemysel ak svojim produktom poškodí klienta, je to niečo podobné ako plánovaná životnosť výrobkov - existuje určitá pravdepodobnosť, že nový výrobok si kúpite od nich! Teda, ak farmaceutická firma svojimi liekmi a vakcínami vyvoláva choroby, v terajšom svete je to iba nástroj na zvýšenie zisku! A oni to robia!

Úlohou každého rodiča je chrániť zdravie svojho dieťaťa. Aj lekári-zástancovia očkovania vyslovene varujú, že kombinované vakcíny sa nesmú používať nikdy, napr. Dr. Campbell-McBride-zástankyňa očkovania vo svojej knihe tvrdí, že kombinované vakcíny budú musieť skončiť. Je zaručené, že určitým spôsobom bude poškodený každý zaočkovaný jedinec. Áno, veď o tom je odjakživa očkovanie - aby sa spodina nestavala boháčom do cesty! Otvorene vám budú klamať a ten najväčší jed ktorý s najväčšou pravdepodobnosťou poškodí vaše dieťa, budú vydávať ako to najväčšie dobro! Takmer každá mamička vidí po očkovaní na svojom dieťati jeden z nasledujúcich príznakov: poruchy reči, strata očného kontaktu, poruchy príjmu potravy, poruchy spánku. Očkované deti vykazujú určité známky poškodenia mozgu. Človek a zvlášť dieťa má úžasné schopnosti regenerácie, ale po očkovaní v drvivej väčšine prípadov ostanú stopy. Denegerácia, chorobnosť, chronické, psychické choroby a závislosť na farmaceutickom priemysle sa stupňuje z generácie na generáciu. Charakter, myslenie a imunita očkovaného jedinca bude deformovaná:

Je totálne neprirodzené do zdravého človeka vpichávať injekcie - to si prosím vás uvedomte a pochopte Kristov citát z ev. sv. Matúša 9:12: "ZDRAVÍ NEPOTREBUJÚ LEKÁRA ALE CHORÍ!"

Očkovanie zdravého človeka je z morálneho hľadiska satanská zvrhlosť! Nikdy neviete, čo sa po podaní vakcíny stane, ale pod nejakou zámienkou to zbytočne riskujete a vyzývajú vás, aby ste boli tak sprostí! Potom vás majú za ešte väčších debilov! Očkovanie ponúka iluzórnu ochranu, za cenu nasýtenia tela satanskými technológiami - geneticky modifikovaným materiálom ( všetky vakcíny sú určitým spôsobom geneticky modifikované )  Vakcíny sú účinným nástrojom na vyvolávanie chorôb (bežne z vakcíny ľudia ochorejú tou chorobou, proti ktorej sa očkuje alebo inou) Cieľom očkovania je poškodiť mozog, vyvolávať choroby a trvale poškodiť imunitný systém. Podľa ich svinských odporúčaní aj dospelých chcú preočkovávať proti tetanu, pretože obrovské množstvo ľudí to poškodí veľmi, viac tu. Keď niekto ochorie (cukrovka, potravinové alergie, celiakia zápaly - zvlášť zápaly pankresu) treba sa pýtať:

"Kedy si bol naposledy očkovaný?" (vždy sa toto pýtajte keď človek dostane akúkoľvek chorobu, alergiu alebo ak má nejaké zdravotné alebo psychické problémy)

Je úplne isté, že časť detí a dospelých po očkovaní zomrie, časť z nich ochorie s trvalými následkami. Ste ochotní podstúpiť toto riziko? Pozrite sa aké obrovské množstvo ľudí a detí je poškodených očkovaním, zaujímavé čítať diskusie a konkrétne svedectvá, konkrétne prípady z praxe. Mnohé z nich nájdete tu.

Pozrite sa, čo chce tento odporný hnusný zákerný had - chce, aby ste mu dovolili vpraviť svoj jed do vás a vašich detí - BRÁŇTE SEBA AJ SVOJE DETI! ZA ŽIADNU CENU SA NESMIETE PODDAŤ HADOVI.