VEĽKÝ PROTEST - TRENČÍN PROTI OPATRENIAM A ZÁKERNÉMU PRIMÁTOROVI RYBNÍČKOVI

05.09.2021 18:11

Dnes o 15:00 sa v Trenčíne pri soche Ľudovíta Štúra uskutočnil protest proti opatreniam a proti známemu sociopatovi Richardovi Rybníčkovi. Bol pozvaný aj známy sociopat Richard Rybníček, mal možnosť ako chcel - pozrieť sa každému do očí ale neprišiel!

Protest organizovalo hnutie Slovenské hnutie obrody SHO https://sho.sk/ za čo Róbertovi Švecovi a ďalším organizátorom srdečne ďakujeme a posielame im na účet príspevok ako vyjadrenie našej podpory!

Snímky Protest Trenčín 5.9.2021: Na snímkach v bielej košeli Róbert Švec, predseda SHO. Ľudia stáli všade v radoch pozdĺž okolo cesty. Cesta musela ostať prejazdná, pre chodcov, cyklistov aj pre tzv. vláčik, t.j. široké auto s vagónmi, ktoré vozí ľudí bez rúška do lesoparku Brezina.

Protestu v Trenčíne sa zúčastnilo asi 200 ľudí, organizátori ponúkli možnosť vystúpiť aj zúčastneným. Rodičia odmietajú teror detí, odmietajú likvidáciu spoločnosti formou rúšok, ktoré vytvárajú neprirodzené prostredie a obmedzujú prirodzený sociálny kontakt. Je vidieť, že väčšina ľudí už hru na pandémiu hrať nechce! S krátkym prejavom dnes v Trenčíne na proteste vystúpil aj Biblik.sk:

"Už v roku 2018 som písal na naše úrady, že ľudia budú mať problémy s dýchaním (článkok tu) Na odvedenie pozornosti od prípravy globálnej katastrofy a na odvedenie pozornosti od vyhladzovacieho programu chemtrails (ktorý je podľa mňa hlavnou príčinou úhynu stromov, plesnivenia plodín, ničenia prírody, otravy vody, pôdy a spodných vôd... U ľudí rozprašovanie chemtrails pôsobí kašeľ, choroby, problémy s dýchaním a program chemtrails je hlavnou príčinou tzv. vírusového zápalu pľúc, ktorému dali názov "covid") na odvedenie pozornosti slúži tento scénár s "pandémiou"! V telke začali dokola opakovať, že Zem je plochá, ľudia tomu rýchlo uverili a začali podporovať plošné opatrenia! Potom v telke povedali, že Zem bude zase guľatá, ak sa ľudia budú dávať očkovať! (takto ľahké je vytvoriť obraz cez médiá a pretvárku politikov. A tí, ktorí tomuto obrazu uverili, začali si kopať vlastný hrob, ešte aj lopatu si sami kúpili!) Čo sa týka akéhokoľvek očkovania - očkovania detí, tetanoviek atď. platí: "ZDRAVÍ NEPOTREBUJÚ LEKÁRA ALE CHORÍ." (Matúš 9:12) To je najcennejší dokument o očkovaní aký existuje. Treba nad ním meditovať. V Biblii sú aj pokyny ako sa chovať v čase skutočnej padnémie, moru, atď.: Kľúčové heslo pre veriacich:

"NEBUDEŠ SA BÁŤ! 

(pozri Žalm 91)

 

Poznámka Biblik: ľudia sa začali správať podľa viery v určitý obraz. Človek s dostatočnou predstavivosťou musí vytvoriť nový obraz sveta, pretože jednotlivec potrebuje mať svoj životný cieľ a ako ľudstvo tiež musíme mať cieľ! Ak toto chýba, diabli krok za krokom začali ničiť svet (9/11, vojny, EU, homopropaganda, likvidácia rodiny, likvidácia meny, neskôr likvidácia podnikov a ľudí - opatrenia a lockdowny. Oni majú ciele a práve preto, že ich majú a väčšina ľudstva žadny cieľ nemá, dostávajú tí zlí taký priestor na realizáciu) Zámienka "covid" je falošná, je to ako keby po výbuchu jadrovej elektrárne niekto sucho konštatoval "rakovina" a začal robiť protirakovinové opatrenia, pričom radiácia veselo uniká ďalej... Situácia je veľmi vážna, pretože denno-denne lietadlá rozsievajú do vzduchu materiál, ktorý môže obsahovať aj choroboplodné zárodky a vzhľadom na použitú technológiu ich najskôr aj obsahuje: https://www.biblik.sk/news/spektral-analysis-of-chemtrail-fibers/

- v podstate sama o sebe absorbcia UV žiarenia a tým pádom aj zníženie tvorby vitamínu D je zločin, ktorý povedie k chorobám. Všímajte si, čo robia chemtrails so slnečným jasom a so Slnkom, napr. článok: https://www.biblik.sk/news/pochovavanie-slnka-nad-trencinom/

Je potrebné, aby ste si namiesto domnienok urobili vlastný výskum, môžete začať chemtrails, očkovaním. A zároveň rozmýšľajte, stretávajte sa a diskutujte, čo robiť. Pretože zatiaľ, kým nás je toľko, koľko nás je, predovšetkým od nás závisí buď sloboda alebo nový fašistický štát! Vy si svojim každodenným myslením a správaním sa voči svojmu blížnemu vyberáte a tvoríte budúcnosť! Situácia sa však môže zmeniť, prebieha vyhladzovací program cez chemtrails, elektromagnetické žiarenie, opatrenia a VAKCÍNY! Nové mobily, počítače, tablety ale aj nové autá - to všetko sú zbrane proti ľuďom! Techniku používajte opatrne a na nevyhnutne dôležité veci! Stretávajte sa a rozmýšľajte čo ďalej! "KTO HĽADÁ NACHÁDZA!" (Matúš 7:8) Ak budeme hľadať, spolu nájdeme riešenie!

Súčasná vláda je vláda okupantov, nikto ich nechce, ale oni sú tak úbohí, že predsa chcú vládnuť! To je ich vec! Ale všímate si, že máme taktiež vnútorných okupantov? Slabosti, závislosti, neresti, zlé sklony... Ale ak svoju energiu a čas cielene zameriame na posilnenie toho, čo je dobré a odstránime týchto vnútorných parazitov, môžeme prísť aj na nové riešenia aj získať silu na výrazný aktívny nenásilný občiansky odpor a vybudovať nový štát a novú Zem.

"A nové nebesia a novú zem podľa jeho zasľúbenia čakáme, v ktorých prebýva spravedlivosť." 2. Petrov 3:13

 

Protifašistické dokumenty a spôsob boja:

Gándhí:

https://www.biblik.sk/news/tip-na-film-mahatma-gandhi/

(Gándhí si uvedomoval, že na boj s diablom treba silu, preto vyzýval na morálne sebazušľachťovanie, snaha byť ĽUĎMI! Najdôležitejšie prikázanie: "MILOVAŤ BOHA A BLÍŽNEHO AKO SEBA SAMÉHO!" Kde je prax, keď sa ľudia terorizujú - sami seba i navzájom!?)

Vynikajúci dokument - Martin Luther King a Malcom X - nemôžeme si dovoliť v našom boji za slobodu nechať nepovšimnutých takých ľudí ako Pán Ježiš Kristus - najväčší protifašistický bojovník, ďalej Mahátmá Gándhí, Martin Luther King či Malcolm X, ich učenie a nenásilný víťazný spôsob boja je založený na láske, vnútornej čistote a sile, ktorá z čistého napojenia na Boha-SOM (Ex. 3:14, Ján 8:58) na vlastné "ja" pramení:

https://www.biblik.sk/news/tip-na-film-rivali-martin-luther-king-vs-malcolm-x/

____________________________________________________

Podpora Biblik.sk znamená podpora šírenia dôležitých informácií
Podporujte nás aj na náš účet / support Biblik.sk at our account:
SK8583300000002101425963
SWIFT/BIC: FIOZSKBAXXX

THANK YOU / ĎAKUJEME.