AC24.CZ: Miliony Kanaďanů nemohou používat debetní karty kvůli „celostátnímu výpadku internetu“ / Millions Of Canadians Can't Use Debit Cards Due To "Nationwide Internet Outage" (SK, CZ, ENG)

10.07.2022 14:17

"Kanadská společnost Rogers Communications Inc. v pátek ráno oznámila rozsáhlé výpadky sítě, které postihly finanční instituce, vládní agentury, orgány činné v trestním řízení, podniky a zákazníky bezdrátových telefonů a domácího internetu." Viac tu: https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/miliony-kanadanu-nemohou-pouzivat-debetni-karty-kvuli-celostatnimu-vypadku-internetu/

Poznámka Biblik: podobné sa raz stalo v obchode, nebyť hotovosti, nedalo by sa kúpiť nič. Závislosť na elektronických systémoch je nebezpečná, napríklad, ja kartu ani nemám a nemohol som si normálne vybaviť doklady, lebo v hotovosti sa platiť nedalo:

https://www.biblik.sk/news/v-trencine-pri-vybavovani-dokladov-nemozete-platit-v-hotovosti-a-posielaju-ludi-kupovat-kolky-na-postu/

 

ENGLISH:

   Millions Of Canadians Can't Use Debit Cards Due To "Nationwide Internet Outage":
"Canada's Rogers Communications Inc. reported widespread network outages on Friday morning, affecting financial institutions, government agencies, law enforcement, businesses, and wireless phone and home internet customers." SOURCE: zerohedge.com:
https://www.zerohedge.com/markets/nationwide-internet-outage-paralyzes-canada-millions-unable-use-debit-cards

 

Biblik.sk

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, navrhujem pravú ruskú červenú vlajku, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto spoločnou červenou slovanskou vlajkou je, bol a definitívne aj bude fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!*
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

 

*Ale o to, aby sme sa ich zbavili sa musíme postarať my, lebo vám garantujem, že oni sa postarajú o to, ako sa zbaviť každého slobodného človeka a pokiaľ aj teraz ostanete pasívni, život na Slovensku bude horší než smrť! Každý rozhoduje o živote a smrti: povstanie, pohyb, aktivita, akýkoľvek na úrovni prejav odporu proti fašistickému režimu=život. Pasivita, vzdávanie sa, ničnerobenie pre zmenu situácie na Slovensku=smrť.