SOUTH PARK - SEXUÁLNA VÝCHOVA / SOUTH PARK PROPER CONDOM USE (SK, ENG) (+Poznámka Biblik, doplnené)

21.05.2021 16:58

Ako môžu falošné presvedčenia vyvolať paniku?

South Park 05 x 07 Sexuální výchova cz dabing:

https://ulozto.sk/file/f5fRM0OxMw76/south-park-05-x-07-sexualni-vychova-cz-dabing-by-san75-avi#!ZJL1ZmR2AwpkZGt3MzAvMwx1BJEzZQL3q01kn1LhMwI6qTMzZt==

-  -  -

Poznámka Biblik: vymyslená choroba, vymyslené testy, vymyslené opatrenia, robili sme rozhovory s niekoľkými ľuďmi, dokonca aj so zdravotníckymi pracovníkmi a mnohí pripúšťajú, že celá "Covid-situácia" by mohla byť aj vymyslená... Ak je človek zdravý, tak potom presvedčenie či niečo/má alebo nemá je založené iba na jeho viere. Myslím si, že testy a vnucovanie takýchto opatrení spĺňajú kritériá trestného činu šírenia poplašnej správy. Vlády štátov aj jednotlivci za vynucovanie fašistických nebezpečných opatrení poškodzujúcich zdravie raz budú pred súdom, obvinení s príšlušnosti k hnutiam vedúcich k potláčaniu práv a slobôd, zaujímavé napr. tu
Bez objektívneho pozorovania žiadny test nie je nikdy spoľahlivým dôkazom, nebudeme zachádzať do detailov pochybnej metodiky súčasných tzv. Covid testov, viac tu, fakticky je však úplne irelevantné, čo ukáže test, ktorého metodiku niekto nastavil aby mu vyšla ako si práve želá (chybné je aj to mizivé percento tzv. "pozitívnych", ktorým nikdy nič nebolo, až dokým sa netestovali).

Mnohí ochoreli až potom, po tých testoch! (podobne ako mnohí ochorejú po očkovaní) Viac tu: https://www.biblik.sk/news/testovanie-formou-sparovania-je-uz-ockovanie/ 

Takisto presvedčenie či niekto niekoho môže alebo nemôže nakaziť niečím, čomu on sám verí, že existuje...  to je IDIOKRACIA! Pokiaľ nemá žiadny dôkaz, tak každý blázon môže prísť každý deň s niečim novým! (ako Matovič s Mikasom - prototypy idiokratov, ktorí by mali byť pred súdom, príp.  na liečení, nie vážne zastávať nejaký úrad! Každý Slovák, sudca, policajt alebo zamestnanec by sa mal od nich dištancovať!)

Kto druhému vnucuje rúško, je vlastne šíriteľom chaosu! Trestný čin páchajú tí, ktorí rúška vyžadujú, ak by bolo ich presvedčenie hoci aj pravdivé, chrániť sa môžu akurát tak tí, ktorí sa chrániť chcú! Môžete mať nechránený sex, robiť horolezectvo a zoskoky s padákom a štát vám nevnucuje ani kondómy ani na vás nedáva pozor pri rizikových športoch! Úplne ideálne je súčasná situácia vysvetlená v seriáli SOUTH PARK - SEXUÁLNA VÝCHOVA. Nikto nechápal prečo, ale malé deti museli mať nasadený kondom, lebo vznikla povera, že kondom treba mať ustavične nasadený, lebo že vraj takéto opatrenie chráni pred sexuálne prenosnými chorobami... (!) Z detí urobili narušení učitelia úplných bláznov! Tento diel South Parku tak presne na celú siutáciu s tzv. Covidom tak sedí!

Duševne chorý človek, ktorý na základe svojho s najväčšou pravdepodobnosťou bludného presvedčenia uveril bludu o novom víruse! Jednoducho ste sa začali sústrediť na niečo, čo ste si predtým nevšímali a uverili ste, že "niečo" je tu! A bohužiaľ, môže to byť KOMPLETNE vymyslené! Iba duševne chorý človek môže vyžadovať od druhého nosenie rúška!

Aj v prípade, ak by tu skutočne bolo vážne smrteľné ochorenie, nemôžete terorizovať tých, ktorí sa chrániť nechcú alebo vaše presvedčenie nezdieľajú! (príp. využívajú iné spôsoby ochrany) Úbohí rúškari, primitívna fašistická sekta, ktorá sa odvažuje druhých komandovať! Chudáci, kto vám dal patent na pravdu? Aký máte nárok druhému vnucovať vaše opatrenia, rúška, testy, vakcíny? Súčasná situácia len vystihuje ten úbohý duševný stav väčšiny ľudí žijúcich na Slovensku.

 

ENGLISH:

How the false beliefs may cause panic... the current covid-scenario and the masking situation is exactly the same as here:

SOUTH PARK PROPER CONDOM USE:

https://ulozto.sk/file/ggt3igDvo/south-park-s05e07-proper-condom-use-mkv#!ZGOwAwR2AmyxMzAwZzAzLwpjMQR5MJ92ETqwET8kqyMdEQVkAt==