AC24.CZ: V MÁJI PREBEHNE MOBILIZAČNĚ CVIČENIE, OZNÁMILA ČESKÁ ARMÁDA (+Poznámka Biblik: ak človek nemá nič, čo ho tvorí človekom a to je vlastne jeho vzťah s Nebeským Otcom-Stvoriteľom, nemá nič skutočné (AKTUALIZÁCIA 20:57)

11.04.2023 19:08

ac24.cz

„Tato cvičení organizujeme v rámci Armády ČR u krajských vojenských velitelství každý rok, je opakované. Krajská vojenská velitelství se tak připravují k plnění jednoho ze svých úkolů, které mají v případě vyhlášení stavu ohrožení státu. V tomto roce po několika letech prověřujeme všechna krajská vojenská velitelství současně,“ vysvětlil pro Seznam Zprávy zástupce velitele teritoriálních sil Armády ČR Jaroslav Hrabec.
Prezident České lékařské komory (ČLK) Milan Kubek ale slova o tom, že podobná cvičení jsou běžná, zpochybnil. Zatím nevěděl ani o těch nadcházejících." Viac tu: https://www.ac24.cz/zpravy-z-domova/v-kvetnu-probehne-mobilizacni-cviceni-oznamila-armada/

AKTUALIZÁCIA: je práve 11.4.2023 20:57 l.č. - 2x Komentár fb Jindřich Rajchl - nový vyšiel iba cca pred dvoma hodinami: https://www.facebook.com/rajchl.jindrich

Poznámka Biblik: keď ich väčšina ľudí neposlala do <> s ich rúškami a testami, kedy hrozili stratou zamestnania, budú ich musieť poslať do <> teraz, keď možno budú hroziť väzením alebo zastrelením! Sú veci dôležitejšie ako zamestnanie aj dôležitejšie než rodina, zdravie a život! Nakoľko väčšina ľudí nemá vôbec žiadne skutočné hodnoty, ich úbohé zamestnanie a život otroka sú pre nich najvyššou prioritou, ktorú povýšili nad Boha a vytvorili si modlu, ktorej sa klaňajú (najčastejšie manželka, rodina, zdravie, práca a podobné veci udávajú bezbožníci ako svoje hodnoty) Je možné, že to, čo sa deje (likvidácia rodiny, likvidácia podnikov t.j. strata zamestnania a nakoniec možno aj nahnanie na smrť) sú zákonité následky života dobytka! Pretože ak človek nemá nič, čo ho tvorí človekom a to je vlastne jeho vzťah s Nebeským Otcom-Stvoriteľom, nemá nič skutočné a uctieva výtvor človeka - robia si modlu z vlastných výtvorov a preto o ne prichádzajú! Ich modly sú rúcané, ich oltáre, ktoré nastavali svojim vlastným falošným bohom sú rozborené! A oni sa tomu ešte čudujú, sami odvrhli Boha-Život, odmietli Pravdu i Cestu ktorá vedie do života - Pána Ježiša Krista! Táto svoloč si ešte dovolí Obviňovať Boha z toho, čo na seba sami vlastnou nadutosťou a zatvrdilosťou uvrhli! Bezbožníci zvyknú hovorievať "môj život", pričom v skutočnosti Boh je Duch (Jn4:24) a Jeho Duch je Život! Odmietli jediného skutočného Pána - Pána Boha a Pána Ježiša Krista a Pravda ako taká pre nich nebola autoritou, oni si za najvyššiu autoritu postavili vlastný názor! To isté len urobili tí, ktorí ich možno naženú do vojny, potom, nech v nich uvidia najprv seba!

Znak NATO: Tomuto hovori takzvaná slovenská vláda partneri a spojenci!

____________________________________________________________________________________

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!