Aké to je mať úzkosť / Anxious boy about his feelings (SK, ENG) 2xDOPLNENÉ, (+Poznámka Biblik)

26.06.2022 21:54

Aké to je mať úzkosť / Anxious boy about his feelings:

https://www.mojevideo.sk/video/37b7d/ake_to_je_mat_uzkost.html#p10170225

TOP KOMENTY MV:

"95% serotonínu a 50% dopamínu sa tvorí v črevách. (pozn. red.: viac MUDr. JAN ŠULA článok LIEČBA CHRONICKÝCH A PSYCHICKÝCH CHORÔB tu) začať užívať prášky na hlavu a nepátrať po hlbšej príčine, tomu sa dnes hovorí moderná liečba. Viete si predstaviť, že na takúto liečbu sa raz bude pozerať ako na dobu temna. Väčšina ľudí po čase skončí s antidepresívami tak isto ako je + závislosť na antidepresívach a s pozmeneným fungovaním mozgu, čo môže viesť a obvykle po čase aj vedie k ďalším psych. a fyz. chorobám. Samozrejme, že takéto stavy majú častokrát aj fyziologické príčiny (potr. alergie, citlivosť na elektrosmog, hormonálna nerovnováha, zápaly čriev, patogénna mikroflóra, pelagra, atď.) Človek by mal hľadať, aj sám, aj bylinkárov, TČM, špičkových trénerov (hormóny-vyznajú sa niektorí), životospráva, prísny režim a vytvoriť si presný denný plán, aby nemal čas byť sám so sebou a hýbal sa vpred (pozn. red.: státie na mieste a váhanie môže byť vážny a nebezpečný omyl, sám človek, ktorý má problém, musí hľadať, ustavične sa vzdelávať a "hýbať sa" aj fyzicky aj ináč, nedá sa spoliehať že "niekto" alebo "sa to" to nejako vyrieši) Ak má cieľ vyliečiť sa a prísť tomu na koreň, príde na to určite!

"Zlyhal si iba ak si to o sebe sam myslis. Ak si to myslia o tebe ostatni, tak tych nazor by ti mal byt absolutne u prdele."

"Presný denný plán to je terapia špičkových psychológov, nie takých bežných. Bežní majú človeka možno u prdele, ale expert bude ešte aj kontrolovať ten denný plán (potom proste úzkoztlivý a depresívny človek nebude môcť z neúspechu a zo svojich úzkostí a depresií obviniť nikoho) Ak sa človek k takému expertovi vôbec niekedy dostane, radšej si rozmyslí, či bude skákať ako on píska, lebo to môže byť premárnenie jeho životnej šance... Alebo, ak má človek mindráky napríklad z verejných miest, expert začne posedenia na takýchto miestach organizovať a dovlečie tam človeka za krk (ak človek chce) Expert v liečbe ťažkých psych. porúch je aj Dr. Natasha Campbell-McBride (kniha Syndróm trávenia a psychológie) dáva dosť dobré indície, ale človek sa fakt musí zorientovať (hociaké probiotiká čo si zmyslí tiež nemôže brať, to chce tiež kvalitné informácie; pozn. red.: preferujeme prírodné probiotiká, ak lekár výslovne neurčí ináč - napr. pickles, domáca kvasená zelenina atď.)"

"asi najzarážajúcejší fakt čo sa týka modernej psychiatrie všeobecne, je predpisovanie antidepresív bez akéhokoľvek objektívneho nálezu. nerovnováha neurotransmiterov v mozgu je domnienka, nie evidence-based medicína. (žiadne vyšetrenie nerovnováhy neurotransmiterov sa nerobí, ale človek dostáva lieky a akože to má byť údajne nejaká veda) Zakrýva sa tým neznalosť príčin psych. chorôb. Česť psychiatrom, ktorí rozvinuli svoju osobnosť (napr. MUDr. Stanislav Grof, Dr. Neil Nedley, M.D. a ďalší) pretože dôležitá je v prvomrade osoba, ktorá s človekom pracuje a jej duchovná úroveň, hĺbka, empatia a schopnosť chápania človeka ako celku, niekedy až jasnovidectvo. Mnohí chápu, že moderná psychiatria je ťažko vedľa a niektoré metódy (napr. elektrošoky za svoju prax použili špičkoví svetoví psychiatri vo svojej praxi možno 1-2x a viac nikdy)"

"možno za 10 rokov poriadneho "hýbania sa" by bolo veľa nových odborníkov na TČM, diétu, výživu, tanec, pohyb (aj fyzický) a boli by takto určite niektorí najlepší aj autori skvelých kníh, kde by zhrnuli niečo, na čo sami prišli a posunuli by vpred celé ľudstvo - aspoň o kúštik by "expandovali vesmír", ich život by mal ešte oveľa väčší význam, ak by si svoje skúsenosti, omyly a úspechy hneď odzačiatku cesty zapisovali (!) A možno, ak to tak cítia, potom aj zverejnili. Ale ľudia nie sú učení dávať si ciele a potom, ani sa nezačnú hýbať. Ak nie je po ruke špičkový expert, je možné ho hľadať alebo dôkladné samoštúdium a ku knihám fixka, zošit, poriadny zvýrazňovač a študovať tie najpodstatnejšie myšlienky, pretože 1 veta z knihy môže dávať obraz životných skúseností autora. P.S.: Ani najlepšie vyšetrenia nemusia ukázať niektoré potr. alergie, to človek musí skúšať! (diéty, strav. podľa krv. skupín, alebo vlastná záhrada"

"Svet sa okolo "teba" mení. Nie je iba zábava. Zastaviť a prestať sa hýbať je smrť. Život je zmena. Nie vždy dobrá. Ale zaliezť a skryť sa do nory zabíja. Zastavíš sa ...pôjdeš z kopca veľmi rýchlo."

"Slabí muži tvoria ťažké časy. Ťažké časy plodia silných mužov. Silní muži tvoria dobré časy. Dobré časy plodia slabých mužov."

"Som medzi 4 stenama doma a nikam nemozem skoro chodit"
"Musíš to překonat. Přemoct se. Zabojovat a vyjít z komfortní zóny. Jinak tě to za pár let sežere. Drž se."

"Príčin je mnoho. Nezaťažujte svoju myseľ blbosťami z prostredia ( to platí pre zdravého človeka ). Pre chorého napr. na neuroboreliózu pri ktorej môžu byť príznaky ochorenia aj úzkosť , depresie ... liečiť v prvom rade príčinu. Atď. Medovka lekárska, Valeriána lekárska je na upokojenie. "

"Ťažko súdiť podľa jedného metra. Každí z nás je iný a nikomu nevidíme do hlavy. Jeden je precitlivelí a vadí mu aj naopak otočená cerúzka v stojane a druhému môžeš aj žily rezať a bude sa pri tom smiať. Niekomu stačí dať do ruky lopatu a niečo vypiť a je šťastný jak blcha, no niekto iný, zas neznesie, keď vidí, ako sa celý svet rúca do priepasti, ktorú si sám vykopál svojou ľahostajnosťou voči životu ako takému. Nie sme rovnakí, nepatríme sem.. živočíchy a príroda sa bráni, ma svoje žolíky, dobre nacvičené triky ako sa nám vyrovnať.. Nie sme tu potrebný, život nemá zmysel bez citu, pocitov bez uvedomenia si, že žijeme jeden pre druhého, že všetko je len o ľuďoch, že ak pominieme a nič nepocítime, tak to nemalo zmysel."

"Vidno, že nás s podobnými věcmi okolo duše je hodně i tady na MV. Držte se. Zkusme se věnovat těm pozitivnějším myšlenkám. Dušebol je hrozná věc, ale nesmíme se ublížit, musíme to nějak zvládat. Naučit se vidět věci jinak, naučit se ovládat myšlenky. Všem hodně štěstí a síly."

"no sak to je v hlave ked mu chybaju vitaminy tvoria/netvoria sa ti hormony spravne a je ti na pi**. byval som unaveny maval som lahke depresie. spravil som si krvny obraz doplnil Decko zelezo lepsi sa zacal stravovat a som spat spokojny stastny sebavedomi ako som vzdy byval. niekedy staci fakt malo. viem o tom urcite ovela viac nez ty studoval som co sa dalo"

"pozri si film Inception, vždy keď potreboval vedieť či je v realite tak zatočil tým totemom, rovnako keď na teba ide úzkosť tak nesmieš z tej reality vypadnúť a spraviť niečo neplánovane, sadnúť do auta a kúpiť si dosky a niečo vyrobiť alebo proste zobrať si voľno a ísť na nejakú túru, čokoľvek čo ta preberie, ako ten jeho totem.. nesmieš sa utápať, pretože ak tam raz padneš, sám sa nedostaneš von"

Poznámka Biblik: mnohé fyz. aj psych. choroby mávajú pacienti, ktorí v minulosti prekonali mononukleózu. Naznačovalo by to, že úspechy by mohli dosiahnuť mnohí ľudia zameraním sa na podporu a očistu pečene: Dr. BORIS SUBOTIČ - AK SI NEVYČISTÍTE PEČEŇ, NEVYLIEČITE SA ZO ŽIADNEHO OCHORENIA - link na video aj v tomto článku, prosím študujte celý článok pozorne:

https://www.biblik.sk/news/tip-na-kvalitny-doplnok-vyzivy-oregol-dr-boris-subotic/

_____________________________________________________________________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, navrhujem pravú ruskú červenú vlajku, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto spoločnou červenou slovanskou vlajkou je, bol a definitívne aj bude fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!*
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

 

*Ale o to, aby sme sa ich zbavili sa musíme postarať my, lebo vám garantujem, že oni sa postarajú o to, ako sa zbaviť každého slobodného človeka a pokiaľ aj teraz ostanete pasívni, život na Slovensku bude horší než smrť! Každý rozhoduje o živote a smrti: povstanie, pohyb, aktivita, akýkoľvek na úrovni prejav odporu proti fašistickému režimu=život. Pasivita, vzdávanie sa, ničnerobenie pre zmenu situácie na Slovensku=smrť.