AC24.CZ: Blinken varuje před návrhem míru ve válce na Ukrajině / AC24.CZ: UKRAINAN WAR - BLINKEN WARNS AGAINST PEACE PROPOSAL (SK, CZ, ENG) +Poznámka Biblik: Pre Rusko (aj pre slovanské národy) je demilitarizácia a denacifikácia Ukrajiny otázka prežitia

21.03.2023 18:21

ac24.cz

AC24.CZ: Blinken varuje před návrhem míru ve válce na Ukrajině

AC24.CZ: UKRAINIAN WAR - BLINKEN WARNS AGAINST PEACE PROPOSAL

cz - česky - czech:

https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/blinken-varuje-pred-navrhem-miru-ve-valce-na-ukrajine/

ENGLISH:

State Secretary Antony Blinken Discusses 2022 Human Rights Report

https://www.youtube.com/watch?v=_2n7E61T7xA

TOP COMMENT: warmonger 1

Poznámka Biblik / Note Biblik: môžeme si predstaviť, že by v Mexiku po štátnom prevrate sa dostala k moci vláda, ktorá by požadovala vstup do Ruskej federácie, muníciu, zbrane a terorizovala by americkú menšinu a granátmi ostreľovala územie USA? Aká by bola odpoveď USA, ak by sa to vôbec vnejakom sne dostalo až takto ďaleko? V Mexiku by pravdepodobne po americkom bombardovaní niekoľko rokov nerástli ani kaktusy, zo štátu, ktorý by pri hraniciach pozdvihol ruku proti USA by neostalo nič!

Pre Rusko (a vlastne aj pre slovanské národy) je demilitarizácia a denacifikácia Ukrajiny otázka prežitia. Ak má byť mier vo svete, západ nesmie zbrojiť Ukrajinu ani spomínať jej členstvo v NATO. Sú to pokusy o vyvolanie svetovej vojny, podobne, ako sme videli cielené pokusy o vyvolanie úmrtí a pandémie! Usilovne sa robilo všetko preto, aby bolo čo najviac úmrtí a čo najviac chorých! Ľuďom sa dodávali vakcíny - pod zámienkou obrany proti vírusu... Vakcíny likvidujú a zabíjajú národy. Teraz vraj Západ bráni Ukrajinu a pritom robí úplne všetko preto, aby bola vojna a aby trvala čo najdlhšie! Vojnu vyvolali vraždením, terorom a genocídou na ruskom obyvateľstve a dodávaním zbraní teroristom, podobne ako tie predchádzajúce vojny - usilovne a cielene vojny Západ provokoval a financoval teror proti domácemu obyvateľstvu! Keď na obranu nakoniec musel zasiahnuť legitímny prezident alebo líder - ináč by ho zvrhlo vlastné obyvateľstvo, vojnoví štváči ho označili za agresora! Od vojny v Juhoslávii je dobre známy tento scénár - keď Miloševič bránil genocídu na Srboch, propaganda začala hovoriť o etnických čistkách podobne, ako dnes propaganda nazýva Špeciálnu vojenskú operáciu agresiou!

Každá dodávka zbraní pre Ukrajinu môže ohroziť život na Zemi, ale satanistom to nevadí! Cieľom je opäť vyvolať vo svete chaos, z ktorého chcú nastoliť Nový svetový poriadok, jednu menu a jedného vodcu - diabla!

Štátny prevrat, vyzbrojovanie Ukrajiny, dodávanie zbraní a spomínanie členstva Ukrajiny v NATO sú hrozbou pre svetový mier, a tí, ktorí tieto veci podporujú, sú vojnoví zločinci. Vojnu vyvolali tí, ktorí postavili teroristov na Ukrajine, ktorí týrali a vraždili ruské obyvateľstvo a delostreleckými granátmi ostreľovali ruské územie! Dodnes týmto vrahom dodáva západ a jeho spojenci zbrane, lebo od začiatku chceli túto vojnu a mier im nevyhovuje!

/ Let's imagine reaction of the U.S., when for example in Mexico after a coup d'etat some pro-russian government would require to be a part of The Russian Federation. Some terrorists would shooting and bombing by artillery grenades american citizens in the USA. How would the U.S. react? Before the Ukrainian war terrorists murdered over 14.000 people and over 2.000 artillery grenades were fired to Russian ground! This is another made in USA war like Yugoslavia, Iraq, Syria, Afghanistan, Lybia and many more! The same scenario: manage terrorist forces, killing and terrorising citizens and when a legitimate leader tries to defend his own state - they will said: ethnic cleansing or agression! Same tactics, but now almost nobody believes their theories and propaganda!

 

Súvisiace články / related articles - veľmi zaujímavý dokument - very interesting documentary:

UKRAJINA: MASKY REVOLÚCIE (DOKUMENT / DOCUMENTARY UKRAINE - MASKS OF REVOLUTION (SK, ENG, FRENCH)
https://www.biblik.sk/news/ukrajina-masky-revolucie-dokument-documentary-ukraine-masks-of-revolution-fr-sk-subs/

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!