ZLOČINY POLICAJTOV, EXEKÚTOROV, NIEKTORÝCH SÚKROMNÝCH FIRIEM AJ ŠTÁTNYCH ÚRADOV BUDÚ POTRESTANÉ (DOPLNENÉ-odstavec žltým) Ak sa tu otvorene robia takéto svinstvá, predsa občania nemôžu ďalej sponzorovať vrahov, fašistov a vakcinacistov!

01.07.2021 11:08

Vážená prokuratúra,

Žiadam o zrušenie exekúcie EX411/2014

Je to exekúcia kôli neplateniu odvodov do Sociálnej poisťovne, ale táto exekúcia je od začiatku neoprávnená, pretože v čase, keď som mal platiť odvody do Sociálnej poisťovne som bol chorý, bez príjmu a kto nemôže zarábať peniaze, obvykle nemá z čoho platiť. Nemohol som platiť odvody do Sociálnej poisťovne ani keby som chcel, pretože môj zdravotný stav bol aj lekársky dlhodobo potvrdený ako PN a skutočne aj bol, musel som všetku energiu venovať uzdraveniu, čo sa vďaka Pánovi Ježišovi podarilo. Hneď, ako som vyzdravel, som sa staral o to, aby som dlžné peniaze na odvodoch splatil. Išiel som teda sám do Sociálnej poisťovne domáhať sa splatenia dlhu, o ktorom mi ešte nikto nič nepovedal...

Ale sociálna poisťovňa mi celé mesiace odkladala splátkový kalendár, vraj nemôžu nájsť moju zložku a až po opakovaných návštevách pobočky SP v Trenčíne sa nám konečne spoločne s mamou podarilo ten splátkový kalendár vybaviť. Vlastne ak by mama nezasiahla prostredníctvom nejakej známej, ani by som nič nevybavil... Sociálna poisťovňa sa tvárila, že oni nič o mne nevedia, že v tom majú bordel, keď som chcel splátkový kalendár, že oni nevedia nájsť moju zložku, zatiaľ čo plynuli úroky z omeškania... NEBOLO MOŽNÉ DOMÔCŤ SA SPLATENIA "DLHU", MUSEL SOM OPAKOVANE CHODIŤ NA SOCIÁLNU POISŤOVŇU A STÁLE MI HÁDZALI POLENÁ POD NOHY A PREDSTIERALI, ŽE ONI MNE NEVEDIA NIČ NÁJSŤ! Po veľkom úsilí s maminou pomocou som sa domohol splátkového kalendáru a predsa len požadovaná suma do Sociálnej poisťovne bola celá splatená. Po splatení mi v zápätí došla požiadavka od SP splácať takú istú, iba o cca jeden cent nižšiu sumu, vraj - úroky z omeškania!

Exekúciu EX411/2014 od začiatku dôvodne odmietam: Sociálna poisťovňa horeuvedeným spôsobom celé mesiace odďaľovala splácanie, teda presnú sumu úrokov z omeškania ani nie je možné vyčísliť. Ďalej, ak sa prihlásim, že chcem splatiť dlh, to znamená istina+úroky! Aké by to bolo, ak by ste banke napísali, že chcete splatiť úver a po splatení by povedali, že takú istú sumu máte zaplatiť znova, lebo vraj - úroky z omeškania? To sú satanské spôsoby a takéto hry s nami viac hrať nebudete, idiot je každý, kto vám kedy dal cent a dobre som spravil, že som teraz po týchto skúsenostiach odmietol platiť aj odvody do Zdravotnej poisťovne, lebo bez rúška mi zdravotnú starostlivosť nikto neposkytol! Mimochodom, podľa Ústavy (čl. 40) mám nárok na BEZPLATNÚ ZDRAVOTNÚ STAROSTLIVOSŤ, TAK AKÉ PLATENIE DO ZDRAVOTNEJ POISŤOVNE ODO MŇA CHCÚ? Vlastne každý cent, ktorý sme týmto chrapúňom dali bol použitý proti nám! Ak sa tu otvorene robia takéto svinstvá, predsa občania nemôžu ďalej sponzorovať vrahov, fašistov a vakcinacistov! (oni, resp. ich chlebodarcovia si peniaze vyrobia ako číslo v počítači, ide tu o písomné alebo iné jasné vyjadrenie postoja, že ich viac nebudete sponzorovať, vlastne o vyhlásenie vojny a o odmietnutie spolupráce s fašistami) Matovič, Heger a Čaputová - postavme ich pred súd, znásilňovali, klamali a podvádzali, spolupracovali s cudzími mocnosťami, ktoré aj ich ústami vnucovali a propagovali svinstvá ako rúška, testy a vakcíny - potenciálne nebezpečné a neoverené metódy, ktoré mnohým ľuďom poškodili zdravie. Vnucovali nám svoje rúškovacie náboženstvo, nútili nás hrať ich trápnu hru na pandémiu, a pod falošnou zámienkou zaviedli teror, ideológiu a propagandu - fašizmus ako vyšitý! Aj keby tzv. pandémia bola reálna, nemali a nemajú právo vnucovať nám svoje náboženstvo ani podmieňovať základné práva akýmisi rúškami, testami či vakcínami! Špiny fašistické! FUJ! Vaši chlebodarcovia vami opovrhujú a zbavia sa vás, len čo vás nebudú potrebovať, postavia vás pred súd aj sami!

- - -

Pokiaľ nejaký zákon alebo predpis umožňuje uvaliť exekúciu a v podstate kradnúť peniaze ľudí bez akejkoľvek možnosti vypočutia človeka, považujem toto konanie za protiprávne a nemám žiadny rešpekt voči takémuto zákonu. A nemôžete odo mňa očakávať, keď sa mi nejaký exekútor vyhráža, že ma nechá predviesť policajným zborom, že budem dodržiavať zákony a platiť tomuto satanskému mafianskému zločinnému štátu nejaké dane, pokuty alebo poplatky. Aj to, že som sa prihlásil do Sociálnej poisťovne na splácanie "dlhu" považujem za chybu. Zákon musí myslieť na to, že podnikateľ môže ochorieť a nemá príjem, tým pádom, obvykle ak nemá úspory, nemôže platiť predpísané odvody! Odvolania voči exekúcii na Exekútorský úrad nie sú nič platné. Robia si čo chcú, ešte sa mi exekútorka vyhráža, že ak nezaplatím, tak na mňa pošle Políciu!

Stáva sa, odkedy špinavé praktiky štátu, úradov a niektorých súkromných firiem zverejňujeme, že títo hadi na mňa podávajú trestné oznámenia a zúrivo na mňa žalujú. Častokrát si vymýšľajú totálne klamstvá alebo mazanými právnikmi na mňa žalujú celé romány, ale nikdy v ich žalobe nie je označené nič vecné ani konkrétne! Keď už nevedeli ako sa mi majú pomstiť, raz si dokonca vymysleli, že som sa im vlámal do firmy! Oni podajú oznámenie, na základe takýchto niekedy úplne absurdných lží prídu pred moje dvere policajti, nabehnú mi do bytu, odvlečú ma a nikoho nezaujíma, či obvinenie malo aspoň reálny základ!

Naposledy na mňa nejaká kuriérska služba IN-TIME že vraj som im poškodil nejaké dobré meno týmto článkom, pričom nemohli nájsť jedinú urážku ani nič zlé a nepravdivé na mojich článkoch! Takéto svinstvá zažívam už celé roky od policajtov, štátnych úradov a kadejakých žalobníkov. (a to nie som sám, moji známi, ktorí upozornili na smrad z pestovania marihuany šíriaceho sa z bytu nad nimi skončili vyhodení na ulici a polícia chránila priekupníkov drog, tu sa ešte niektorí ľudia čudujú, že Polícia spolupracuje so zločincami? Takýmto svinstvám sa raz prevždy musí urobiť koniec, nemôže policajt byť zajedno so zločincami ani klamať a vyhrážať sa, ani bez príčiny biť ľudí a ani podvádzať! Toto sa aj na Slovensku deje vážení už veľmi dlho a je načase vyčistiť Augiášov chliev!)

- - -

Už dvakrát ma Polícia kôli niekoho oznámeniam násilne vytiahla z bytu. Keď som odmietol predvolanie Políciou, na čo som mal podľa ich vlastného predvolania nárok, policajti mi nabehli do bytu nahlas hovoriac, že vidia, ako mi je zle a že vlastne potrebujem od nich pomoc, a takto hovoriac ma polonahého v trenírkach násilne odviedli na Policajnú stanicu vysvetľovať falošné primitívne obvinenia! Takýmto policajtom to stále prechádza, zobudili ma ráno, vtrhli mi do bytu, odvliekli ma na policajnú stanicu a ešte mávali na stanici pokutami za nenosenie rúška! Medzitým z ich úst sa na mňa valili vyhrážky, nadávky a zastrašovanie ak nepodpíšem alebo neurobím čo oni chcú! Po predchádzajúcej skúsenosti viem, že to nie sú len také plané reči. Policajná stanica v Trenčíne je ako väzenie s agresívnymi gorilami, a myslím si, že ľudia sú akoby opití následkom nosenia rúška. (intoxikácia CO2 a následné prekyslenie organizmu) Nakoľko sú takí takmer všetci, neuvedomujú si celkom svoje konanie. Cit. o CO2 unilabs.sk: "Pri vyšších koncentráciách vedie k vzostupu dychovej frekvencie, dysrytmiám a poruche vedomia." https://www.unilabs.sk/casopis-invitro/otrava-oxidom-uholnatym-oxidom-uhlicitym Obávam sa, že ľudia, ktorí v práci dlhodobo nosia rúško sú obeťami masovej psychózy a trpia poruchami vedomia následkom vdychovania toxických hladín CO2. Viac tu, hladiny CO2 sú minimálne 5x vyššie ako určuje technická norma - viac tu

- - -

Kedy na Slovensku policajská mafia dodržiavala zákon? Súčasná situácia je iba vyvrcholenie neprávosti a špiny u tých, ktorí by nás mali chrániť. Ale Polícia je špinavá mafia, ktorá neváha klamať a podvádzať. 6x ma vyhodili z vodičáku, odvolal som sa, nahrával som ich aj inštruktora, ale policajti si vymysleli ďalšie klamstvá a našli si falošných svedkov! Dokedy mám toto všetko ešte od nich trpieť? Mám snáď ešte toto sponzorovať z daní, pokút a poplatkov?

Minule, čo ma násilne odviekla z bytu pre zmenu Mestká polícia, som sa práve chystal na zaplatené školenie, títo primitívi nechápu, že niekedy skrátka s nimi ísť nemôžete, kedy oni písknu! Odvliekli ma z bytu a nedávno to urobili zas! Dokedy mám od chorých intoxikovaných ľudí a od násilníckych agresívnych zločincov, ktorí ešte nosia na sebe nápis Polícia (alebo sa tvária, že sú nejaký oficiálny úrad) trpieť násilie, vyhrážky, škodu, oberanie o čas a tým pádom aj stratu peňazí? Je isté, že za to musia pykať a škody a zlo čo narobili budú musieť vyrovnať a zaplatiť!

- - -

Exekútor sa mi listom vyhráža, že ak mu nezaplatím, nechá ma predviesť policajným zborom, rovno sa vás pýtam, čo iné, ako zabezpečiť si zbraň občanovi ostáva? Ak by každý človek nosil pri sebe zbraň, jednanie policajtov a kadejakých exxxekútorov by zrejme nebolo tak hrubo agresívne a vyhli by sme sa mnohým konfliktom:

V USA sa stáva, že ozbrojení ľudia s útočnými puškami chránia demonštrantov pred policajtami! (ale do Slovákov išli s vodnými delami)

Záber z pokojnej demonštrácie v USA - Viac tu: https://www.biblik.sk/news/kto-nas-v-pripade-utoku-utecencov-ochrani/

Je čas, aby sa ľudia vedeli pred mafiánskymi zločincami brániť! Najmocnejšie a najvyspelejšie štáty sveta USA a Švajčiarsko sú plné ľudí schopných sa brániť! Odkiaľ si chcú Slováci brať príklad?

_________________________________________________________________

 

Táto exekúcia EX411/2014 je neoprávnená, rovnako ako doteraz VŠETKY násilné predvedenia Políciou a takisto je chrapúnstvo a svinstvo, že ma pripravili o vodičák. Polícia mi dlží obrovské množstvo peňazí! Niekto za netriezvych príslušníkov Polície a za ich zlé a falošné rozhodnutia musí byť zodpovedný! Len za vodičák mi vyrobili straty vo výške cca 1.200 €! (podľa ich matematiky vrátane úrokov z omeškania mi vyrobili straty cca 2.400 € - 2.500€)

A za stratený čas, za spôsobený stres a škodu kedy sa násilne na mne predvádzali žiadam od Polície odškodné 250.000 €! Je tu niekto, kto by sa zaoberal mojou pravotou? Lebo odvolať sa na úrad, ktorý raz urobil neprávosť, podľa mojich skúsenosti znamená ďalšiu neprávosť. V prípade napr. vodičského oprávnenia na úplne jasné pochybenie zo strany príslušníkov polície sa namiesto vyvedenia zodpovednosti voči nim, si ešte našli falošných svedkov, ktorí svečili nové skutočnosti neuvedené v protokole o skúške - v skratke, mojim tvrdením, že ma neprávom vyhodili za prekročenie plnej čiary, ktorá bola v skutočnosti prerušovaná sa nikto nezaoberal, našli si svedka, že vraj som nevyhodil ani smerovku - a stovky eur za kurz a odškodné za stratený čas mi kto zaplatí? Môžete to tiež preveriť a žiadam vás, aby ste mi okrem odškodného spolu vo výške 252.500 € vydali aj vodičské oprávnenie. Ak by ho niekedy nejaký policajt chcel, môžem podobne ako to robia oni pod hrozbou sily a vyhrážok žiadať, aby mi vodičské oprávnenie okamžite na mieste vydal? Nemôžete čakať, ak ustavične budete klamať, robiť neprávosť a porušujete základné práva ľudí, že budeme stále dodržiavať zákony! Vláda+Polícia+Exekútori=MAFIA! A proti mafii musíme bojovať a poraziť ich! Dokedy ich chcú občania platiť za to, že nám pľujú do tváre, klamú a podvádzajú a ešte sa nám aj vyhrážajú?

Nejaký exekútor sa mi vyhráža, že na mňa pošle Políciu.  Má pred menom neprávom JUDr. Andrea Nemčíková, vraj doktorka práva a vyhráža sa! Pošlite prosím k nej tých policajtov a nech splatí do centu aj s úrokmi z omeškania všetky peniaze, ktoré mi doteraz neprávom strhla!

Vážená prokuratúra, žiadam vás o zrušenie exekúcie EX411/2014, o preverenie posledného (8.4.2021) a aj tohto odvlečenia policajtami a o vznesenie obvinenia voči kuriérskej službe IN-TIME, ktorá na mňa podala oznámenie-krivé obvinenie, na základe ktorého ma zarúškovaní Policajti násilím odvliekli z bytu. Žiadam o vznesenie obvinenia voči príslušníkom Polície za neoprávnený vstup do bytu dňa 8.4.2021. Žiadam o vydanie vodičského preukazu, ktorý mi očividnými podvodmi odmietli vydať a o celkové oškodné vo výške 252.500 € vrátane úrokov z omeškania za dlhoročné svinstvá, ktoré príslušníci Polície páchali, spolu 505.000 €! Ďakujem.

Násilie od fašistickej satanistickej mafie (vláda, polícia, exekútori) viac nemienim trpieť a za vzniknuté škody budú platiť - podľa svojho práva - aj s úrokmi.

Ďakujem.

 

Miroslav Raninec, Biblik.sk, 1.7.2021, Trenčín

www.biblik.sk

www.biblik.sk/clanky

 

 

- mail odoslaný na prokuratúru štvrtok 1.7.2021 16:33 na email:

podatelna.optnZAVINÁČgenpro.gov.sk