ŠTRUKTUROVANÁ VODA MÔŽE VÝRAZNE ZVÝŠIŤ VITALITU I ZLEPŠIŤ ZDRAVIE / STRUCTURED WATER MAY INCREASE VITALITY AND IMPROVE HEALTH (SK, ENG, RUS) / AKTUALIZOVANÉ / UPDATED + LINKS

29.12.2021 11:56

PLEASE SHARE, PROSÍME ZDIEĽAJTE

 
- zvlášť dokument č. 3, pozrite aj Poznámku Biblik v tomto linku nižšie - je to tam v tej poznámke. Takto jednoducho pripravená voda môže výrazne zlepšiť zdravie a vitalitu:
 https://www.biblik.sk/news/dokumenty-o-vode-documents-about-water/ (3rd document russian)
Poznámka Biblik: večer môžete do vody povedať nejaké slovo, voda má až 400.000 informačných panelov, zapamätá si to, takto môžete pripravovať vodu s účinkami, aké sú žiadúce. Štrukturovanú vodu je dobre pripravovať aj z filtrovanej alebo osmotickej vody. Dávam do osmotickej vody vlastné minerály, trošku Tepperweinovej zmesi do každého pohára vody + trošičku čistého peroxidu vodíka. Peroxid nekvapkám, ale odlievam z malej fľaštičky (tzv. bralenka). O peroxide viac tu a tu. DÔLEŽITÉ: peroxid musí byť úplne čistý, bežne v lekárni obsahuje kys. benzoovú alebo parafíny, vyhnite sa tomu! S parafínmi nepoužívajte ani na čistenie!!! Čistý peroxid vodíka zoženiete napr. na stránke chloritansodny.sk
Dôležitý link:
 
ENGLISH: structured water - by Dr. I.P. Neumyvakin: in the evening fill a vessel with water. In the morning very carefully pour probably 9/10 the water into a cooker.  (the rest 1-2 cm of water contains heavier components, it's a sediment, good for blooms, don't drink). Heat the water in the cooker up to a little bubbles. Avoid big bubbles, big bubbles means boiling! Avoid boiling! When the small bubbles will appear, immediately cool down the water. It's good to prepare structured water from filtered water too. I was drinking reverse osmosis, I was feeling a pressure in my head and fatigue, thirst too. I prepared this structured water from reverse osmosis, with structured water all problems gone away! I always put my own minerals into osmosis. Into each glass of water I put a very little of Tepperwein's blend (slovak here) and a little of high-purity Hydrogen Peroxide. IMPORTANT: The hydrogen peroxide must be always free of conservants (sodium benzoate) and free of parafins!
Note Biblik: in the evening you may try to say a word or affimation into the water. The water has got 400.000 information panels, she will remember. By word you can prepare water with effects of your word.
IMPORTANT LINK:
E

PLEASE SHARE, PROSÍME ZDIEĽAJTE

 
books of PAUL BRUNTON - A Search in Secret India,
                                                A Search in Secret Egypt
 
2.) BRUCE LIPTON - rozumej svojim bunkám https://www.biblik.sk/products/biologia-presvedcenia/
(alebo ako vedec Bruce Lipton poznal Boha pri svojej práci)
 
Bruce Lipton brucelipton.com, book THE BIOLOGY OF BELIEF
 
3.) https://www.biblik.sk/products/posolstvo-gralu-koza/
- to POSOLSTVO GRÁLU v koži je jedna z najkrajších kníh vôbec, máme už iba posledné kusy.
Abd-ru-shin veľmi zaujímavo vysvetľuje Prikázania a má aj krásne modlitby:
https://www.biblik.sk/knihy/abd-ru-shin/
Abd-ru-shin THE GRAIL MESSAGE
Ďakujeme, prajeme Vám pokojné sviatky. / THANK YOU. We wish you peaceful days.
THANKS TO / ĎAKUJEME: Dr. I.P. NEUMYVAKIN - kniha, book - SK:
 
 
_______________________________________________________________________________________________
 
Biblik.sk
TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU