AERONET: Obyvatelé Brna hlásili v neděli mohutnou aktivitu dopravních letadel zatemňujících oblohu pomocí chemtrails (+Poznámka Biblik)

13.05.2021 11:46

"Obyvatelé Brna hlásili v neděli mohutnou aktivitu dopravních letadel zatemňujících oblohu pomocí chemtrails, které se pomalu rozplývaly a vytvářely umělou oblačnost! Fotografie doslova vyráží dech, jak lze uměle vytvářet polozatažené počasí! Jedná se o součást globálního projektu na zatemňování oblohy nad velkými aglomeracemi rozvinutých států, které kvůli betonu, střechám, silnicím a zástavbě produkují největší ohřívání atmosféry! Utajený program před lety odtajnil bývalý šéf CIA a lidé jen nevěřícně zírají, jak jim letadla od brzkého rána práškují oblohu!" Viac tu:

https://aeronet.cz/news/obyvatele-brna-hlasili-v-nedeli-mohutnou-aktivitu-dopravnich-letadel-zatemnujicich-oblohu-pomoci-chemtrails-ktere-se-pomalu-rozplyvaly-a-vytvarely-umelou-oblacnost-fotografie-doslova-vyrazi-dech/

Poznámka Biblik: Práve chemtrails pôsobí ten skleníkový efekt, pre ktorý po posýpaní okamžite nastalo leto! (ešte je možné absorbovaním vlhkosti pomocou chemtrails vyvolať aj prudké ochladenie) Počasie na Zemi je dnes riadené diablami a vidíte, ako to vyzerá. Keď sa v prírode na úhyne a chorobách stromov prejavujú následky rozprašovania chemtrails, povedia, no veď to sú klimatické zmeny! A keď sa u ľudí začínajú prejavovať následky rozprašovania chemtrails (respiračné choroby a ďalšie), potom povedia, že veď to je nový vírus! A jediné čo na to platí, je zavrieť obchody. A ešte vraj treba chodiť oblečený tak, ako to určitlo nejaké uznesenie bláznov, podľa ktorého máte povinnosť obliekať sa ako debil do rúšok alebo sa dusiť v respirátore pod hrozbou pokuty! Ak by boli ľudia v poriadku, nikdy by na takéto veci nepristúpili! Tlačia ľudí do úplne nenormálnych a neprirodzených vecí, lebo sami sú porušení a podarilo sa im vyvolať porušenie a falošné presvedčenia aj u väčšiny ľudstva. Víťazstvo nad vlastným strachom z choroby vraj zaručí vakcína, chcú pichnúť ľuďom injekciu, aby vraj neochoreli. (je to niečo podobné, ako kopnúť niekoho do riti aby nespadol) Tí, čo tomu veria, myslia si, že nespadli preto, lebo ich niekto nakopol... Ale keď plne očkovaní ochorejú, divia sa, ako je to možné...

-   -   -

V dňoch, keď zrovna nemáme nálet, tiež prelietavajú lietadlá. Nikde však nevidíte ani jedno! Prečo? Voľným okom uvidieť lietadlo v 10-12 kilometrovej výške je problém, pretože súčasne používané letecké motory  nevytvárajú takmer žiadne kondenzačné stopy ! Tak preto v dňoch, kedy sa zrovna nesype chemtrails, nikto nevidí žiadne stopy ani žiadne lietadlá!

Podľa týchto vzorov to vôbec nevyzerá, že by sa niečo pridávalo do paliva, nakoľko lietadlá takto vypínajú a zapínajú posýpanie:

 https://www.biblik.sk/obrazky/#chemtrails-computed-spraying-png