AJ KEDY STE SLEDOVALI SPRÁVY 1.500 ROKOV NIČ BY TO NEBOLO PLATNÉ / WATCHING NEWS IS WASTE OF YOUR TIME / WATCHING NEWS IS WASTE OF YOUR TIME (SK, ENG)

22.01.2024 11:08

 "Watch therefore, that you live a glorious life, not as foolish men, but as wise men, Who take advantage of their opportunity, for these are difficult days. Wherefore do not lack wisdom, but understand what the will of God is. And do not become drunk with wine, wherein is intemperance; but be filled with the Spirit" Eph 5:15-18 Bible LAMSA

"Teda hľaďte, jako by ste sa správne chovali, nie ako nemúdri, ale jako múdri, vykupujúc si čas, lebo dni sú zlé. Preto nebuďte nerozumní, ale rozumejúci, čo je vôľa Pánova. 18 A neopíjajte sa vínom, v ktorom je prostopaš, ale buďte plnení Duchom" Ef 5:15-18 Biblia Roháček

-       -

Ľudia (obvykle veľmi povrchní) najviac sledujú správy a tvrdia, že to robia preto, aby mali prehľad. Pri bližšom pohľade na ten "prehľad" vidieť z tých správ jednu obrovskú skládku odpadu. Sledovatelia správ však chcú veriť, že to nie je len kopa odpadu, oni majú prehľad, vedia, že na tej kope tamto je stará pneumatika, hen zase kus starého vodovodu a vedľa použitá detská plienka. To je celý prehľad. Aj keby ste sledovali správy 1.500 rokov, zaoberali by ste sa tak iba zbytočným odpadom!

 

ENGLISH: WATCHING NEWS IS WASTE OF YOUR TIME

What's the benefit of watching news? Watching news is like eating a lot of garbage! At last, after years, there is a huge mountain of old garbage from all that news! But who was watching news carefully knows some details what is inside of that garbage! Is this really worth your time? You can watch news thousand years and who has the benefit from it is not you!

 
 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Please support Biblik.sk / Prosíme podporujte Biblik.sk:
Prosíme vás o Vašu podporu, napríklad i kúpou kníh a tovaru na Biblik.sk alebo priamo príspevkami na účet:
SK8583300000002101425963
ĎAKUJEME. Biblik.sk

Please support the fight for freedom, please support the antisatanic
and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA
ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!