AC24.CZ: ČÍNA NASADILA TANKY NA OCHRANU BÁNK PRED ROZZÚRENÝMI OBČANMI / Tanks appeared on the streets of the Chinese province of Henan. The media write that they protect banks from angry depositors. Money in the accounts of citizens is frozen (SK, CZ, ENG

21.07.2022 11:44

ac24.cz

"Čínská vláda nasadila tanky, aby zabránila rozčarovaným obyvatelům vybírat své úspory z bank, které se potýkají s krizí." Viac tu:

https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/cina-nasadila-tanky-na-ochranu-bank-pred-rozzurenymi-obcany/#commentwrapper

TOP KOMENT:

"Jakmile se objevil Kovid, a začalo se mluvit o lockdownech, tak mě hned v první minutě napadlo, že toto je skutečný cíl té blamáže, které jsem nikdy nevěřil. A až přijdou tyto měnové pády z USA do Evropy (což bude nejspíš ten samý den), tak se vsadím, že tady, jako na potvoru, bude nejvíc řádit opičí virus allias pásový opar vyvolaný poruchou Imunitního Systému očkováním proti Kovidu."

 

ENGLISH:

Tanks Appeared On The Streets Of The Chinese Province Of Henan || July 20, 2022

https://www.youtube.com/watch?v=SlpC5OC0q_A&ab_channel=OPInfo

"Tanks Appeared On The Streets Of The Chinese Province Of Henan || July 20, 2022. At night, tanks appeared on the streets of the Chinese province of Henan. The media write that they protect banks from angry depositors. Money in the accounts of citizens is frozen and not returned under the pretext that it is now an investment. In recent weeks, only $7,000 of the frozen $6 billion has been returned. Bank customers demanding their money back staged China’s largest protest in years. The violent episode is the ‘tip of the iceberg’ of China’s looming banking crisis."

SOURCES:

https://www.bbc.com/news/business-62130744

https://www.cnbc.com/2022/07/11/chinese-bank-depositors-face-police-in-angry-protest.html

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

_____________________________________________________________________

 

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, navrhujem pravú ruskú červenú vlajku, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto spoločnou červenou slovanskou vlajkou je, bol a definitívne aj bude fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!*
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

 

*Ale o to, aby sme sa ich zbavili sa musíme postarať my, lebo vám garantujem, že oni sa postarajú o to, ako sa zbaviť každého slobodného človeka a pokiaľ aj teraz ostanete pasívni, život na Slovensku bude horší než smrť! Každý rozhoduje o živote a smrti: povstanie, pohyb, aktivita, akýkoľvek na úrovni prejav odporu proti fašistickému režimu=život. Pasivita, vzdávanie sa, ničnerobenie pre zmenu situácie na Slovensku=smrť.