AJAHN BRAMS: NEUVERITEĽNÁ MOC MYSLE

20.12.2023 13:25

AJAHN BRAMS: NEUVERITEĽNÁ MOC MYSLE
https://www.youtube.com/watch?v=v55XuX-O7DA

Poznámka Biblik: cez presný postup technikami mysli (napr. techniky BIT) je možné vytvoriť i novú kmeňovú bunku a obnoviť fukcie orgánov, zregenerovať ťažko poškodené kĺby, ľadviny, upraviť zrak, odstrániť cysty, vyliečiť i neoperovateľné nádory a celkovo zlepšiť vitalitu a zdravie.BIT techniky pre zdravých ľudí najmä veľký očistý a regeneračný význam - regenerácia napr. u športovcov prebieha na úplne inej úrovni) Ak by vás to zaujalo, môžete pozrieť služby BIT tu:

https://www.biblik.sk/sluzby-pre-vas/

TOP KOMENTY:

"Mimo jiné já jsem technik a opravář. A občasný programátor. A Aján má pravdu. Přesně tak to funguje. Pokaždé, když je u stroje nějaký vyloženě negativní dělník/ce tak stroj přestane fungovat i když předchozí směnu fungoval bez zádrhelů. Pak tam přijdu já a řeknu jim ať odejdou, ať na to mám klid(když to jde ) a oni odejdou a stroj o5 funguje. Jen co jsou v převlíkárně už stroj o5 začíná dělat brikule. Člověk kolikrát dělá, že dělá, aby ty lidi uklidnil a přesvědčil, že to bude už dobré. Protože stroji nic není... Poté stroj zase funguje." (pozn. red.: podobné skúsenosti sú z praxe servisu výpočtovej techniky. Klientovi vôbec nefunguje počítač, prídete, on si myslí, že ste počítač zázračne opravili a PC funguje potom normálne ešte 4 dni, a potom ako s tým klient robí, zase nefunguje... Stávalo sa aj, že PC odvtedy išiel normálne aj dlhodobo, zákazník si myslel, ako rýchlo to máte opravené, nechceli veriť, že s PC sa naozaj nerobilo nič... Niektorí potrebovali počuť evanjelium a vystúpiť aspoň na chvíľu z virtuálneho sveta, pretože väčšina toho, čo neosvietený človek považuje v živote za dôležité sú márnosti. 

Vzdelaní, úspešní, lekári a vedci to majú niekedy v živote ťažšie, bývajú hlboko zacyklení v ilúziách, pretože si myslia že vedia, pričom sa príliš nelíšia od náboženských fanatikov, ktorí proste uverili guruov a odmietajú pripustiť, že by veci mohli byť aj ináč, pretože na takomto chabom základe stojí ich svet.

 

biblik.sk/clanky

Biblik.sk

Prosíme vás o Vašu podporu, napríklad i kúpou kníh a tovaru na Biblik.sk alebo priamo príspevkami na účet:
SK8583300000002101425963
ĎAKUJEME. Biblik.sk

Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 



 




 



 

 

Krásna hudba je aj v tomto článku / more beautiful classic here:
ZOMRELA JEDNA Z NAJLEPŠÍCH SPEVÁČIEK NA SVETE PATRÍCIA JANEČKOVÁ / PATRICIA JANECKOVA ONE OF THE BEST OPERA SINGER PASSES (SK, ENG) (+LIEČBA RAKOVINY DÔLEŽITÉ INFORMÁCIE /+CANCER TREATMENT IMPORTANT INFO (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/zomrela-jedna-z-najlepsich-spevaciek-na-svete-patricia-janeckova-patricia-janeckova-one-of-the-best-opera-singer-passes/


Viac tu: https://www.biblik.sk/products/a432-hz-klasika/