ZÁLOHA MAIL - POMOC PRI LIEČBE SCHIZOFRÉNIE, ALZHEIMEROVEJ CHOROBY, PSYCH. CHORÔB A ĎALŠÍCH

18.01.2022 12:08

Ivermectin tabuľka FLCCC:

https://www.biblik.sk/news/ivermectin-dosage-prophylaxis-early-outpatient-treatment-protocol-for-covid-19/

Určite vždy čítajte návod a príbalové letáky od liekov i vitamínov, je to veľmi dôležité.

IVERMECTIN, PICAMILON, KARNOZÍN to sú určite veci, ktoré by mohli veľmi pomôcť.

PICAMILON + LINK na čistý doplnok:

https://www.biblik.sk/news/picamilon-zaujimavy-doplnok-pre-liecbu-depresii-psych-poruch-a-niektorych-ochoreni-mozgu-picamilon-russian-brain-booster-sk-eng/

KARNOZÍN:

https://www.biblik.sk/news/karnozin-carnosine/

Priamy link na osvedčený KARNOZǏN: 

https://www.nutraceutica.sk/sk/produkty/karnozin-nutraceutica-kapsle/ 

DÔLEŽITÁ INFORMÁCIA - VÝZNAM VITAMÍNU B3 PRI LIEČBE SCHIZOFRÉNIE 

 https://www.biblik.sk/news/vyznam-vitaminu-b3-pri-liecbe-schizofrenie / 

A ešte článok - cvičenie, aj na regenerácii mozgu - cvičenie SUNGAZING:

https://www.biblik.sk/news/hrm-sungazing/

 

mail 17.1.2022 12:39

Prosím Vás preštudujte tento mail, podrobne, v závere máte aj zhrnutie s novými informáciami:
Tak tu je kniha:
https://www.biblik.sk/products/syndrom-travenia-a-psychologie/
Nie som fanúšik obchodných probiotík, ak tak by som išiel do DAFLORN, tie mi veľmi chutia, dôležité je podľa mňa, čo chutí človeku a aký to má na neho celk. vplyv, je to ešte dôležitejšie ako odporúčania, ale k tomu treba aj citl. vnímania, takže aj tie odporúčania môžu byť zo začiatku vhodné:
https://www.biblik.sk/news/probiotika/
Antidepresívny účinok má aj čítanie Biblie - zvlášť časti Nový zákon.
dobre by bolo, aby si si zobral nejaký zvýrazňovač a vyznačil všetky Slová Pána Ježiša Krista z Nového zákona. Nový zákon v slovenčine, jeden najkvalitnejších slovenských prekladov Roháček tu:
https://www.biblik.sk/svata-biblia/
Každodenné čítanie Biblie - z časti Nového zákona, to by bolo prvé, čo by ste mali obaja zaviesť do svojho života (zvlášť psych. pacienti a ľudia užívajúci AD) Kto nechce brať lieky, musí na sebe veľmi pracovať. Každodenné čítanie Biblie má antidepresívne účinky, ideálne ráno na lačno (s odpočinutou mysľou sa sýtiť Slovom Pána Ježiša, účinky pri čítaní s otvoreným srdcom sa dostavia rýchlo)  Každodené čítanie Nového Zákona vhodné aj pre prehĺbenie citu a intuície, ak potrebujete vyriešiť nejaký problém. Je to niečo ako základná výživa pre dušu, čítanie Biblie zvlášť časti Nový zákon je jeden z najkvalitnejších doplnkov výživy.
Je veľa doplnkov výživy, ten rybí olej Dr. Jozefa Zimu je tu:
https://www.biblik.sk/news/tip-na-kvalitny-doplnok-vyzivy/
tento vitamínový 1-2x denne 1 lyžicu potom 1 lyžicu obyčajného bez prísad (celkovo min. 3 lyžice denne, vitamíny radšej menej, preto treba mať aj obyčajný. Na noc nie, ten vit. D môže povzbudzovať)
je celá rada olejov od tohto výrobcu, protizáp. účinok majú 3 lyžice denne (Zdroj tu: https://www.biblik.sk/news/pharmdr-jozef-zima-liecba-reumatickych-ochoreni/
Na spánok dočasne melatonín, napr. zn. VEGAVERO melatonín, ale príč. nespavosti treba riešiť. Z bylín na spanie napr. 3-4 denne variť silný čaj ASHWAGANDHA podľa návodu.
Ďalej je vhodné obmedziť elektrosmog, obmedziť mobily, Wi-Fi (Wi-Fi vypnúť, zrušiť, nahr. káblom, všetky smart veci-hodinky, TV, ideálne preč z domu a namiesto smartphonu obyčajné mobily, príp. deaktivovať dáta, bluetooth aj Wi-Fi) a ak bývate v meste, treba zvážiť presťahovanie sa na vidiek do rodinného samostatného domu.
Na detox je vhodná napr. kurkuma s čiernym korením - vhodné zaradiť do každ. jedálnička, ak to človeku nechutí, nenútiť.
O detoxe by som sa poradil bylinkárom, alebo iným odborníkom. Vhodná podp. pečene, napr. LIV-52 (LIV-52 je super, ale LIV-52 obs. tabl. prísady - preferujem doplnky bez tabl. prísad a byliny: pestrec mariánsky, repík a myší chvost na lačno - pozorovať, ktorý bude chutiť a čo najlepšie robiť. Repík vriaca voda. Myší chvost horúca voda, nie vriaca. Na detox vhodná aj praslička, nesmie sa zbierať z hnojených polí. PRASLIČKA SA MUSÍ MINIMÁLNE 15 minút variť! Podľa niekt. bylinkárov kys. kremičitá z prasličky viaže na seba ťažké kovy. Liečitelia propagujú aj doplnky s Moringou/Moringa. My hľadáme doplnky bez tabl. prísad, značky VEGAVERO, VIRIDIAN a špičkové doplnky z Californie. Viridian vitamíny napr. tehotenské, napr. Viridian Pregnancy Complex môžu pomôcť, ale minimálne dávky (0,5-1 tabl. denne) v závislosti od váhy. Z vit. C. prírodné bio citróny, alebo LIPOZOMÁLNY VIT. C, napr. LIPO C ASKOR FORTE, ten je asi top ten LIPO C ASKOR FORTE. Dávkovanie je dobré niekedy rozdeliť na 0,5 kapsule 2x denne. Začínať s malými množstvami, nesypať to do seba! Ide o to aby rovnováha ostala zachovaná, preto to nesmieme prešvihnúť ani s vitamínmi viac Dr. Bruce Lipton:
https://www.biblik.sk/products/biologia-presvedcenia/
Magnézium - napr. chlorid horečnatý  https://www.chloritansodny.sk/Chlorid-horecnaty-400g-d40.htm  na špičku noža do vody s troškou čistej soli. (náš akt. článok o magnéziu tu:
https://www.biblik.sk/news/cista-sol-moze-vyrazne-zlepsit-vstrebavanie-horcika-pure-salt-may-improve-absorbing-of-magnesium-sk-eng/
Vyradiť stimulanty je vhodné - zvlášť psych. pacienti, nervózni ľudia, ľudia bez energie: vyradiť, kávu, kakao, kofeín, nikotín, alkohol - celkom! Náhražky nie, iba prírodné, žiadne spracovávané potraviny a pochutiny! Čo najviac tak, ako ich dáva príroda.
Pre pochopenie toho, čo sa z duchovného hľadiska u psych. pacienta deje aj pre pochopenie dejov vo svete a v prírode: kniha Abd-ru-shin - POSOLSTVO GRÁLU:
https://www.biblik.sk/knihy/abd-ru-shin/
Štrukt voda, štrukt. soľ - resp. čistá soľ, napr. chlorid sodný + chlorid draselný 50:50. Na soli záleží veľmi, na vode tiež.
https://www.biblik.sk/news/strukturovana-voda-moze-vyrazne-zvysit-vitalitu-i-zlepsit-zdravie-structured-water-may-increase-vitality-and-improve-health/
Príp. vyrobiť čistú soľ:
https://www.biblik.sk/news/strukturovana-sol/
Vhodné by bolo aspoň na čas používať reverznú osmózu, ak človeku chutí a ak ju znáša...
Znížiť tox. záťaž - filtre na vodu, filtre na sprchu - odp. uhlíkové, filtre na pitnú vodu osmóza - ale existujú riziká, že nie každému osmotická voda vyhovuje, z dlhodobého hľadiska aj tak aspoň občas potrebujeme čistú prírodnú, prirodzenú vodu! Bez prírody sa nezaobídme, to je môj názor, ale na varenie je osmóza top!
Ďalej znížiť tox. záťaž bio pracie prostriedky (napr. SONETT), bio prírodné mydlá (tiež SONETT), vyradiť deodoranty a voňavky, nahr. prirodzenými neštipľavými éterickými olejmi (napr. ruža stolistá a pod.)
VYRADIŤ ZUBNÚ PASTU S FLUÓROM A SLS (zn. bez fluóru a bez SLS napr. WELEDA)
viď. článok Biblik.sk:
GLOBÁLNE ZLOČINY:
https://www.biblik.sk/news/globalne-zlociny/
VHODNÉ AK NIE JE KONTRIND. S LIEKMI ZARADIŤ PICAMILON - zvlášť PICAMILON môže pomôcť: schizofrénia, depresie, aj starecké depresie, alzheimer
link na čistý doplnok Picamilon + zoznam liekov a látok kedy sa Picamilon nesmie užívať, aj tak je vhodná porada s lekárom:
https://www.biblik.sk/news/picamilon-zaujimavy-doplnok-pre-liecbu-depresii-psych-poruch-a-niektorych-ochoreni-mozgu-picamilon-russian-brain-booster-sk-eng/
"Picamilon is excellent for alleviate migraines, tension headaches and the anxiety that usually accompanies those conditions. Its effects are quick and two tablets are enough. I have not experienced any side effects from it. I would definitely recommend it and buy again." komentár zákazníka - prekl. Picamilon je vynikajúci pre zmiernenie migrény, zmiernenie bolestí hlavy od napätia, úzkosti... Efekty sú rýchle... (pozn. red.: PICAMILON má široké spektrum využitia, od psych. chorôb, prekrvenia mozgu i iných orgánov, napr. pri erektilnej dysfunkcii) Oficiálny popis z ruskej lekárne tu: anglicky + linky kde kúpiť, preferujeme bez tabl. prísad, v závere popisu linky na obidva:
 PICAMILON POPIS.odt  
_____________________________________________________
A ešte zaujímavý doplnok KARNOZÍN - podpora mozog, nervy, detoxikácia, veľmi zaujímavé:
https://www.biblik.sk/news/karnozin-carnosine/
Zo všetkého je najdôležitejšie duchovný vzostup. Meditáciu a konc. cvičenia pre psych. pacientov neodporúčam, mohlo by však pomôcť toto cvičenie, mantra ÓM je na rozdiel od ostatných bezpečná mantra a cvičenie má v porovnaní s konc. a meditačnými cvičeniami oveľa väčšie benefity ako riziká, zvuk ÓM cez chrbticu sa vedie v mysli a v strede chrbtice môže byť cítiť chlad, tlak, atď.:
https://www.biblik.sk/news/aum-predychnutie-chrbtice/
Toto cvičenie by mohlo pomôcť prečistiť ten centr. psych. prieduch, treba dobre naštudovať.
Celkovo, najviac môže pomôcť: Čítanie Biblie - Nového zákona, ale to musí byť čítanie s tým, že človek hľadá. Kto nemá túžbu po Bohu, môže si ju prosiť aj na kolenách. Riziká duchovnej lenivosti sú parazity a rozklad za živa - čo vlastne vidíte.
Pomôcť by mohol ešte Ivermectin 200 mikrogr./kg., resp. 0,2mg na 1 kg váhy, t.j. príklad: 14 mg / 70 kg.
Ivermectin sa užíva príkl. pre 70kg osobu: 1x 14 mg, po 48 hodinách ďalších 14 mg, potom dva týždne pauza a jednorazovo 14 mg. To je príklad pre 70kg osobu. Bližšie info tabuľka FLCCC:
https://www.biblik.sk/news/ivermectin-dosage-prophylaxis-early-outpatient-treatment-protocol-for-covid-19/

 
V príp. nejasností, otázok prosím kontaktujte Biblik.sk
Experimenty so synt. liekmi dobre uvážte, s prírodnými čistými doplnkami bez prísad sú riziká minimálne.

Cukor, melasa počas liečby nie je vhodné!
Vhodný v malých množstvách kvalitný med Med - mal by byť zo vzdialenosti do 20km. Ak je prílišná chuť na sladké, treba zvážiť aj protiplesňovú diétu, príp. BORAX - veľmi opatrne, ale tiež môže pomôcť:
https://www.biblik.sk/news/borax-a-kyselina-borita-bor-ma-antisepticke-protiplisnove-a-protivirove-schopnost/
Celkovo - redukcia zápalov - 3x denne rybí olej s jedlom alebo po jedle. Jednoduché zásady zdravia kniha Dr. I.P. NEUMYVAKIN:
https://www.biblik.sk/products/zite-dlho-zite-aktivne/
Piť 1,5 - 2 hodiny po jedle, príp. 20 minút pred jedlom!
Celý tento mail si dobre preštudujte, príp. ak pacient môže čítať, nech študuje aj on.
Pacient musí mať záujem a tužbu nahor, čo hrozí, je bolestný rozklad, ktorý sa nekončí odložením fyz. tela! Ináč, ak on by nenašiel v sebe chuť na sebe silno pracovať, treba zvážiť riziká spoločného života.
Dobre, tak s chuťou vpred!
Bežne je táto služba spoplatená, https://www.biblik.sk/pomoc-pre-chorych/
Môžete zvážiť dobrovoľný príspevok na náš účet:
IBAN: SK8583300000002101425963
SWIFT/BIC: FIOZSKBAXXX
Biblik.sk, tel. 032 /240 00 65 (00421 32 240 00 65) iba tel. NIE SMS
www.biblik.sk
www.biblik.sk/clanky
P.S. ak dáte do hľadania na biblik.sk "depresia", "schizofrénia", "rakovina" nájdete zaujímavé veci. Vlastne živá strava, čistá voda a kvalitná soľ sú základom, krátke video Dr. Coldwell:
https://www.biblik.sk/news/ako-liecit-rakovinu-vysoky-tlak-a-cholesterol-dr-coldwell/
V našich klim. podmienkach neodporúčam dlhodobo ani vegetariánstvo ani surovú stravu, na čas však môžu by vhodné.
ZHRNUTIE - KNIHY a DOPLNKY:
1.) BIBLIA https://www.biblik.sk/svata-biblia/
2.) Abd-ru-shin POSOLSTVO https://www.biblik.sk/knihy/abd-ru-shin/
3.) Dr. I.P. NEUMYVAKIN  https://www.biblik.sk/products/zite-dlho-zite-aktivne/
4.) Dr. Bruce Lipton https://www.biblik.sk/products/biologia-presvedcenia/
5.) SYNDRÓM TRÁVENIA A PSYCHOLÓGIE  https://www.biblik.sk/products/syndrom-travenia-a-psychologie/
DOPLNKY:
- rybí olej celkovo 3 lyžice denne po jedle, vitamínový max. 1-2x denne, občas aj s jódom a tiež čistý, viac tu: https://www.nutraceutica.sk/sk/produkty/
- ľanové semeno čerstvo mleté, do teplej, nie horúcej polievky, do kaše, pre zdravých vmiešať do čerstvého plnotučného tvarohu:
https://www.biblik.sk/news/ako-pripravit-vyzivne-jedlo-pre-mozog/
- ďalej lipozomálny vitamín C - LIPO C ASKOR FORTE
- chlorid horečnatý https://www.chloritansodny.sk/Chlorid-horecnaty-400g-d40.htm
CVIČENIA - dýchanie, nájsť vlastný spôsob vedomého dýchania (Wim-Hofova metóda, ÓM PREDÝCHNUTIE CHRBTICE https://www.biblik.sk/news/aum-predychnutie-chrbtice/
pri prechádzke vedome dýchať
MMS min 1x denne 1 kvapka MMS a 1 kvapka 4% kys. chlorovodíkovej, nechať 30 sekúnd reagovať a zaliať 2dcl vody. Užívať medzi jedlami (nie na lačno, 1,5 - 2 hodiny po jedle) To by mohlo rozjasniť myseľ... MMS obj. iba tu, píp. z overených zdrojov, kde ponúkajú kvalitné veci:
https://www.mmskvapky.sk/
Hľadajte a nachádzajte hovorí Pán Ježiš (Kázeň na Vrchu, Matúš kapitoly 5., 6. a 7., hľadajte aj na Biblik.sk, človek má od Pána Boha prepožičanú čistú energiu, je hriech využívať ju nesprávne, naučte sa milovať Boha - Život ako taký a vytvorte si s Ním vzťah:
https://www.biblik.sk/news/hlavnym-zakladom-v-zivote-cloveka-je-vztah-s-panom-jezisom-kristom/
V prípade otázok ma neváhajte kontaktovať, treba začať čo najskôr aplikovať do praxe tieto rady a zahájiť liečebný proces, zodpovednosť je na vás, študujte podrobne a uvážte každé rozhodnutie, na základe štúdia sa rozhodnite, ako budete postupovať a ktoré veci aplikujete do praxe. Lúčime sa s Vami voľným prekl. v. Ef 5:16:
"ŽITE AKO MÚDRI, VYKUPUJTE ČAS!"
Ďakujeme!
Biblik.sk, tel. 032 /240 00 65 (00421 32 240 00 65) iba volať, NEMÁME SMS
www.biblik.sk
www.biblik.sk/clanky
e-mail:
biblikPÍŠZAVINÁČbiblik.sk
(zavináč musíte normálne napísať, zmažte PÍŠZAVINÁČ a napíšte @



 

-    -    -

 TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad:
PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
____________________________________________
Podporujte šírenie dôležitých informácií na biblik.sk/clanky
aby sme mohli v protifašistickom a protisatanistickom boji pokračovať,
ďakujeme!
č. nášho účtu:
SK8583300000002101425963
Ď A K U J E M E !
Biblik.sk