17. MAREC: VÝROČIE UMUČENIA JÁNOŠÍKA I ZLOČINECKEJ OPERÁCIE NATO V JUHOSLÁVII. 17. MAREC - DEŇ VÝROČIA ZLOČINOV SATANISTICKÝCH ELÍT

17.03.2023 13:23

17. MAREC: VÝROČIE UMUČENIA JÁNOŠÍKA I ZLOČINECKEJ OPERÁCIE NATO V JUHOSLÁVII. 17. MAREC - DEŇ VÝROČIA ZLOČINOV SATANISTICKÝCH ELÍT

 

17. marca 1713 pochybný súd mučil a dal ihneď popraviť národného hrdinu Juraja Jánošíka. Jánošík nikoho nezabil a ľudia sa za neho modlili, pretože pre ľud bol nádejou.

Útlak obyčajných ľudí pánmi bol neznesiteľný, zachádzal do najhoršej tyranie a otrokárstva, kedy nafúknuté ego niektorých pánov zaobchádzalo s ľuďmi horšie ako so zvieratami! Preto boli rôzne povstania (Rákocziho, Tökölyho, Dóžovo) a vlastne aj Jánošíkovo... Tých, ktorých páni chytili, mučili a týrali (napríklad Juraja Dóžu upálili na žeravom tróne a spoluväzňov nútili, aby mu zubami za živa trhali mäso)

Jánošíka 17. marca 1713 popri zločinnom súdnom procese páni ťažko mučili a bol potom v takom stave, že sa obávali, že by sa ani nedožil rána, tak ho ihneď zavesili za ľavé rebro na hák, kde údajne zomieral až tri dni. (napriek ťažkému mučeniu Juraj Jánošík neudal ani jedného živého kamaráta, tyranom diktoval len mená mŕtvych) Juraj Jánošík (1688-1713) je slovenský národný hrdina, Slováci by si ho mali pripomínať. Jánošík veru určite nebol nejaký obyčajný zbojník! Motivácia k postrachu pánov nebola za účelom vlastného obohatenia ani z čisto sebeckých pohnútok, ako to býva u obyčajných zlodejov. Motívom mnohých povstaní a nepochyne aj jánošíkovcov bolo postaviť mantinely bezbrehej tyranii a krutovláde vtedajších pánov. (napríklad, do Francúzska v čase jakobínskeho teroru mohlo byť inkarnovaných mnoho tyranov, s ktorými jakobíni zaobchádzali tak isto ako mnohí páni so svojimi poddanými, iba t.č. zrazu prišlo aj na pánov... Pochybné súdy, tyrania i mučenie dostihli zrazu pánov vo veľkom! Aj v tomto možno vidieť určitú zákonitosť. Dnes sa však tyrani dočkajú odplaty veľmi rýchlo!

 

Poprava zavesením na hák

Starší ľudia pri spôsobe popravy zavesením na železný hák za rebro zomrierali v priebehu dňa, mladší a silnejší zomierali dlho, niektorí a zrejme aj Jánošík i niekoľko dní. Aj z takýchto súdov a trestov jasne vidieť vládu temných síl, ktoré sa živia vyžarovaním krvi a utrpenia (tzv. gawach, viac informácií v knihe RUŽA SVETA)

Istá vec je, že takéto tresty, verejné popravy a mučenia nikdy nemali odstrašujúci účinok, skôr naopak, ešte viac podnecovali na odpor proti vtedajším "pánom", ktorých úroveň bola na úrovni bláznov posadnutých mocou a démonmi, ktorí ich nútili do takýchto sadistických satanistických špinavostí.

17. marec by sa mohol nazvať dňom výročia zločinov satanistických elít.

 

TIP NA KNIHU o JURAJOVI JÁNOŠÍKOVI:

Ján Hrušovský - Jánošík

 

Súvisiace články:

Vladimír Sklenka: Slovensko je asi jediná krajina, kde je národný hrdina Juraj Jánošík „psancom“

https://www.bystricoviny.sk/blog/vladimir-sklenka-slovensko-je-asi-jedina-krajina-kde-je-narodny-hrdina-juraj-janosik-psancom/

 

Juraj Jánošík
( * krstený 25.1.1688 ~ 17.3.1713 † )

https://jurojanosik.com/pages/Janosik/faktyJJ.htm

-   -   -

"Slovensko, 17. marec 2023 (AM) – Dňa 24. marca 1999 sa začala operácia Spojenecká sila, čiže bombardovanie Juhoslávie NATO-m, prvýkrát v dejinách bez sankcií BR OSN (do 10. 6. 1999 vyše 35 tisíc bojových letov, 2300 leteckých útokov na 995 objektov)."

https://www.armadnymagazin.sk/2023/03/17/memento-24-rokov-po-bombardovani-byvalej-juhoslavie/

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!