VÝPOVEĎ LEKÁRKY NAZNAČUJE, ŽE COVIDOM SA ĽUDIA NAKAZIA OČKOVANÍM CEZ VAKCÍNY

12.04.2021 11:14

MUDr. Xenie Preiningerová, česká lekárka, Třebíč

„Očkovanie začalo vo februári, pozorujem, že už v marci začínajú byť ľudia chorí!“ MUDr. Xenie Preiningerová

- Do nemocnice sa vozia zaočkovaní ľudia, ktorí dostali covid.

- OČKOVANIE NECHRÁNÍ - hovorí aj táto doktorka, a hovorí to aj doktor a býv. min. zdravotníctva Krajčí, tvrdí, že vakcíny nechránia:

https://www.biblik.sk/news/krajci-svojim-vyhlasenim-o-neucinnosti-vakcin-zrejme-pomohol-zachranit-zivoty-tisicok-obcanov/

TESTOVANIE:

- Ochorenie po testoch – za dva dni mali ľudia v nose opar, (pozn. red. takisto poznám prípady bolesti nosa, ktoré pretrvávali aj dlhšie ako týždeň – testovanie formou špárovania je nebezpečná vec, svojim spôsobom je špárovanie už očkovanie!)

- možné prípady herp. infekcií po testovaní (pozn. red. poznáme prípady mnohých fyz. aj psych. ochorení, ktoré priamo súvisia s testovaním)

Poznámka Biblik: testovanie a očkovanie je spôsob, ako podvod s Covidom urobiť reálnym. Čím viac tento podvod niekto podporuje - rúška, testovanie, vakcíny, tým viac si sám uťahuje slučku, riskuje svoje zdravie a svoj život! Čím viac sa ľudia rúškujú, testujú, očkujú, tým viac Covid. Ľudia neveria, že existuje diabol, ktorý je schopný bez emócií surovo nakaziť človeka chorobou, neveria, že diabol má pod kontrolou zdravotníctvo a všetky vakcíny. O ruskej vakcíne si takisto nerobíme ilúzie, jedná sa o experimenty na ľuďoch a ak tento pokus za každú cenu preočkovať svet skončí masovým vymieraním, tak preto, že ľudia neverili Bohu, ale nechali sa oklamať diablom!

-   -   -

"nebudeš sa báť moru, ktorý sa vlečie v mrákote, ani nákazy, ktorá pustoší o poludní." Žalm 91:6