24. VÝROČIE BOMARDOVANIA JUHOSLÁVIE. CIGÁŇ DZURINDA OBŽALOVANÝ ZO SPOLÚČASTI NA MASOVOM VYVRAŽĎOVANÍ / On This Day in 1999, NATO bombs Yugoslavia (SK, ENG)

24.03.2023 16:23

"Zločinecký útočný pakt NATO presne pred 24 rokmi napadol Juhosláviu. Dosiaľ za to nikto nebol potrestaný
Je to práve 24 rokov od dňa, keď sa vojská severoatlantickej teroristickej organizácie NATO dopustili zločinnej agresie voči Juhoslávii, suverénnemu členskému štátu OSN. Je to príležitosť pripomenúť si okolnosti, obete a vinníkov tohto barbarského činu" Viac tu: https://www.hlavnespravy.sk/zlocinecky-utocny-pakt-nato-presne-pred-24-rokmi-napadol-juhoslaviu-dosial-za-to-nikto-nebol-potrestany/3087402

TOP KOMENTY / TOP COMMENTS: "jedným z iniciátorov bombardovania Juhoslávie bol Joe Biden / one of the initiators of bombing Yugoslavia was Joe Biden

"Pevne verím, že bolesti, ktoré títo fašisti spôsobili, sa im jedného dňa vráti aj s omeškanými úrokmi."
 
"Dzurinda a členovia vtedajšej vlády protiústavne rozhodli o prelete, pretože to mal schváliť aj parlament, do ktorého to nepredložili. Potom sa odpratali aj s Miklošom na Ukrajinu, kde radili, ako odovzdať strategické podniky zahraničným korporáciám. Po "osvietení" sa vrátili späť na Slovensko, sú ozdobou mediálnych relácií a chystajú sa v politike znovu mútiť vodu. Hrdinovia ....."
 
"Počas operácie bolo vykonaných 2300 leteckých náletov na 995 objektov v celom Srbsku, 1150 bojových lietadiel vystrelilo takmer 420.000 projektilov s celkovou váhou 22.000 ton. NATO útočilo na JZR z lodí na Jadrane a zo štyroch leteckých základní v Taliansku. Pri niektorých operáciách nasadilo aj strategické bombardéry, ktoré štartovali zo základní v západnej Európe a USA. Srbskej armáde sa počas vojny podarilo zostreliť dve lietadlá, stroj typu F16 a americké supermoderné "neviditeľné" lietadlo F-117 Nighthawk, ako aj zajať troch vojakov NATO. Akciu nazvala vtedajšia juhoslovanská vláda agresiou. Počas bombardovania miest a dedín zahynulo podľa srbských zdrojov najmenej 2500 civilistov, z toho 89 detí. Zranenia utrpelo viac ako 12.500 ľudí. Najviac vojakov Aliancie sa na akcii zúčastnilo z členských krajín Nemecka, Francúzska, Talianska a USA. USA spáchal najviac vojnových zločinov na svete a počas 23 rokov zabili, alebo spôsobili smrť približne 11 miliónom ľudí a túto politiku USA dnes zastupuje a obhajuje pán Valášek z Progresívneho Slovenska. (Irak, Lýbia, Síria, Vietnam, Juhoslávia a dnes aj Ukrajina)"
 
Mikuláš Dzurinda - Balkánsky vrah
Ex-slovak prime Minister, gypsy Mikulas Dzurinda, allowed bombing Yugoslavia by opening slovak air-space to NATO bombers. Mikulas Dzurinda - just another gypsy with bloody hands:

Mikuláš Dzurinda - ďalší cigáň s rukami od krvi

Poznámka Biblik / Note Biblik: Keď má cigáň pri sebe nôž, stáva sa, že zapichne človeka, keď cigáň dostal kreslo vo vláde, neváhal spáchať masovú vraždu. / Gypsy with a knife may kill a man, gypsy with a prime's minister chair didn't hesitate to commit mass murder.

 

Slovensko už zažilo cigáňa a vraha Dzurindu, chazarskú Turkyňu Čaputovú, teda mali sme už vo vedení štátu aj fľandru, aj cigáňa a nakoniec aj  blázna ! Spoluúčasť na úmrtiach a poškodovaní zdravia sú aj takéto výzvy na očkovanie, čo je vlastne moderný spôsob nájazdov a vedenia vojny, v ktorej sa mrzačia, lynčujú a zabíjajú ľudia:

Bude stáť na čele Slovenska konečne normálny človek? Závisí to aj od vnútorného stavu voličov. Mnohí Slováci a takisto aj mnoho ľudí na západe sa topí v nerestiach a pravidelne popíjajú alkohol, dnes má máloktorý užívateľ návykových látok v poriadku mozog. Bez silného duchovného smerovania nerozpoznajú včas riziká (rúška, testy, vakcíny) ani nevedia rozlíšiť dobro od zla. Bezbožníkov je ľahké zmanipulovať a oklamať, pretože sami vnútorne žijú v lži a svinstve, to isté potom dostávajú navonok v podobe politikov a nariadení. Nie je to myseľ, ktorá je schopná rozlíšiť pravdu od klamstva a dobro od zla, ale Boží Duch - Duch Pána Ježiša Krista, Ktorý JE! Bez Neho neexistuje nič reálne, nič skutočné, žiadny východiskový bod, žiadne hranice ani žiadna norma! Potom je ľahké manipulovať s človekom, ktorý nemá žiadny stred a je možné tak získať ľudí pre čokoľvek.

Vzťah s Pánom Ježišom Kristom si netreba mýliť s mainstreamovým náboženstvom - ide o osobný vzťah, v ktorom sa nevyžaduje chodenie do kostola ani žiadne pojedanie pochybných katolíkmi napečených oplátok, do ktorých sa môže miešať kadečo, resp. i určitými postupmi vkladať určitý program. Ak pojedate jedlo od niekoho iného, mali by ste mu plne dôverovať! Duchovní majstri obvykle nejedia jedlo pripravené cudzími ľuďmi, niektorí pokladajú za veľmi dôležité, aby si človek varil sám - napr. Roy Littlesun.

-    -    -
 

Podobne ako Mikloša a Dzurindu volili zmanipulovaní ľudia fľandru a týchto zločincov:

So-called Slovak government - puppets in hands of satanic elities:
 
 
ENGLISH:
On This Day in 1999, NATO bombs Yugoslavia:
 
Súvisiace články / related articles:
ZAUJÍMAVOSTI O SYMBOLE V / SOMETHING INTERESTING ABOUT THE V SYMBOL (SK, ENG)
 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!