TIP NA KNIHU / BOOKS WE LIKE: I.P. NEUMYVAKIN: ŽIJTE DLOUHO, ŽIJTE AKTIVNĚ / O.P. NEUMYVAKIN - THE COSMIC DOCTOR (SK, ENG) [DÔLEŽITÁ AKTUALIZÁCIA/IMPORTANT UPDATE]

30.06.2021 13:14

"Dnes je dokázané, že v organizme človeka sa nachádza veľké množstvo najrôznejších vírusov. A je úplne nezmyselné vyvíjať vakcínu proti každému z nich. V organizme pracuje imunitný systém, ktorý je silnejší ako ktorýkoľvek vírus. Nie je treba veriť virológom, že sa v tejto dobe aktivuje nen alebo onen vírus chrípky, vtáčí alebo prasačí (alebo toľko omieľaný covidový pozn. red.), že je nutné proti nemu vyvinúť vakcínu. Vírusy sa veľmi rýchlo rodia ale aj umierajú. Už za týždeň vírus mutuje, mení sa jeho genotyp a vyvinutá vakcína proti nemu nepôsobí. Vírus sa stáva silnejším, a čo teraz? Vyvinieme novú vakcínu? Prečo ale s nimi bojovať? Vírusy plnia v ľudskom tele určitú úlohu. Imunitný systém vie, ktorý konkrétny vírus je "zlý", sleduje ho, pracuje proti nemu a nedovolí mu, aby sa prejavil. Pri oslabení imunitného systému sa vírus začína množiť. Pritom sa pH opäť posúva na kyselú stranu rovnováhy."  I.P. NEUMYVAKIN  - kniha ŽIJTE DLOUHO, ŽIJTE AKTIVNĚ aneb Kosmická medicína od kosmického lékaře

Poznámka Biblik: preto lekári, ktorým skutočne ide o zdravie ľudí navrhujú komplexné opatrenia na posilnenie imunity na rozdiel od primitívnych rúšok, testov a vakcín! Rúška sú nebezpečné, vedú o.i. k prekysleniu, a ďalšie riziká, viac tu. A testy a vakcíny sú metódy pre laboratórne krysy, ktoré by sa mali pohybovať v uzavretom priestore, pretože každý testovaný špárovaním alebo očkovaný je potenciálna biologická zbraň. Či už z vlastnej iniciatívy alebo na základe vydierania propagujú Heger, Matovič, Čaputová a spol. nebezpečné testy a experimentálne vakcíny, podmieňujú základné práva podstúpiť potenciálne nebezpečný zákrok. Dopúšťajú sa evidentného zločinu a môžu si byť istí, že súdu neujdú.

- - -

Dr. Ivan Pavlovič Neumyvakin (*7.7.1927 † 22.4.2018)

- 30 rokov navrhoval metódy a prostriedky pre liečbu kozmonautov, navrhol ozdravný systém, ktorý pomáha nielen zbaviť sa mnohých chorôb bez užívania liekov, ale taktiež vysvetľuje, ako zabrániť vzniku chorôb.

KNIHA: "I.P. NEUMYVAKIN  - ŽIJTE DLOUHO, ŽIJTE AKTIVNĚ aneb Kosmická medicína od kosmického lékaře"

Citáty z knihy I.P. NEUMYVAKIN - ŽIJTE DLOUHO, ŽIHTE AKTIVNĚ, prekl. z cz Biblik:

"Motivácia im pomáhala veľmi rýchlo sa uzdraviť."

"Zistil som, že choroba je iba dočasný stav. Objaví sa a zase zmizne, ale zdravie, ktoré dostáva človek od narodenie, je silnejšie než akékoľvek faktory, ktoré ho poškodzujú."

"Potrebujem človeka, ktorý vníma ľudský organizmus komplexne."

"Medicína ako taká musí byť nie "medicínou chorôb" ale "medicínou zdravia".

"Ukazuje sa, že problém je vždy v acidobázickej rovnováhe organizmu. Hodnota tejto rovnováhy musí byť konštantá v priebehu celého ľudského života, potom sa žiadne choroby neprejavia."

"Bohužiaľ, oficiálna medicína všetko, čo je napísané v mojich knihách a publikáciách ignoruje, nezaujíma ju to. Pretože je to príliš jednoduché, elementárne."

"Pochopil som, že sme deti Prírody, sme jej súčasťou a musíme sa teda podriadiť jej zákonom."

"Raz sme deti Prírody, a čím bližšie sme k nej, tým menej máme problémov so zdravím. Je treba iba dodržiavať zásady, bez ktorých človek nemôže žiť. O tom si povieme v ďalších kapitolách tejto knihy."

