SATANIZMUS V SR, ČR A U NAJVYŠŠÍCH PREDSTAVITEĽOV KATOLÍCKEJ CIRKVI (SK, ENG)

08.03.2018 20:59

Vieme, že satan (saturn, satyr, diabol) na planéte Zem ovláda, riadi a kontroluje tieto oblasti:

1.) VEDA (aj medicína, očkovania)

2.) POLITIKA (okrem Mariána Kotlebu nikto otvorene nevyznal vieru v Pána Ježiša Krista a okrem Mariána Kotlebu nikto otvorene nevystúpil proti očkovaniu)

3.) NÁBOŽENSTVO (takmer všetky oficiálne cirkvi a takmer všetky importované, resp. zo zahraničia financované cirkvi a kresťanské zbory. Takmer každý zbor či organizovaná cirkev je dnes členom nejakého globálneho spoločenstva, aj preto dnes viac ako kedykoľvek platí: "Spolky - čertove volky!")

4.) FINANČNÍCTVO (banky, poisťovne, sporiteľne, správcovské spoločnosti, cenné papiere, burza, atď)

5.) MÉDIÁ (Dodnes sa médiá riadia heslom "Sto krát opakovaná lož sa stane pravdou" a "Čím väčšia lož, tým hlasnejšie ju treba kričať do sveta." Ak do satanom ovládaných médií presiakne pravda, "páchatelia" bývajú okamžite potrestaní. Najmenej dvaja ľudia boli okamžite vyhodení za túto reportáž)

6.) SÚDNICTVO (súdnictvo a silové zložky štátu, armáda a Polícia)

Skúsenosti s nimi máte určite mnohí. Veda slúži priemyslu, medicína robí ľudí chorými skrze očkovanie už od detstva, politik slúži cudzím mocnostiam, súdnictvo a Polícia kryjú aj obrovské zločiny, ktoré banky financujú,  no a  pápeži v poslednej dobe otvorene používajú satanskú symboliku...

Viac sa dočítate v tomto článku, určite si pozrite aspoň tie  fotky  Benedikta XVI. aj pápeža Františka:

Najlepšie je to vidieť vo videu nižšie. Kliknite na obrázok pre zväčšenie, príp. google "paul vi. hall sculpture". Na obrázku sedí pápež František v audienčnej hale na stretnutí s členmi Pápežskej univerzity Gregoriana vo Vatikáne. Obrovská postava za chrbtom pápeža Františka je nainštalovaná v Audienčnej hale Paula VI. vo Vatikáne. Postava je podobná diablovi z ilustrácie od Gustava Doré, spredu pripomína lebku, či skôr hlavu hada, podobne v štýle hada je vonkajšia aj vnútorná architektúra Haly Paula VI. Viac obrázkov tohoto vatikánskeho hniezda aj v tomto naozaj fascinujúcom videu:

https://www.youtube.com/watch?v=8z3CR-GDmA8

Iróniou je varovanie pápeža Františka:  “Look out because the devil is present! The devil is here...” the Pope said during a Mass recorded by Vatican Radio. “And we mustn’t be naïve, right?” "Pozor, diabol je prítomný! Diabol je tu! A my viac už nemusíme byť naivní, dobre?" Povedal pápež počas omše, ktorú odvysielalo Vatikánske rádio." Viac informácií v angličtine tu.

 

Pre tých, ktorí majú na to uši, je určené nasledujúce audio:

29.3.2017 - Satanizmus a rozpad SR, ČR

https://www.youtube.com/watch?v=VKtik20Jl_U

PROSÍME ZDIEĽAJTE/PLEASE SHARE:

https://www.biblik.sk/clanky/