AK MAJITELIA PREVÁDZKY ZAVRÚ, SPOLUPODIEĽAJÚ SA NA ZLOČINOCH

10.12.2020 09:59

Bláznova vláda si opäť zmyslela lockdown. Oni nenávidia Vianoce, samozrejme chceli by ich nám čo najviac pokaziť. Vianoce sú oslava narodenia Pána Ježiša Krista. A týmto diablom v ľudskej koži samozrejme Boh a Jeho Syn - to im vadí najviac - Vianoce! (predpokladám, že si zmyslia naschvál ešte aj niečo ďalšie, budú sa pokúšať ľudí vytáčať zvlášť v období Vianoc a dovoleniek. Nedajte si od nich brať energiu, jednoducho robte čo je treba a ich bláznivým nariadeniam prestaňte venovať pozornosť)

Istá vec je, že zatvorenie reštaurácií je samovražda, bolo a je treba odzačiatku prestať spolupracovať s tými, ktorí Vám nariaďujú, aby ste sa poškodzovali, alebo aby ste sa vraj chránili - podľa ich spôsobov! Už to primitívne vysedávanie na terasách je na smiech, oni z vás robia úplných bláznov. Chcú, aby ste tancovali tak, ako oni pískajú a je to podobné, ako v rozprávkach - s diablom alebo so strigou žiadny bežný človek nevydržal tancovať! Táto vláda slúži diablovi, sú to nepriatelia ľudu aj Boha. Od začiatku vyvolávajú stres a ubližujú nám, je isté, kto je tu vírus a koho treba poraziť, down a locknúť! Aj títo zločinci si zaslúžia spravodlivý proces, aj keď by sme sa vôbec nečudovali, ak by ich chcel niekto zlynčovať. Ale veď oni vás zatiaľ nemučia, oni niečo povedia, vydajú nejaké nariadenia a vy sami ste si na príčine hnevu a utrpenia, ak tie nariadenia vôbec beriete do úvahy!   -   -   -

Rúška - sebapoškodzovanie, testy - sebapoškodzovanie a možný spôsob nakazenia, vakcíny - sebapoškodzovanie a veľmi pravdepodobný spôsob nakazenia.

A lockdown? Podriadenie sa lockdownu je napomáhanie samovražde! Je isté, že straty spôsobuje aj vyjdenie z rytmu, aj keby vám hneď preplácali všetky zisky, je to nezdravé a to oni dobre vedia. Každé uvedenie kolesa do pohybu chce energiu, potom to ide ľahšie. Oni vás chcú preto stále vyhodiť z rytmu, skúšajú, čo si môžu dovoliť a pritom táto vláda má bojovať za vás - ak teda oni bojujú proti Vám, je Vaše právo a Vaša povinnosť sa im postaviť - serte už teraz aj na hypotéku, vidíte, aká je situácia a ak oslabia podnikateľov a SZČO, nebudete mať ani vy právnici, makléri a ďalší obchodníci žiadnych klientov! Narušenie jedného odvetvia samozrejme postupne poškodí ďalšie a ďalšie... a ak sa tomuto ľudia podrobia, oni sami dostávajú k moci vládu diabla. Takže každý si môže vybrať čo chce a zachovajte sa tak, ako cítite, že je správne. Ak sa týmto rúškovacím, testovacím, očkovacím nariadeniam a lockdownom budete podriaďovať, je to váš koniec - prinajlepšom budete otroci bláznov a čakať ako psi, čo vám oni hodia. Začnime budovať štát bez nich - vlastná obrana a domobrana je základ, a už teraz myslite na to, že máte právo sa násiliu brániť aj silou. Postaviť sa na odpor vrahom treba, lockdownom vás chcú vlastne zabiť a zničiť náš štát a našich podnikateľov. Vojaci a policajti by nás teraz mali brániť! Vojaci a policajti, chráňte živobytie ľudí pred zločincami!

 

-    -    -