A.N. PARAMONOV: BEZZÁKONNOSŤ, GENOCÍDU EXTRÉMIZMUS A TERORIZMUS JE POTREBA ZASTAVIŤ ALE PROPAGANDA ROBÍ ODJAKŽIVA Z OBRANCOV MIERU TERORISTOV

17.02.2023 12:21

A.N. PARAMONOV: BEZZÁKONNOSŤ, GENOCÍDU EXTRÉMIZMUS A TERORIZMUS JE POTREBA ZASTAVIŤ ALE PROPAGANDA ROBÍ ODJAKŽIVA Z OBRANCOV MIERU TERORISTOV:

https://www.youtube.com/watch?v=L_4D5OA8B0U

Poznámka Biblik: Čo robili z Miloševiča, z Kaddáfího, z Assada títo satansko-fašistickí vrahovia? To isté, čo sa teraz pokúšajú urobiť z Putina! Odjakživa satanisti a fašisti chceli svetovládu a privlastniť si cudzie bohatstvo! A Rusko je zem veľmi bohatá. Putin podobne ako Miloševič, Kaddáfí a Assad zasiahli na obranu svojej zeme proti sponzorovaným teroristom, ktorých financuje kolektívny západ. Ale z každého štátnika, ktorý si dovolil brániť sa, vyrába propaganda agresora a teroristu!

Sám seba označí za diablovho sluhu každý, kto verí propagande súčasného zločineckého režimu, ktorý podporuje a udržiava čo najdlhšiu vojnu proti Rusku! Ich opatrenia, zločiny a ožobračovanie takto môžu pokračovať pod zámienkou "Putin", donedávka pokračovali pod zámienkou "Covid". Satansko-fašistická chunta, ktorá okupuje Slovensko pácha genocídu na našom národe, Slováci ich musia zastaviť akýmkoľvek spôsobom!

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!