AK DNES V OBCHODOCH NÚTIA ĽUDÍ NA RÚŠKA, ČOCHVÍĽA MÔŽU NÚTIŤ NA VAKCÍNY (DOPLNENÉ - Niekto tu pácha zločin a vychováva jedincov totálne poslušných rozkazom nejakej umelej (neprirodzenej, satanskej) inteligencie! (jeden z cieľov vakcinácie?)

28.10.2021 20:56

Supermarket, obchod alebo prevádzka musí dodržiavať základné pravidlá. Vynucovanie rúšok je forma nátlaku, obťažovanie, teror. Je to zároveň aj podnecovanie k násiliu, pretože hladný naštvaný človek, ktorý si nap. zabudne rúško, môže zaútočiť! Príklad nedávnej situácie: Dôchodca si išiel do trafiky v obchodnom dome kúpiť tabak, úplne zabudol na rúško a predavačka tam začala po ňom kričať. Napadnutý dôchodca odpovedal predavačke, že ak okamžite neprestane, dá jej jednu po papuli! A to poznáme aj prípady, kedy zastrelili pumpára, ktorý od zákazníka vyžadoval rúško! Ľudia sú úplne zbytočne otravovaní a obťažovaní. V spoločnosti sa vytvára tlak. To je podhubie násilia! Tento tlak rastie, najprv "len" rúška, potom testy, potom vakcíny. Snáď už teraz každý vie, že tu zďaleka nejde len o rúško! Rúško nie je len rúško, je to zároveň aj symbol podriadenia sa zvrhlosti, zločinu, teroru, diablovi! Obetovanie základnej slobody kôli tomu, aby sa vás nikto nič nepýtal, aby ste mali pokoj? Veď čím väčšie bolo ticho ľudí nosiacich rúška, tým viac ich tlačili k múru, tým sa teror a zhovadilosti len stupňovali! Nechcem byť účastníkom tohto rozvratu, nepodrobím sa ani nemienim v obchode ani na ulici niekoho chrániť takým idiotstvom ako je nasadzovanie handričky cez ústa! Ako malý som býval u lekára v čakárni plnej kašľajúcich a chorých ľudí a nikdy sme sa jeden druhého nebáli!!!!!!!!!!!!

 

-   -   -

Aj do auta sadáte na vlastné riziko! Nonsens, ktorý nerešpektujem je aj nosenie pásu. Nesadám do auta s tým, že počítam s haváriou. Kto sa obáva, že nabúra a verí v pásy, nech si ich nosí! Myslím si, že aj moderné autá pípaním a upozorňovaním na pásy vyvíjajú nátlak na človeka! Malo by sa to dať vypnúť! Ale to je podľa mňa tiež zámer, niekto pískne, tak aby si človek zvykol vykonať pokyn stroja ako stroj!

Pokutu za nenosenie pásu by som zásadne odmietol, to je každého vec či sa bude pripútavať! Mne je úplne jedno, či existuje nejaký zákon, ktorý by prikazoval nosiť pás, takéto zásahy do osobnej slobody bojkotujem!

"Dokiaľ existuje tá povera, že by ľudia mali poslúchať nespravodlivé zákony, dovtedy bude existovať aj ich otroctvo." Mahátmá Gándhí

- - -

Každý sa môže rozhodnúť a slobodné rozhodnutie alebo snaha o zvýšenie bezpečnosti nesmie byť nátlaková, nátlakom vzniká ďalší rizikový faktor! (raz sme skoro zrazili chodcov, keď nový Lexus začal pišťať kôli pásom. Vodič sa na okamih pozrel vpravo na svoj pás a takmer zrazil chodcov - predstavte si, že by narýchlo viezol niekoho do nemocnice a kôli silnému pískaniu sa takmer ani nedá šoférovať) Potrebujeme upozorňovanie na bezpečnostné pásy aj keď nechceme? Kôli bezpečnosti? Ide tu o niečo iné... Niekto tu pácha zločin a vychováva jedincov totálne poslušných rozkazom nejakej umelej (neprirodzenej, satanskej) inteligencie! Aká je bezpečnosť s bláznami naokolo? Väčšinu moderných ľudí už treba brať ako psychicky chorých, neľutovať ich, ale mať s nimi súcit, čo však neznamená, že kôli nim si niekto dá rúško! Mnohí nosia rúško a snáď väčšina spoločnosti nosí rúška len preto, aby blázni do nich neskákali! Potrebujeme upozorňovanie na rúška? Potrebujeme všade cedule čo sa odteraz má a nemá robiť? Potrebujeme, aby nám niekto prikazoval, či si v aute máme dávať pásy? Potrebujeme stroje, ktoré ovládajú nás? Nestávame sa tak náhodou už strojmi? To je ten nový svetový poriadok - človek bez človeka a svet bez ľudí? Toto niekto chce, takúto satanokraciu? V tomto chce niekto žiť nejaký život? To čo je? Co to kurwa jest?

-   -   -

Teraz sme v situácii, keď niekto zrazu začne klopať na okno vášho auta - hej, daj si pás, chrániš aj ostatných, nevidel si v telke, že človek bez pásu vyletel z auta a zabil štyroch ľudí okrem toho aj mamičku s dieťaťom? Čo nechceš chrániť deti, no daj si pás, do Blavy vstup odteraz povinne len s pásom aj s pasom, no šak chránime mamičky, nee? Podobne je to aj s rúškami, totálny nonsens, ale tu ide o smerovanie pozornosti nie k zdraviu, ale na chorobu!

Z princípu sú nariadenia o rúškach zločinné, rovnako ako aj nútenie na testy a tiež propagovanie experimentálnych injekcií. Sú to snahy o zavedenie chaosu, teroru a zločinu do spoločnosti a tí, ktorí to robia, zrejme veľmi dobre vedia, čo robia! Mimochodom, fašisti sú schopní špinavosti bez problémov aj uzákoniť a zo zločinu urobiť normu, prípadne trestný čin a bláznivosť vyhlásiť za múdrosť alebo dokonca za skutok lásky...

Čochvíľa môžu vynucovať vakcíny. O to išlo od začiatku, ľudia, ktorí to tušili, rúška zásadne odmietli. Do dnešného dňa som bol v piatich Teskách na Slovensku, v mnohých obchodných domoch a obchodoch a vďaka Pánu Bohu mi nikto nič nepovedal a nikto si ma nevšímal! S výnimkou jedného športového obchodu v nákupnom centre mi nikto nič nepovedal! Predavač v športovom obchode povedal, že sa bojí, že sa nakazí. Môže to byť prejav psychickej poruchy, ale je to najskôr výsledok manipulácie a lží covidistickej propagandy! Nuž, tak som si našiel iný športový obchod, kde som si kúpil ešte krajšie veci! Závisí to od človeka, na ktorého natrafíte. Ak niekto od vás požaduje rúško, potom ho aj vy môžete žiadať, aby si ho dal dole, pretože v rúšku množí plesne, baktérie a vyzerá ako terorista!

 
Na snímke je TERORISTA!
Dnes takíto teroristi terorizujú civilistov bez rúšok!
Nosí nejaký terorista rúško a samopal na to, aby Vás chránil?
- najúbohejšie je takto obliecť policajta!
 
 
___________________________________________________________________________
 
Podporte písanie protifašistických článkov! Má to široké dopady na verejnú mienku! V tomto boji môžeme spoločne zvíťaziť, ak sa budeme navzájom milovať (Mk12:28-34) a podporovať:
naše č. účtu: SK858 33 0000000 210 142 59 63
ĎAKUJEME!