ANGLIČANIA ZAPAĽUJÚ MOBILNÉ VYSIELAČE / IN THE UK CELL TOWERS ARE BEING SET ON FIRE (SK, ENG)

08.05.2020 12:53

dsl.sk

"Problém s útokmi na základňové stanice mobilných operátorov vo Veľkej Británii často súvisiacimi s teóriami spájajúcimi epidémiu nového koronavírusu a nasadzovanie mobilných 5G sietí dosiahol za niečo viac ako mesiac obrovské rozmery a zapálených malo byť už 77 základňových staníc."

"Niektoré teórie napríklad dokonca vysvetľujú fyzicky prítomný vírus v infikovaných tým, že ho produkujú bunky po toxickom pôsobení elektromagnetického žiarenia 5G sietí."
 
Poznámka Biblik: mobilné vysielače aj keď nie sú 5G a žiarenie bezdrôtových zariadení (mobily, Wi-Fi a pod.) podľa mňa jednoznačne súvisí s poškodením fyzického aj psychického zdravia, negatívne vplýva na imunitu a ovplyvňuje tok myšlienok. Bežne si stačí všímať, že prakticky každému človeku sa mení reč, ak dlhšie telefonuje z mobilu. Stačí byť bdelý a všímať si veci okolo seba. Video experta, ktorý sa k rizikám EM žiarenia vyjadril nájdete tu
Súčasné rozmiestnenie väčšiny vysielačov uprostred sídlisk a v blízkosti škôl, domov a obytných budov považujem za zdravie a život ohrozujúce! Vyzerá to, že operátori si postavia stanice kde oni chcú, nech sa nečudujú, ak im to ľudia, ktorým to ubližuje zničia alebo zapália. 5G je poslednou kvapkou v pohári trpezlivosti. Angličania sú trpezliví ľudia, jednoducho čo je moc je moc a ak neexistuje iná možnosť, treba sa brániť aj takto. Podstatné je, aby človek sebe ani druhému neublížil.
Milujem Angličanov a prajem im veľa úspechov v ich protifašistickom odboji.
Good luck brothers! Be with God and God be with you!
-   -   -
ENGLISH: according to slovak IT server dsl.sk, in the United Kingdom many cell stations were burning! The people are afraid that 5G may harm their health. And probably they cannot wait, they don't want to waste time with some petitions, they must act quickly... At least 77 cell towers were set alight within probably one month and few days:  https://www.dsl.sk/article.php?article=23812
 
We at Biblik.sk consider the location of cell stations near houses as a serious threat to human health. Locations of many cell stations near people, schools, bureaus etc. is evidence of a serious crime. The same crime are strong Wi-Fi sources in buses, trains, museums, etc. Radio technology represents a serious danger for human health, but the business doesn't take care! Higher frequencies means higher probability to cause physical damage (quantum tunneling). So, the non-ionized radiation may cause with some probability physical damage as ionized. For example 2,4GHz Wi-Fi means 2,4 billion (2,4x10/9) oscillations per second! And 5G technology may go up to 60GHz because of new devices and higher speeds. This will require soon to create small stations basically everywhere, probably 1 station / every 10 meters! According to David Icke at London Real, 60GHz causes physical problems with breathing. (Coronavirus allegedly causes problems with breathing too. More 5G and more cell radiation could cause pandemy)
Cell phone radiation dangers explained by electric engineer Eric Dollard here ↓ video english: