AJ TAKTO FUNGUJE DEMOKRACIA (SNAHA VYHLADIŤ ZEM&VEK Z OBCHODNÝCH REŤAZCOV)

20.06.2018 12:10

Ak máte iný názor ako ten "správny", snažia sa vás prenasledovať, zatvárať, obmedzovať. Rozdiel oproti najtvrdšiemu Stalinizmu je vlastne iba ten, že vás rovno nezastrelia, zatiaľ...

Čo je to za spoločenské zriadenie, kde chcú za vás rozhodovať, či sa máte dať očkovať, alebo čo nemáte čítať? Pokiaľ existujú takéto snahy, je to iba kúsok k oficiálne totalitnej vláde! Ale veď to vidíme v praxi, rozhoduje kleptokracia a finančné záujmy, ktoré politické štetky ľuďom predhodia akože v najlepšom záujme občana. Celý očkovací biznis je od počiatku špinavosť a zločin na objednávku korporácií, všetky média opakujú iba "správny" názor a keď niekto povie, že mohlo by to byť aj ináč, je to konšpiračný teoretik a ešte aj terorista! Ľudí posýpajú toxickými chemikáliami z chemtrails, štát sa o to nezaujíma, hovoria, že ľudí je nadbytok a vraj aj tak sú gójovia-dobytok. Sme postupne vyvražďovaní, ešte aj obchodné reťazce nám predávajú otrávené potraviny - to nie je problém, problém je to, že kdesi v trafike blízko hypermarketu sa predáva Zem&Vek:

 
Teraz sú pokusy vyhladiť časopis, neskôr to môžu byť pokusy vyhladiť ľudí s iným ako "správnym" názorom! Uvedomujete si aké sú tieto fašistické tendencie pre spoločnosť nebezpečné?
 

Keď idem okolo trafiky, Zem&Vek si kúpim, a kúpil som si aj Zem&Vek Revue, takto mám možnosť podporovať ľudí, ktorí píšu o satanských vakcínach, otrávených potravinách, o podvodoch s liekmi, najmä o podvode s liekmi na cholesterol a mnohé iné. Tu vôbec nejde o to, že práve vy ste tak informovaní, že o týchto veciach už dávno viete. Ide o to, že mnohí to ešte nevedia, tak im dajte vedieť, kúpte Zem&Vek pre iných ľudí, darujte im ho! Úplne prvoradé je to, že podporou ZEM&VEK, INFOVOJNA, SLOBODNÝ VYSIELAČ, MSEJK, BIBLIK a iných kvalitných projektov sa zúčastňujete protifašistického odboja. Na každého by sme mohli niečo nájsť - či už amerikanizované meno zakladateľa Zem&Vek a obálky časopisu so symbolmi smrti, nebezpečný šovinizmus psychiatrov a Pakošov v Slobodnom vysielači, zavrhovanie východných náuk v MSEJK, alebo hlboké presvedčenie o karme a reinkarnácii na Biblik, ktoré mnohých kresťanov poburuje...

No verím priatelia, že všetkých nás spája túžba po slobode a spravodlivosti. Preto sa prosím vás spojme a podporujme spoločne tieto projekty. Aj keď s niektorými názormi nemusíte súhlasiť, ľudia, ktorí pre vás píšu články, prekladajú kresťanskú literatúru a vysielajú relácie to mnohí myslia úprimne a potrebujú cítiť vašu podporu.

 

Ď A K U J E M E !

 
 
 
Miroslav Raninec, Biblik.sk