"Podľa mňa, základným zákonom existencie zdravého fyzického tela človeka je udržanie acidobázickej rovnováhy."

"Nie je možné sa zbaviť problémov so zdravím, dokiaľ neobnovíme acidobázickú rovnováhu v organizme. pH krvi sa môže pohybovať v rozsahu 7,35-7,47. Akákoľvek odchýlka od týchto hodnôt vykazuje vážne poruchy v organizme. Pokiaľ sa optimálne pH krvi zníži o 0,2-0,3, človek je už chorý. Hodnoty pH pod 6,8 a nad 7,8 sú nezlučiteľné so životom."

"Napríklad keď je chrípka, bijú na poplach za očkovanie. Vakcína vraj výhradne pôsobí na daný vírus. V televízii ukazujú okuliarnatého profesora, ako sedí a s vedeckým výrazom hustí ľuďom do hláv, že vakcína pôsobí výhradne na tento vírus. Je to lož. Nie je to tak. Ten vírus, proti ktorému vývíjali vakcínu, dávno zmutoval. Starý vírus dávno neexistuje, je tu nový, silnejší. Musí sa vyvinúť nová vakcína a na to sú potrebné ďalšie prostriedky. Z horeuvedeného vyplýva nasledujúce ponaučenie. Aby sa ľudia nenakazili, musia si zvyšovať imunitu. Je treba zabrániť prekysleniu organizmu. Čo má vlyv na prekyselenie organizmu? Nesprávne stravovanie a pitný režim. Tiež málo pohybu, sedenie stresy, fajčenie, alkohol, užívanie chemických liekov, ale tiež pesimizmus, agresivita, závisť, žiarlivosť, úskočnosť, neslušné reči a ďalšie. Aby bol človek zdravý, musí sa stravovať a dodržiavať pitný režim tak, aby sa hodnota pH v jeho organizme neznižovala alebo sa znižovala minimálne. Je treba viesť aktívny spôsob života, viac sa pohybovať na čerstvom vzduchu.

"Pijem sódu (sóda musí byť bez hliníka, pozn. red.) pol čajovej lyžičky v pohári horúcej vody (70-80 stupňovou vodou zaliať sódu a piť veľmi teplé) Za týždeň už môžete skúsiť celú lyžičku. Sóda by sa mala piť len nalačno, ráno a večer. Pokiaľ máte problémy so zdravím, aterosklerózu, osteochodrózu, užívate lieky, pite sódu 3x denne. Pamätajte však, keď pijete denne tri poháre vody so sódou, mali by ste vypiť tiež najmenej 1,5-2 litre ČISTEJ VODY." (pH by mala mať aspoň mierne nad 7, pozn. Biblik)

 

DÔLEŽITÁ AKTUALIZÁCIA: odstavec o vode z  knihy Dr. I.P. NEUMYVAKIN-ŽIJTE DLOUHO ŽIJTE AKTIVNĚ: "Ak ste zvyknutí piť málo vody, potom je treba zvyšovať jej príjem postupne, týka sa to hlavne starších ľudí. Mohlo by sa stať že to nevydržia ľadviny. Ak ste pili denne 500-600ml vody, zajtra vypite 650ml a tak každý deň trošku pridajte, za 2-3 mesiace budete denne piť minimálne 1,5-2 litre čistej vody. Radšej 2 litre. Potom zistíte, že opuchy miznú. Čím viac vody pijete, tím menšie sú opuchy."

 

 

ENGLISH:

google books, videos and informations by I.P. Neumyvakin - you may translate the above informations, interesting cheap and easy healing is to drink baking soda. Dissolve 1 teaspoon of baking soda in 70-80 degree water (IMPORTANT: baking soda must be declared "made without aluminium") You can drink soda only on empty stomach, 20-30 min before food. If you're sick, aterosklerosis, osteochondrosis, or if you take pills, you can drink soda 3 times per day (healthly people twice per day - morning and evening) Always start with a half of teaspoon and after a week you may try 1 teaspoon. Remember, if you take soda three times per day, you have to drink at least 1,5-2 liters of PURE water. (pH of water should be above 7; note Biblik)

- IMPORTANT: AFTER TAKING SODA, DON'T EAT AT LEAST 30 minutes -

IMPORTANT UPDATE: If you drink water only a little, so you have to rise amounts of water step by step. (especially important for elders) Every day slowly rise amounts of water  and after two months you will drink at least 1,5-2 liters of pure water per day

 

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU