Dr. MARTIN BLANK: DOBA JEDOVÁ 7 ELEKTROSMOG (Kľúčové citáty z knihy Dr. Martin Blank) (+Poznámka Biblik: KOMENTÁR FYZIKA O TZV. NEOIONIZUJÚCOM ŽIARENÍ - DÔLEŽITÉ

16.04.2024 10:37

biblik.sk/clanky

Dr. MARTIN BLANK: DOBA JEDOVÁ 7 ELEKTROSMOG (Kľúčové citáty z knihy Dr. Martin Blank)

Dr. MARTIN BLANK - DOBA JEDOVÁ 7 ELEKTROSMOG:

"Môže neionizujúce žiarenie vyvolať ochorenie či inú ujmu na ľudskom zdraví? Pri čítaní tejto knihy zistíte, že veda už na túto otázku odpovedala jasne a kladne." (str. 36)

"Niektorí vedci sa pôvodne domnievali, že EM žiarenie môže človeka ohroziť len pri intenzite, ktoré môže ohrievať tkanivá. Túto teóriu, o ktorej sa často hovorí ako o termálnom kritériu, sa už podarilo bezo zbytku spochybniť na základe výsledkov mnohých štúdií. Tie preukazujú, že biologické účinky je možné pozorovať už pri intenzitách omnoho nižších, než ktoré môžu vyvolať akýkoľvek termálny účinok." (str 91.)

"Biologické vedy jasne ukazujú, že všetky frekvencie EM polí - vrátane neionizujúceho žiarenia emitovaného mobilnými telefónmi, laptopmi, tabletmi a Wi-Fi anténami v nich - môžu na DNA pôsobiť a poškodzovať ju. Poškodenie DNA môže viesť k bunkovej smrti alebo mutácii, ktorá bezprostredne vedie k vážnemu ochoreniu, i k rakovine." (str. 60)

"Početné štúdie napríklad dokazujú, že v dôsledku expozície EM poľu dochádza k poškodzovaniu a mutáciám v DNA - teda v genetickom materiáli, ktorým sme vymedzení ako jednotlivci i ako druh. Usudzuje sa, že mutácie v DNA predstavujú počiatočné štádium rakoviny. Práve spojitosť rakoviny s expozíciou EM poliam viedla vedcov k vzeseniu požiadaviek na prehodnotenie súčasne platných bezpečnostných noriem. K poškodzovaniu DNA dochádza už pri pôsobení takého EM poľa, ktorému sme vystavení pri bežnom používaní mobilného telefónu." (str.13)

"Stále presvedčivejšie a neustále sa množiace dôkazy súvislosť medzi expozíciou EM polí a rozvojom nádorových ochorení jasne preukazujú."

"Biologické účinky je možné pozorovať už pri intenzite oveľa nižšej, než ktoré môžu vyvolať akýkoľvek termálny účinok." citáty z knihy Dr. Martin Blank, kniha DOBA JEDOVÁ 7 - ELEKTROSMOG:

https://www.biblik.sk/doba-jedova-7-elektrosmog/

Dr. MARTIN BLANK: ZÚČASTŇUJETE SA NELEGÁLNEHO EXPERIMENTU:

pozrn. red.: Kniha Dr. Martina Blanka je plná štúdií, výskumov a faktov. Mnohé výskumy, ktoré preukázali obrovskú škodlivosť EM polí sa pôvodne zameriavali na úplne iné veci, vedcov však diskreditovali, útočili na nich a pripravili ich o granty. Úlohou vedcov a uvedomelých občanov je vytvoriť normy a navrhnúť riešenia. Súčasná situácia EM polí je katastrofálna, nastavená tak, aby ľudia umierali.
Takisto je namieste rozvoj gramotnosti, deti by sa mali v škole učiť, že mobil si nesmú dávať k hlave! (platí to aj pre dospelých) Školy a škôlky by mali byť bez vysielačov, ale dnes sú malé stožiare hneď vedľa škôlky a BTSky rovno po strechách škôl! Na hromadných podujatiach, MHD a v škole by nemali byť aktívne počas spoločného sedenia ani Wi-Fi ani mobily! Takisto by mal byť mobil vypnutý počas jazdy autom (zvýšené riziko vyžarovania v dôsledku častého prepájania na rôzne zákl. stanice, takisto i riziká odrazov od kovových častí automobilu, vlaku, okenných kovových resp. pokovovaných fólií - zvlášť v MHD by nikdy nemali byť kovové fólie!!!)

Také veci ako bluetooth v autách by mali byť zakázané! Ťažko je možné uchovať si zdravie, pokiaľ je človek 24 hodín denne bombardovaný vysokofrekvenčnými paprskami z blízkych zdrojov (mobily, Wi-Fi, bluetooth zariadenia, bluetooth slúchadlá a nakoniec - extrémne silné mobilné stanice pri cestách a po strechách budov, s ktorými budeme musieť niečo robiť a aj zapáliť ich je riešenie! (viď. čl. Angličania zapaľujú mobilné stanice tu, zapálenie, či zničenie mobilnej zákl. stanice v blízkosti obydlí je pri súčasnej situácii možné považovať za akt sebaobrany uvedomelých občanov)

Je namieste, aby sa ľudia začali v oblasti účinkov EM žiarenia vzdelávať, pretože riešenie následkov a liečba fyz. a psych. ochorení súvisiacich s elektromagnetickými poliami nás vychádza ako spoločnosť draho a to nemyslím len finančne. Máme obrovské možnosti, čo môžeme zlepšiť, ale potrebujeme na to vzdelaných a tvorivých ľudí. Vysielače a bezdr. zariadenia sa viac nebudú rozširovať, ale redukovať na nevyhnutné minimum a časom nájdeme oveľa bezpečnejšie prostriedky komunikácie. Základom je minimalizovať vystavenie obyvateľstva elektrosmogu a každá kvapka má význam, napr. vypnutie Wi-Fi a mobilu na noc (mobily a tablety v letovom režime s vypnutými Wi-Fi a bluetooth podľa našich meraní merateľne nevyžarujú) máme však subj. isté podozrenie na nejaké iné typy nebezpečných žiarení, možno z obrazoviek - t.j. súčasné bezdrôtové zariadenia nemôžeme prehlásiť za bezpečné - jednak kôli možnostiam merania (do 8GHz) a jednak kôli bežne používanej techn. displejov (LED diódy) a obrazovky môžu ovplyvňovať svojim žiarením myšlienky a správanie, nepochybne LED a dokonca i nami testované OLED monitory preukázateľne ovplyvňujú spánkový režim. Treba to brať na vedomie, aspoň 2-3 hodiny pred uložením sa na spánok vyhnúť sa používaniu TV, mobilu, PC, tabletu...

Poznámka Biblik: KOMENTÁR FYZIKA O TZV. NEOIONIZUJÚCOM ŽIARENÍ - DÔLEŽITÉ:
Na ionizovanie materiálu potrebuješ nejakú frekvenciu žiarenia, čo vysoké frekvencie spĺňajú, ale nízke frekvencie ich spĺňajú s určitou pravdepodobnosťou pomocou tunelového javu (potrebnú energiu si môžu prepožičať). Žiarivý výkon je rôzny v rôznych smeroch a v rôznych vzdialenostiach (dôležité sú násobky vlnovej dĺžky) a ešte sú tu rôzne odrazy a konštruktívne interferencie. Okrem toho chemické reakcie prebiehajú pri rôznych teplotách rôzne a žiarenie ovplyvňuje pravdepodobnosti, či sa daná reakcia uskutoční alebo nie (natočenie molekúl, vzdialenosti, energetický stav (vibrácie, rezonancie)). Takže napísať, že EM žiarenie vôbec neovplyvňuje človeka zlým smerom je zavádzajúce.

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/nebezpecenstva-elektromagnetickeho-ziarenia-a-radiova-technologia-ako-mozny-sposob-manazovania-koronavirusu/

"Na ionizovanie materiálu potrebuješ nejakú frekvenciu žiarenia, čo vysoké frekvencie spĺňajú, ale nízke frekvencie ich spĺňajú s určitou pravdepodobnosťou pomocou tunelového javu (potrebnú energiu si môžu prepožičať). Žiarivý výkon je rôzny v rôznych smeroch a v rôznych vzdialenostiach (dôležité sú násobky vlnovej dĺžky) a ešte sú tu rôzne odrazy a konštruktívne interferencie. Okrem toho chemické reakcie prebiehajú pri rôznych teplotách rôzne a žiarenie ovplyvňuje pravdepodobnosti, či sa daná reakcia uskutoční alebo nie (natočenie molekúl, vzdialenosti, energetický stav (vibrácie, rezonancie)). Takže napísať, že EM žiarenie vôbec neovplyvňuje človeka zlým smerom je zavádzajúce."

Súvisiace články / related articles:

MOBIL JE NEBEZPEČNÝ - MOBILY BY SA MALI DRŽAŤ VŽDY ČO NAJĎALEJ OD HLAVY:
https://www.biblik.sk/news/mobil-je-nebezpecny/
FORMER MICROSOFT CANADA PRESIDENT FRANK CLEGG ON 5G WIRELESS TECH AND SAFETY / BÝVALÝ RIADITEĽ KANADSKÉHO MICROSOFTU FRANK CLEGG: SOM PRESVEDČENÝ, ŽE SÚČASNÁ BEZDRÔTOVÁ TECHNOLÓGIA NIE JE BEZPEČNÁ (SK, ENG, LATVIAN)
https://www.biblik.sk/news/former-microsoft-canada-president-frank-clegg-on-5g-wireless-tech-and-safety/
ELITNÝ BRITSKÝ VEDEC A JEHO VAROVANIE: AK DÁ NIEKTO Wi-Fi DO ŠKOLY, MAL BY BYŤ ZAVRETÝ NA DOŽIVOTIE (krátke video) / ROYAL NAVY EXPERT WARNING: ANYONE WHO PUTS Wi-Fi INTO A SCHOOL SHOULD BE LOCKED UP FOR THE REST OF HIS LIFE (short video) (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/elitny-britsky-vedec-a-jeho-varovanie-ak-da-niekto-wi-fi-do-skoly-mal-by-byt-zavrety-na-dozivotie-royal-navy-expert-warning-anyone-who-puts-wi-fi-into-a-school-should-be-locked-for-rest-of-his-life/
Dr. THOMAS COWAN: VÍRUSY NIE SÚ PRÍČINOU NIČOHO. NOVÉ CHOROBY SÚVISIA S NOVÝM EM POĽOM / Dr. THOMAS COWAN: VIRUSES ARE NOT CAUSE OF ANYTHING. DISEASES ARE POISONINGS. NEW DISEASES ARE CAUSED BY NEW EM FIELDS. EM FIELDS ARE POISON FOR MOST HUMAN (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/dr-thomas-cowan-virusy-nie-su-pricinoiu-nicoho-nove-choroby-suvisia-s-novym-em-polom/
prof. HENRY LAI: DNA DAMAGE CAUSED BY "NON-IONIZING" EM RADIATION / prof. HENRY LAI: POŠKODENIE DNA ELEKTROMAGNETICKÝM ŽIARENÍM
https://www.biblik.sk/news/prof-henry-lai-dna-damage-caused-by-non-ionizing-em-radiation-prof-henry-lai-poskodenie-dna-elektromagnetickym-ziarenim/

 

biblik.sk/clanky

Prosíme vás o podporu, napríklad i kúpou kníh a tovaru na Biblik.sk alebo priamo príspevkami na účet:
SK8583300000002101425963
ĎAKUJEME. Biblik.sk

Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!