AK SA PÁCHA KRIMINÁLNA ČINNOSŤ, NEROBIŤ NIČ JE TIEŽ ZLOČIN / IN CASE OF CRIMINAL ACTIVITIES DOING NOTHING MEANS CRIME AS WELL (SK, ENG)

28.12.2022 15:57

AK SA PÁCHA KRIMINÁLNA ČINNOSŤ, NEROBIŤ NIČ JE TIEŽ ZLOČIN

IN CASE OF CRIMINAL ACTIVITIES DOING NOTHING MEANS CRIME AS WELL

 

Toto nie je pokrok, ale genocída! Je to prostredie absolútne neprirodzené a nezlučiteľné so zdravím, na čo upozorňujú vedci i lekári.

Pretože je globálny zámer znížiť počet ľudí na Zemi, mobilné antény, mobily, Wi-Fi, bluetooth slúchadlá atď. sa medzi ľuďmi propagujú ako normálne, pričom ľudia riskujú poškodenie tela a mozgu ich používaním.

Mnohí vedci, lekári a ľudia z IT priemyslu dnes nemajú doma už ani Wi-Fi... Aj Wi-Fi router je vlastne malý radar, nikdy nebolo normálne pohybovať sa a spávať pri radare! Bohužiaľ, veci, ktoré sa stali bežnou súčasťou života sú následok chorej a pomätenej civilizácie, ktorá bezohľadne kôli svojim sebeckým záujmom je ochotná zlikvidovať všetko, i seba!

 

This is not technical advance, but genocide! Enviroment full of strong radiation from cell towers and wireless devices all around is not compatible with health - this is a warning by scientists and doctors, this technology is not safe and may cause DNA damage. That means wireless technologies may cause serious damage to human brain and cells.

EM radiation is always a ionizing radiation with some probability. 5G, new smartphones, smartmeters, new Wi-Fi and new bluetooth standards means usually higher frequencies. Higher frequency means higher probability damaging cells.

 

Obrázok laboratória z ľudskými pokusnými krysami - pokusné krysy sú tí, ktorí bývajú v takýchto domoch, aj tí, ktorí bývajú v okolí týchto antén / Human rat lab - people living here are lab rats and all people around are lab rats:

AK SA PÁCHA KRIMINÁLNA ČINNOSŤ, NEROBIŤ NIČ JE TIEŽ ZLOČIN

IN CASE OF CRIMINAL ACTIVITIES DOING NOTHING MEANS CRIME AS WELL

 

 

English and Swiss solution for cell antennas:

Anglicko-švajčiarske riešenie problému mobilných antén:

Set alight or quickly and effective turn off these dangerous and potentially deadly devices - this is fully legal, normal and necessary defence against these criminal activities. Such defense is fully legal, crime is building cell towers close to houses and schools. 

People have to defend themselves and their own children! How many schools in our country has got cell tower on the roof? Fuck off such parents, parents should be ready to kill everyone who makes their children lab rats! (in Slovakia there's so many schools with extreme strong cell antennas, where are the parents? When they don't destroy these cell station, maybe their kids will be destroyed!
 

Zapálenie, zničenie alebo efektívne odstavenie mobilnej stanice je plne legálna obrana! Ľudia by mali účinne likvidovať mobilné antény na strechách panelákov a takisto stožiare s mobilnými anténami v blízkosti domov! V blízkosti ľudí toto nesmie byť, ináč zdravie ťažko môže niekto očakávať! Tí, ktorí tie antény tam dali nainštalovať, tak učili nelegálne, zamorenie miest mobilnými anténami je experiment s potenciálne smrtiacimi následkami.

Čo sú to za rodičia, pokiaľ umožňujú, aby mobilné základňové stanice boli na strechách škôl, kde chodia deti?

 

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!


_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU